Super hurtig levering. Varerne ok. MEN, hvis man får en forkert/defekt vare vil det nærmest være umuligt at returnere den med de returbetingelser forretningen har. Jeg har aldrig oplevet lignende i fo... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg havde bøvl med at få mit vildtkamera, købt hos Jagt/jakt, til at virke. Til trods for det var langt ud over garantiperioden , tog de sig tid til at afhjælpe problemet uden beregning. Fejlen lå... Ver más
Jeg har haft rigtig gode oplevelser med Jagt-Jakt. Ved bestilling online har Leveringen været meget hurtige, så jeg har været yderst tilfreds Derudover har de et stort udvalg til jagt og outdoor, o... Ver más
Jeg har lige købt Nightvision til vildsvinejagt i Sverige, hos Jagt Jakt. Fik virkelig gode råd og vejledning af Lasse ved selve købet i butikken, og en rigtig god gennemgang af mit Nightvisio... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Jagt-jakt.dk er en webbutik med speciale i grej til vildsvinjagt. Vi forsøger altid at have og få det nyeste og mest spændende grej hjem til vildsvinjagten i Sverige, Norge, Tyskland eller Polen. Vi kan hjælpe dig med: Opbygning af vildsvinfoderplads Lokkemidler til vildsvin Lygter til riflen, eftersøg og lys generelt Korrekt beklædning Vildtkamera køb før, under og efter Opsætning og installation af vildtkamera
Información de contacto
Agenavej 39C, 2670, Greve, Dinamarca
- 0045 52230111
- info@jagt-jakt.dk
- jagt-jakt.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 84% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bad site
Bad site. Don’t buy from it. If you buy, they will hack your card and when u contact them back, they say that they are not responsible for that. Unprofessional !!!they are hakers

Respuesta de Jagt Jakt.dk ApS
Mega dårlig kundeservice - forsinket vare. Forkert levering.
Bestilte et vildtkamera på nettet 24/9. Får at vide den er i restordre. Da jeg skal bruge den til en gave 3 dage efter beder jeg om et gavekort. De glemmer at sende elektronisk gavekort så vi ender med ikke at få det printet i farve - det var d 27/9. Giver gaven 28/9 og med lovning på at kameraet kommer direkte til fødselaren i den kommende uge som jagt-jagt.dk har informeret mig om. D 17/10 får jeg så en meddelelse fra Post Nord om at pakken er på vej. Til MIG SELV. Ham der skulle have gaven for et par uger siden bor 70 km fra mig og venter på den. Så dårlig stil. Nu har jeg bøvlet med at få den sendt videre. Ikke en opfølgning eller noget som helst fra jagt-jakt.dk.

Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service, skrevet til dem flere gange uden svar, ringet i flere dage uden form for kontakt. Nej tak herfra.

Respuesta de Jagt Jakt.dk ApS
Har lige købt en natkikkert der inde…
Har lige købt en natkikkert der inde puha de ved meget og det de sælger og meget behjælpelige mad at få solgt det gl udstyr
Kan kun anbefale dem til alle mine jagt venner

Top service og vejledning
Jeg har kun handlet her et par gange, men det bliver fremadrettet til meget mere jeg har fået den bedste betjening og vejledning jeg kunne ønske mig. Meget imødekommende og yderst kompetent.
jeg havde problemer med et af jagt jagt egne overvågningskamera de fik det op og køre igen med det samme.
Tak for en super fin service

Dårlig opførsel
Alt levede ikke op til mine forventninger dårlige service manglende tilbagebetaling osv. Men har fået at vide på trust jeg ikke må skrive for meget eftersom det bliver personligt. Men prøver nu endnu engang alligevel.
Jeg mangler betaling for vare der er betalt for meget for i følge købeloven. Men når butikken kan slette mine opslag som de har lyst er trust pilot vel ikke til for at hjælpe kunder.
Er rystet over denne type behandling.
Dejligt du altid vender den til at man så er truende, har kun prøvet udtrykke min utilfredshed.
I kunne måske bare svare når der bliver skrevet til jer.
Men anden butik bliver ikke svært. Men held og lykke fremover.

