Online bestelling voor isolatieplaten en toebehoren gedaan. Alles is vlot verlopen. Prijs/kwaliteit: heel goed. Heel fijn dat je ook de keuze krijgt om op te halen en ter plekke te betalen. Ook ha... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ruime keuze. Je krijgt goed advies en er wordt heel snel gereageerd op jouw berichten. Snelle levering, in mijn geval de dag nadat ik mijn bestelling plaatste. Behu... Ver más
La empresa ha respondido
Jansegers BV kwam uit een vergelijking van verschillende websites duidelijk als goedkoopste naar voor. Ook de leveringstermijn was beduidend korter. De ervaring met telefonisch contact met de klant... Ver más
La empresa ha respondido
Zeer goede website webshop… telefonisch snel antwoord gekregen en bestelling bevestigd. Zeer flexibel wat leveren betreft! Houden bestelling op magazijn tot drie weken na bestelling. Super! Ik hoop da... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Jansegers BV is al meer dan 35 de referentie voor al uw isolatiematerialen. Alles is makkelijk te bestellen via onze online isolatieshop.
Información de contacto
Englebert Adanglaan 93, 3970, Leopoldsburg, Bélgica
- +3211341271
- info@jansegers.be
- jansegersshop.be
Invita a los clientes a opinar
Online bestelling voor isolatieplaten…
Heel fijn dat je ook de keuze krijgt om op te halen en ter plekke te betalen.
Ook had ik via een mail een paar vragen gesteld: snel en zeer vriendelijk antwoord gekregen!
Zeer behulpzaam en goedkoop 230m²pur…
Zeer behulpzaam en goedkoop 230m²pur thuis afgeleverd
Betrouwbaar
Er was een miscommunicatie maar hun professionele gedrag loste het probleem op .
De levering was ook snel en proper .
Ik raad ze aan .
Goede service en de laagste prijs!
Alles goed
Alles goed. Vriendelijke mensen. Goede communicatie. Gemakkelijk geregeld.
Sterke prijzen voor isolatie
Behulpzaam
Behulpzaam, goede service. Dat maak je niet vaak meer mee. Ga zeker weer terug als ik weer isolatiemateriaal nodig heb.
levering contact naverkoopdienst.
Heel behulpzaam !
De man die in de winkel werkt is uiterst vriendelijk en erg behulpzaam. Hij gaf me de precieze uitleg over wat ik nodig had om mijn chalet te isoleren. Een aanrader !

Respuesta de Jansegers BV
Goed materiaal en op tijd geleverd.
Goed materiaal en op tijd geleverd.
De chauffeur heeft alles op de plaats geleverd waar dat ik het heb gevraagd en was heel vriendelijk.Dat is een gemak als alles zo geleverd wordt.

Respuesta de Jansegers BV
Jullie behandeling was goed en de…
Jullie behandeling was goed en de materialen waren ook goed en veel succes allemaal

Respuesta de Jansegers BV
het was een snelle en vlotte levering
het was een snelle en vlotte levering , alles netjes ingepakt en de prijzen zijn meer dan ok. er is ruime keuze op een handige site

Goede prijs en kwaliteit
Ben mijn bestelling ter plaatse gaan ophalen en was door het verkeer net buiten de openingstijden aangekomen. Had hen verwittigd en er is iemand gebleven zodat ik mijn materiaal toch kon meenemen.

Satisfaction totale
Produits diversifiés et d’excellente qualité.
Information régulière sur les étapes de la commande et le délai de livraison.
Livraison au jour annoncé par un préposé très courtois.
Donc, entière satisfaction et entreprise à recommander.
Merci encore.