Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik had een jas ontvangen, maar het paste niet naar wens. Na het terug gestuurd te hebben, heb ik tot de dag van vandaag nog steeds geen geld terug ontvangen. Ik heb geprobeerd via de mail contact te l... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Levering liet even op zich wachten (bijna 2 weken) ivm drukte. Communicatie hierover kwam pas achteraf dus daarin is verbetering mogelijk. Toen wel klantvriendelijk en in totaal pakket prima geleverd.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Via de app contact gezocht omdat ik mijn artikel wilde ruilen voor een maat groter. Er werd direct op gereageerd. Nog dezelfde dag wordt er een maat groter opgestuurd. Uitstekende service. Erg klan... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lang moeten wachten op mijn bestellingen (moest er zelfs contact over opnemen). Toen ze uiteindelijk binnenkwamen helaas beide de verkeerde maat. Gelijk retour gestuurd. Helaas wacht ik inmiddel... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Uw online webwinkel voor betaalbare trendy dames kleding

2,3

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Een aanrader!

Ik lees veel negatieve reviews maar ik ben zeer tevreden over de service! Jas is van goeie kwaliteit. Heb al vaker hier besteld en je kan achteraf betalen. Een aanrader!

6 de noviembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De jas zit super lekker en is lekker…

De jas zit super lekker en is lekker warm. Hoe hij is beschreven zit hij ook! 😊 Bestelling duurde maar een weekje echt super snel was een keertje iets verkeerds gegaan met het verzenden van de jas maar is prima opgelost! De prijs is het waard! xx

4 de noviembre de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jas is alsnog opgestuurd.

In maart een jas besteld, deze was nooit binnengekomen. Afgelopen zaterdag een berichtje gekregen via whatsapp. Ze boden hun excuses aan en ze wilden de jas alsnog wel opsturen. Dit hebben ze ook direct gedaan. Vandaag de jas binnengekregen! Hij is helemaal top. Goede service!!

4 de noviembre de 2020

Prima

Prima. Levering zoals vermeld op de website! De jas ayla is precies zoals verwacht

3 de noviembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had de ayla jas besteld en kreeg…

Ik had de ayla jas besteld en kreeg deze heel snel al binnen en een whatsapp berichtje of deze al was aangekomen. Helaas pasde de jas niet en moest ik hem terug sturen ook hier weer een snelle afhandeling. Top winkel vriendelijk personeel en mooie jassen

3 de noviembre de 2020

Jacketcentre

Jacketcentre, bedankt voor de snelle levering! Mijn jas is binnen een aantal dagen geleverd. Ik ben tevreden over mijn nieuwe jas en de kwaliteit ervan! Topservice!

1 de noviembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is netjes afgehandeld met JacketCentre echt heel blij mee!

JacketCentre.nl heeft mij heel netjes benaderd via de mail. Via Whatsapp hebben wij het heel snel en netjes afgehandeld. JacketCentre heeft meteen het geld terug gestort op mijn bankrekening via internetbankieren. Het geld stond heel snel op mijn rekening, het internetbankieren ging echt razendsnel, want ik log te in op mijn internetbankieren ING en zag dat het geld al was overgemaakt door JacketCentre. Ik ben heel blij en dankbaar dat het nu mooi opgelost is, echt super! De communicatie met JacketCentre verliep heel netjes, duidelijk en soepel. Ik ben heel tevreden over de snelle en nette afhandeling door JacketCentre, echt Top!

31 de octubre de 2020
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.