Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde gennem en del år, haft en kort Parka coat liggende. Da jeg tog den i brug i december 2025, brækkede 2 plastik knaphoveder af. Efter henvendelse til J.A.K, ville de skifte knapperne uden b... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig levering og fin kvalitet.... Men jeres Returnerings metode er virkelig sløjt. Det er ikke super smart at man skal skrive sit kontonr og Reg nr ned på et papir i tilfælde af at pakken forsvin... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte arbejdstøj til min mand i går, og modtog det allerede i dag. Bla. deres t-shirt m/lomme koster kun kr. 79,- under ½ pris af hvad andre tager, og er i en super lækker kvalitet. Også modtaget... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vestimenta de trabajo
  2. Servicio de seguridad contra incendios
  3. Tienda de ropa de seguridad y de trabajo
  4. Proveedor de equipos de seguridad

Escrito por la empresa

J.A.K. Workwear er en kendt og betroet producent af arbejdstøj, som har leveret alt lige indenfor beklædning, sikkerhedssko og PPE til en bred vifte af brancher i næsten 30 år. Virksomhedens mission er at levere top-tier arbejdstøj og sikkerhedsløsninger, der gør enkeltpersoner og virksomheder i stand til at yde deres bedste og samtidig sikre deres sikkerhed og velvære. Ved at forstå, at de unikke krav fra forskellige industrier er forskellige, kan virksomheden tilbyde produkter, løsninger og service, som overgår forbrugerens forventninger.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og fantastisk kundepleje

Jeg havde gennem en del år, haft en kort Parka coat liggende. Da jeg tog den i brug i december 2025, brækkede 2 plastik knaphoveder af. Efter henvendelse til J.A.K, ville de skifte knapperne uden beregning.
Jeg skulle blot sende jakken til deres systue.
Stor var min glæde, da jeg allerede 2 dage efter leveringen, fik jakken retur, med alle knapper skiftet.
Helt igennem en fantastisk oplevelse og super god service.👍😊

19 de febrero de 2026

Fantastisk Service & God kvalitet

Fantastisk Service & God kvalitet - samt Hurtig levering…

Nu har jeg handlet en del gange via J.A.K og det har været en fornøjelse hver gang.

Kæmpe high-five herfra..😀👊

4 de junio de 2025

Respuesta de J.A.K. Workwear

Tusind tak for de flotte ord og den høje hånd – vi sender et stort high-five retur! 👋😀
Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både kvalitet, service og levering – og at du har lyst til at handle hos os igen og igen.

Vi sætter stor pris på din tillid – og vi står selvfølgelig klar, næste gang du har brug for solidt arbejdstøj.

Teamet hos J.A.K. Workwear

Meget god kundeservice

Meget god kundeservice, og kvalitets arbejdstøj til en god pris!

4 de septiembre de 2024

Hej Martin,
Tusind tak for din anmeldelse - vi er glade for, at vi har levet op til dine forventninger! :)
Mvh, J.A.K. Workwear A/S

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en vinterdragt Fra Lyngsø til…

Købte en vinterdragt Fra Lyngsø til 1600 kr.
Efter et par måneder Var der en syning der gik op😥Jeg ringede og sendte et billede de lavede den reklamation til producenten.
De sendte en ny med det samme det er det man kalder God service anbefaler 100 % det er mennesker man handler med❤️🙏🥰

20 de noviembre de 2024

Respuesta de J.A.K. Workwear

Hej Nicholai! Sikke en dejlig anmeldelse at gå på weekend på. Vi er selvfølgelig kede af, at der var udfordringer med produktet, men vi er glade for, at vi fik taget hånd om din sag og fik den løst bedst muligt! Tak fordi du gav dig tid til at lave en anmeldelse - det er meget værdsat.

