Jack's Casino Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

2,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Akersloot Jacks casino.Ik speel Roulette aan de tafel.Speel 2/3 kasten speel altijd zero spel met 4 euro op de zero.Heb nu 3 keer meegemaakt dat de zero viel en 1 kast betaalt 140 euro de andere kast... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ik blijf het zeggen bij Jacks is altijd leuk spelen voor je geld naar mijn mening is het een goed en betrouwbaar casino daarom van mij ook altijd 5 groene sterren voor Jacks

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dodgy place , half of the games doesn’t work properly , roulette specially you can’t put bet on Zero never coming back here

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oude meuk naast elkaar gezet je zit hutthe muttje terwijl er ruimte zat is. Oud vloerbedekking ruziënde personeel. kapotte kasten geen nieuwe kasten munten die er niet uit kwamen. Onvriendelijk perso... Ver más

Información sobre la empresa

1. Casino
  2. Centro de entretenimiento
  3. Proveedor de servicios de juegos

Escrito por la empresa

Bij Jack's Casino altijd gratis entree en gratis hapjes & drankjes. Geniet van spel en entertainment in onze casino's.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 25% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

73 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Oplichters!!

Oplichters! €500 gestort en niks gewonnen, ik speel hier nooit meer!

1 de mayo de 2023

Beste,

Het spijt ons te horen dat je een mindere ervaring hebt gehad. Het lijkt er echter op dat je momenteel een recensie plaatst voor JACKS.NL (het online casino). We willen je vriendelijk vragen om je recensie te verwijderen en deze op de juiste pagina te plaatsen. Alvast bedankt!

Niet de moeite waard!

Eerst redelijk goed, nu slecht. Lijkt wel of ze verlies draaien. Zo slecht is het geworden. Totaal geen fatsoenlijke kansen meer en dead spins tot en met.
Nog maar niet te spreken over het taalgebruik in de live games. Jemig waar slaat dat op. Er word gescholden, over s.x gepraat enz enz. Niet te doen gewoon. Kan echt niet zoiets.

28 de abril de 2023

Waardeloze site

Waardeloze site, heb er €500 op weg gespeeld en geen kl*ten gewonnen niet eens een kleine prijs. Begin nooit aan deze site is echt oplichting.

26 de marzo de 2023

Beste Stephan,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Irritante site

Best wel redelijke site. Als je wint win je goed maar heel soms schrijft hij geld af dat niet word bij geschreven maar wel van je bank verdwijnt. Het staat er pas na een minuut of 10 op. Al om al kan ik je deze site wel aan bevelen.

5 de febrero de 2023

Tweemaal mijn review verwijderen

Tweemaal mijn review verwijderen, slechte klantenservice en een waardeloze site. Unibet/toto met mijlen afstand beter

24 de enero de 2023

Beste Eric,

In 1 ochtend 500 in totaal gestort

In 1 ochtend 500 in totaal gestort, geen bet boven de 1 euro gehad en geen reële winkans gehad...

Nog niet eerder bij een casino gehad. Daarnaast om een tegemoetkoming gevraagd... niet mogelijk.

9 de diciembre de 2022

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ga alsjeblieft nooit daar werken…

Ga alsjeblieft nooit daar werken incompetent bedrijf , maar echt als je daar werk , je heb een physoloog nodig om al het negatieve wat je daar meemaak van je af te praten totaal niet gezond en een hoge werk druk , je word daar afgestompt totaal geen positiviteit dus denk er maar dubbel over na om daar te werken

1 de septiembre de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik heb best wel wat gewonnen bij Jacks

Ik heb best wel wat gewonnen bij Jacks, maar na een tijdje win je weinig tot niets meer met dezelfde slot machines waarmee je voorheen wel vaak won, beetje verdacht... Maar goed, bij opnames wordt t geld wel snel gestort.

22 de julio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Houden zich niet aan eigen voorwaarden

Mijn saldo zou opneembaar worden als bedrag onder 1 euro komt, maar mijn account zit nog steeds muurvast (ik moet nog meer storten), ondanks dat ik mij helemaal aan de voorwaarden heb gehouden (waar ze keihard op hameren), maar zelf doen ze het niet...

8 de junio de 2022

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerlijk Casino, de moeite waard.

Goed werkende site en eerlijke verdien mogelijkheid. Snelle uitbetaling van winsten. Natuurlijk kun je hier ook je geld verliezen dus let op hoe je speelt. Maar over het algemeen win je vaker dan bij menig ander Casino.

14 de abril de 2022
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.