Delivered 1 wrong item and 1 correct. Whem I complained. I was told, that the ordered item was out of stock and replaced with the wrong item. They wanted me to return the wrong item, ad then refund me... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super hurtig levering. Varerne ok. MEN, hvis man får en forkert/defekt vare vil det nærmest være umuligt at returnere den med de returbetingelser forretningen har. Jeg har aldrig oplevet lignende i fo... Ver más
Jeg har haft rigtig gode oplevelser med Jagt-Jakt. Ved bestilling online har Leveringen været meget hurtige, så jeg har været yderst tilfreds Derudover har de et stort udvalg til jagt og outdoor, o... Ver más
Jeg havde bøvl med at få mit vildtkamera, købt hos Jagt/jakt, til at virke. Til trods for det var langt ud over garantiperioden , tog de sig tid til at afhjælpe problemet uden beregning. Fejlen lå... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Jagt-jakt.dk er en webbutik med speciale i grej til vildsvinjagt. Vi forsøger altid at have og få det nyeste og mest spændende grej hjem til vildsvinjagten i Sverige, Norge, Tyskland eller Polen. Vi kan hjælpe dig med: Opbygning af vildsvinfoderplads Lokkemidler til vildsvin Lygter til riflen, eftersøg og lys generelt Korrekt beklædning Vildtkamera køb før, under og efter Opsætning og installation af vildtkamera
Información de contacto
Agenavej 39C, 2670, Greve, Dinamarca
- 0045 52230111
- info@jagt-jakt.dk
- jagt-jakt.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 84% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super god betjening og kvaliteten af…
Super god betjening og kvaliteten af produkterne er i orden
Hurtig og effektiv levering
Og vare blev opgraderet da dét bestilte ikke var på lager👍
Skide godt firma
Skide godt firma, søde og rare mennesker.. og gode billige priser fem stjerner herfra 😊
Hurtig levering, strømperne virker lækre, har dog ikke prøvet dem i brug endnu 😅
Helt i top
Helt i top! Hurtig ekspedition. Hjemmesiden let at finde rundt på.
Fik varen meget hurtigt efter bestillingen.
Gode priser 👍👍👍
Det er nemt at bestille vare i shoppen gode priser og hurtig levering.
Fedt med at de vil sende til grønland
Fedt med at de vil sende til grønland.
God service og fik hvad jeg betalte for. God pris. Derfor 5 stjerner
Køb af jagt bukser god pris og hurtig…
Køb af jagt bukser god pris og hurtig levering vil handle der igen.
Smidig bestilling og hurtig levering.
Super hurtigt og fin ekspedition
Super hurtigt og fin ekspedition - fulgte telefonisk om da der var et spørgsmål til leveringen
Betjening som man kunne forvente.
Betjening som man kunne forvente.
Absolut top klasse vare og levering
Absolut top klasse vare og levering
Maget glad 🤝
Perfekt oplevelse
Fungerede perfekt. Varen fundet og smidt i kurven. Nem betaling og varen leveret 2 dage senere. Ikke sidste gang at jeg handler her
They always deliver what they promise 👌
Meget let at navigere på hjemmesiden…
Meget let at navigere på hjemmesiden med gode produkter til ok priser. Hurtig levering af bestilte varer med god orientering undervejs
Købte varme støvler
Købte varme støvler. Alt gik glat og de blev leveret lynhurtigt
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.