Respuesta de Jagt Jakt.dk ApS
Super sted med høj ekspertviden om især…
Super sted med høj ekspertviden om især natudstyr og Vildtkameras.
altid kaffe på kanden og friske på en sluder.

Super Service
Super Service, grundig instruks der absolut kunne bruges, et sted jeg absolut vil komme igen
I vender ikke tilbage
Det er fint at der skal indtales på jeres telefonsvare hvis I har travlt, men I vender ikke tilbage.
d.d. har jeg igen lagt en besked om et vildtkamera Reolink Keen pt plus som ikke virker, er købt lige før nytår og efter ca. en måned virker det ikke mere.
Håber at høre fra jer så det kan blive løst.
Har også sendt en mail d.d. til jer
Fik en besked kort tid efter dette opslag på mail om det videre forløb, dejligt at der er skabt kontakt. Der er fuld forståelse for at der kan være udfordringer når der er vinterferie men opslaget var mht. svar tilbage fra den 30/1 så jeg har nok ikke gjort det tydeligt nok og det beklager jeg og er her med gjort.

Respuesta de Jagt Jakt.dk ApS
Hurtig afsendelse af min nye natkikkert…
Hurtig afsendelse af min nye natkikkert og grundet til jeg handlede der var at der endelig var en sælger der viste hvad han talte om iht. Natkikkerter.
Varm anbefaling fra Peter Fuglsbjerg.
Meget god service
Arrogante og uforskammet
Vi købte et vildtkamera hos Jagt-jakt.dk. Vi undrede os over at der i forsendelsen (og uden for pakningen) var lagt fugtpuder med, men lagde dem ind i kameraet som anvist. Vildtkameraet blev sat op udenfor om vinteren, hvor der var sne og regn på vores svenske ødegård. Da vi kom derop igen var kameraet fyldt med vand, hvilket også havde ødelagt batterierne. Jeg sendte det til butikken efter aftale med Jagt-Jakt.dk og for egen regning. Kort tid efter fik jeg en mail om, at der var tale om en vandskade og butikken derfor ikke ansvarlig. De henviste samtidig til deres hjemmeside, hvor der stod, at de ikke er ansvarlige for fugtskader, hvis man ikke tager det indenfor en gang om året så det kan tørrer. Vi har et andet vildt kamera vi har haft udenfor i mange år og som aldrig har givet problemer. Vi ved derfor godt hvordan man håndtere et vildtkamera, der jo netop skal kunne holde tæt udenfor. Jeg ringede til butikken mange gang. Jeg bad om at få at vide hvordan vandskaden var sket? Et vildtkamera skal jo netop kunne hænge ude i alt slags vejr. Den ansatte blev ved med at holde fast i at vi selv var skyld i at det var en vandskade og ikke deres ansvar, men gav mig ingen forklaring. Undervejs blev forklaringen på skaden imidlertid ændret. Nu var forklaringen at batterierne var for gamle. De batterier jeg havde brugt udløb 2032 og var de samme der sad i det andet kamera, vi havde. Jeg bad flere gange om at tale med ejeren og fik hvergang oplyst, at han var optaget. Men jeg gav ikke op og blev ved at ringe. Undervejs kom der så en ny forklaring på, hvad der var sket. Nu var det batterierne, der ikke var syrefri og derfor havde ætset gummibåndet, der skulle holde vandet ude. Ejeren kunne jeg forsat ikke at tale med. Jeg blev dog tilbudt at købe et nyt kamera til halv pris. Det tilbud sagde jeg nej til, da jeg mente at det var en produktfejl - hvordan skulle der ellers være kommet vand ind i et vildtkamera? I min frustration skrev jeg et opslag på Facebook for at få råd fra venner og blev samtidig ved at ringe. Det lykkedes mig at få fat i ejeren, der næsten med det samme sagde “vi har ikke mere tale om. Du har lavet problemer nok for os på Facebook og vi har taget screendumps af det..Jeg vil ikke tale med dig, du kan skrive til mig ” og så lagde ejeren røret på. Jeg skrev derefter en mail, hvor jeg bad om en forklaring på hvorfor der var sket en vandskade og om at få refunderet de 80 kr., forsendelsen for reklamationen havde kostet. Jeg fik kun et kort svar, hvor der stod at det var en vandskade, at det var selvforskyldt og de ikke ville refundere forsendelsesomkostningerne. Jeg endte med at køre til Greve og hente mit kamera i butikken. Jeg kan ikke se nogen som helst ætsning af gummibåndet. Jeg køber ikke noget hos Jagt-jakt.dk igen. De tager ikke ansvar, skifter forklaring, yder inden kundeservice og ejeren er yderst grov at tale med.

