Información sobre la empresa

3. Sastrería a medida
  4. Tienda de accesorios de moda
  5. Diseño de moda

Escrito por la empresa

JaChace is een online webshop met unieke mode, bijzondere accessoires en items met karakter. De webshop is voornamelijk gericht op damesmode en richt zich op vrouwen die houden van een eigentijdse stijl en graag kleding en accessoires dragen die niet altijd overal te vinden zijn. JaChace combineert actuele trends met eigen ontwerpen en zorgvuldig gecureerde items en creëert zo een onderscheidend aanbod. Chase your products! In de webshop vind je vooral dameskleding, accessoires en bijzondere items die eenvoudig met elkaar te combineren zijn. JaChace volgt trends, maar laat zich er niet door leiden. De collectie is bedoeld voor vrouwen die hun eigen stijl willen benadrukken en zich zelfverzekerd willen voelen in wat zij dragen. Van statement pieces tot tijdloze items, JaChace biedt mode die zowel opvallend als draagbaar is voor dagelijks gebruik. JaChace staat voor persoonlijkheid en creativiteit. De collectie bestaat uit een mix van opvallende items en tijdloze stukken die elkaar versterken. Door bewust te kiezen voor kwaliteit, uitstraling en draagbaarheid ontstaat een aanbod dat geschikt is voor verschillende momenten en stijlen. JaChace wil inspireren en laten zien dat mode meer is dan alleen kleding. Het assortiment nodigt uit om te combineren en te experimenteren, zodat iedere vrouw haar eigen stijl kan creëren. Door deze benadering ontstaat een collectie die niet alleen vernieuwend is, maar ook toegankelijk en prettig om te dragen in het dagelijks leven. JaChace streeft naar een prettige winkelervaring, duidelijke communicatie en een aanbod dat blijft verrassen. Met oog voor detail en gevoel voor stijl bouwt JaChace aan een webshop voor wie kiest voor originaliteit, kwaliteit en een eigen identiteit. JaChace ziet mode als een vorm van zelfexpressie en streeft ernaar klanten te inspireren met een collectie die zowel draagbaar als onderscheidend is. Met oog voor stijl en service bouwt JaChace aan een webshop waar klanten zich welkom voelen en met vertrouwen bestellen.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb tot nu toe nog steeds mijn…

Ik heb tot nu toe nog steeds mijn bestelling niet ontvangen

19 de marzo de 2026
Logotipo de Jachace

Respuesta de Jachace

Fijn om te horen dat het gisteren is bezorgd. Bedankt voor je mooie bericht via de mail! 😊 Mocht je nog iets willen weten, laat het gerust weten. Geniet van je jasje! 💙✨
-------

Bedankt voor uw bericht en uw review! We hebben uw mail ook beantwoord. Uw bestelling is verzonden. Het kan soms even duren voordat de scan zichtbaar is in het systeem van de vervoerder(DHL).
Zodra dit is gebeurd, wordt de tracking verder bijgewerkt.
We houden dit uiteraard voor u in de gaten en helpen u graag bij vragen.
Bedankt voor uw geduld en vertrouwen! 💛
JaChace

Betrouwbare en snelle service

Ik had een vraag over de maat en kreeg vrijwel direct antwoord. Er werd echt meegedacht en de garantie op de kralen is een mooie extra. Ik kijk er enorm naar uit om mijn bestelling te ontvangen!

7 de enero de 2026

Top!

De rok past perfect en is nog mooier dan ik had gedacht. Het is de prijs absoluut waard.

6 de enero de 2026

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.