God kundeservice

Jeg har altid købt tøj hos J.A.K. der min søn læser til mekaniker uddanelse og har købt trøje til min søn hvor efter første vask sømmene har åbnet sig under armen. Jeg har kontaktet med J.A.K. og det har godkendt at sende ny der min var defekt. Der sket lille fejl med at sende i første gang men J.A.K har rettet fejl og har send et par værer som tak for tålmodighed. Min søn var meget begejstret og glade for alt det har sendt.
Jeg virkelig vil anbefale J.A.K. fordi de har god arbejdstøj og god og stærk kundeservice.

13 de septiembre de 2024

Respuesta de J.A.K. Workwear

Hej Artis! Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på trustpilot. Vi er glade for, at vi fandt en løsning, som din søn også blev begejstret for. Vi glæder os til at hjælpe jer igen en anden gang.

💪alle stjerner

6 de septiembre de 2024

Respuesta de J.A.K. Workwear

Hej Kenneth! Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse! Rigtig god weekend.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hej Jak

Hej Jak, vil I ik godt fortælle hvad jeg har købt sidst , for jeg har glemt det, ellers vil det jo være lidt forkert at anmelde.

3 de septiembre de 2024

Respuesta de J.A.K. Workwear

Hej Michael. Du købte d. 6/8 et par af vores 1610 mekanisk stretch shorts.

Mvh J.A.K. Workwear

perfekt

perfekt, behagelig

29 de agosto de 2024

Respuesta de J.A.K. Workwear

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, og at du er tilfreds med dit køb.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Der trækkes 20% af prisen udover man…

Der trækkes 20% af prisen udover man selv skal betale for meget dyr fragt retur. Pænt dårlig service. Ingen anbefaling herfra.
Ordre nr 14034

26 de agosto de 2024

Hej Camilla!

Vi er meget kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Først og fremmest, så står der også på vores hjemmeside, at vi ikke kan tilbyde fri returnering, men man vælger selv fragtfirma, til at sende retur. Du kan læse om det lige her: https://jakworkwear.dk/info/return.

Derudover er vi i tvivl om, hvad du mener med, at der trækkes 20% af prisen? Vi vil meget gerne følge op, så du må endelig give os et kald på +4576152929, så vi kan imødekomme din anmeldelse og finde en løsning. Vi ønsker ikke, at nogen af vores kunder skal 'forlade' os med en dårlig oplevelse i bagagen :).

Mvh, J.A.K. Workwear.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Efter næsten to ugers ventetid på et…

Efter næsten to ugers ventetid på et par t-shirts kontakter JEG dem for høre hvad de har tænkt
De siger så de har ikke alle varerne jeg har bestilt og de tilbyder en split ordre

Jeg for noget af tøjet som er så i den dårligste kvalitet overhovedet og lige til at smide ud

Jeg returnere og har nu ventet over 10 dage på at få min penge igen
Den sidste mail var
Du modtager din penge denne uge
Det fredag idag og der ingen syne af min penge

Elendig firma
Elendig kvalitet
Elendigt service

1 de mayo de 2024

Hej Kunde,
Jeg har netop gået igennem din sag med min kollega, som fortæller mig, at vi har forsøgt at imødekomme dig. Din ordre blev lagt i en weekend, hvor vi ikke har åbent, og derfor ikke kunne håndtere ordren. Ugen efter løber vi ind i Kristi Himmelfart, hvor vi igen har lukket grundet helligdag.

Da vi d. 14/5 vil splitte din ordre, tilbyder vi dig ovenikøbet at udskifte de valgte t-shirts med t-shirts af endnu bedre kvalitet, som også er dyre, men til samme pris som de andre, så du kan få hele din ordre på samme tid. Dette vælger du at takke nej til.

Du modtager derfor din ordre dagen efter, men vi får den først retur igen otte dage efter, med dit ønske om at få penge retur. Din ordre blev krediteret med det samme, men da vi - ligesom mange andre - samarbejder med NETS, kan der forekomme ventetid på tilbageførsler. Derudover står der også i vores handelsbetingelser lige her, at der i tilfælde af tilbagebetaling kan gå op mod 14 dage, før man har sine penge retur: https://jakworkwear.dk/info/terms-of-trade - vi har dog kontaktet NETS, og dine penge bliver overført til din konto i morgen.