Respuesta de Jagt Jakt.dk ApS
Som helt grøn inden for grisejagt…
Som helt grøn inden for grisejagt opsøgte jeg denne butik da de reklamerede med at vide en del om netop grisejagt.
Jeg havde forelsket mig en bestemt digital kikkert men kom derfra med en anden i samme prisklasse, grunden til det var at jeg fik en meget detaljeret gennemgang af de 3 mest oplagte i prisklassen.
Jeg følte at jeg selv traf valget og på ingen måde blev presset i en retning.
En anden rigtig vigtigt ting for mig var muligheden for at “prøve” de forskellige kikkerter i mørketunellen.
Sidst men ikke mindst er jeg rigtig glad for at blive inviteret til et arrangement i skydebiograf hvor der var kyndig vejledning og gennemgang hvad det udstyr jeg havde købt kunne.
Jeg kommer tilbage det er helt sikkert,

Køb af Nightvision hos Jagt Jakt
Jeg har lige købt Nightvision til vildsvinejagt i Sverige, hos Jagt Jakt.
Fik virkelig gode råd og vejledning af Lasse ved selve købet i butikken, og en rigtig god gennemgang af mit Nightvision, da jeg havde fået polititilladelsen i hus.
Benyttede mig af tilbuddet fra Jagt Jakt, om indskydning og yderligere gennemgang af produktet i skydebiografen i Albertslund.
Super instruktion og en virkelig GIVENDE og SJOV aften.
Tak til Jagt Jakt :-)
Flemming Knudsen

Arrogant kundeservice.
Jeg har handlet ved Jagt jakt for sidste gang. Sjældent er jeg blevet mødt med sådan en arrogance.
Jeg købte oprindeligt 5 bukke plader i forbindelse med en større ordre. Nogle måneder senere bestiller jeg så igen 5 tilsvarende bukke plader (tror jeg) for pladerne er ikke samme størrelse selvom de er bestilt til at være det.
Da jeg anmoder om at få dem ombytte så de alle er samme størrelse, får jeg meldingen at fejlen ligger hos mig, da det var de første plader som har forkert mål, og det skulle jeg havde gjort opmærksom på for 6 mdr siden. For mig er det ikke vigtigt om de har den ene eller anden størrelse, så jeg anmoder om at de så sender 5 nye plader som passer med den den første bestilling. Dette kan kun lade sig gøre hvis jeg selv betaler for fragt for at returnere fejlordren. Det er sgu for dårlig kundeservice, og ikke et sted jeg gider handle fremadrettet. At man vil miste en kunde for en fragt omkostning går ud over min forstand. Hold jer fra denne butik.

TOP Service og TOP rådgivning
Jeg har igen idag handlet hos Jagt Jakt. Jeg har været igennem en længere process for at finde det rette gear der passer til mig - Lasse har været utrolig tålmodig og endte med at give en skarp pris på en lækker opsætning. De hjalp med hele det langsommelige PAC process og var behjælpelige med indskydning og hjælp. Service og rådgivning er helt i top og jeg elsker den butik - de er dejligt nørdede inden for deres niche og det kan jeg virkelig godt lide. I tillæg henviser de endda til andre i brancen der kan hjælpe én med at nørde videre! Jeg er fast kunde 4ever 💪🐗🌲

Respuesta de Jagt Jakt.dk ApS
Køb i forbindelse med messe og efterfølgende afhentning.
Handlede med jagt-jakt på messe i Hillerød og efterfølgende i Greve. Fik rigtig god vejledning og service og hentede det købte forleden og igen fantastisk service og venlighed. Kan kun anbefale jagt-jakt
La experiencia Trustpilot