Vi er selvfølgelig kede af, at du ikke føler, at din ordre er blevet ordentlig håndteret. Men vi har forsøgt at imødekomme dig, og handlet efter de generelle handelsbetingelser. Skulle du i fremtiden ønske at ligge en bestilling hos os, er du mere end velkommen til at ringe ind til vores salgssupport, som også gerne hjælper i henhold til valg af produkter. Vi tilbyder et bredt sortiment i alle prisklasser, og derfor vil der selvfølgelig være produkter, som er i højere kvalitet end andre. Vælger man at takke nej til vejledningen og løsningerne, er det svært for os at gøre meget mere.

Du ønskes dog stadig en rigtig god dag, og tak fordi du gav dig tid til at give feedback, til trods for at du har været utilfreds.

Super service!!

Købte en arbejdsjakke til min mand. Super kvalitet. Lidt problemer med leveringsbesked, men det blev løst professionelt over telefonen, og så fik jeg en rabatkode som ‘plaster på såret’ til næste køb.

3 de abril de 2024

Respuesta de J.A.K. Workwear

Tusind tak for din anmeldelse - vi håber, at din mand bliver glad for arbejdsjakken.
Mvh // J.A.K. Workwear

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Besides rugged and ridgid quality of…

Besides rugged and ridgid quality of clothing the customer service deserves more than a 5-star rating. The same flexibility demanded from us by the end user of services in our industry sector we expect from our suppliers in return - JAK exceeds these expectations on a regular basis. Spot on!! Thanks a lot

23 de febrero de 2024

Respuesta de J.A.K. Workwear

Hi Daniel! Thank you very much for the review. We are pleased to hear, that you are happy with our service/products. Best regards!

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse. Kan varmt anbefales.

1 de febrero de 2024

Respuesta de J.A.K. Workwear

Hej Nicolaj. Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne imødekomme dine forventninger.

dårlig service

leverings tid ikke overholdt i henhold til deres egen tids frist, dårlig feedback. overvejer om jeg vil bruge dem igen

24 de octubre de 2023

Hej Mogens,
Det er os meget beklageligt, at du ikke har været tilfreds med din oplevelse hos os. Som jeg kan forstå på mine kollegaer, har vi dog haft dig i røret for at forklare udfordringerne med din ordre, samt vi har sørget for, at de forhenværende problemstillinger er løst til fremtiden. Mvh, Sofie fra J.A.K. Workwear.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Gode bukser, dog små i størrelsen

Jeg bestilte et par hvide arbejdsbukser derinde, til kvinder og da de kom så var de lavtaljet og små i størrelsen, selvom de var købt i en større størrelse. Måtte have en til at sy dem om, så de passede bedre.
(Jeg kunne godt sende dem tilbage, men havde bestilt bukserne for sent, hvilket er MIN egen fejl, ikke deres!!)
Hjemmesiden var ikke nem at finde ud af, da jeg ikke kunne komme ind på min konto, uden at oprette ny adgangskode hvergang, men kundeservicen var venlig, da jeg ringede derind.
De kom også hurtigt efter at de var bestilt.

Kan godt finde på at handle der igen, i fremtiden hvis jeg mangler noget, dog fremadrettet i to størrelser større, hvis det er kvinde arbejdsbukser😊👍🏼

11 de enero de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Returnerings Metode Sløjt.....

Hurtig levering og fin kvalitet....
Men jeres Returnerings metode er virkelig sløjt. Det er ikke super smart at man skal skrive sit kontonr og Reg nr ned på et papir i tilfælde af at pakken forsvinder under returneringen.

Ellers intet at klage over 🙂

4 de mayo de 2022

F.... God stil!!

Havde bestilt et par bukser som efterfølgende viste sig at være udsolgt.
JAK sendte et alternativ, bedre og dyrere par istedet
Det er f.... God stil

28 de octubre de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.