Helaas zo dom om te gaan voor wat goedkopere leuk uitziende werkschoenen voor mijn zoon. Net als alle voorgaande klanten hetzelfde proces: in Jan besteld en betaald. Een mail met excuses dat zending g... Ver más
Shoes ordered on January 22 have not been delivered yet, no information from the seller, no response to email. Orders cannot be canceled or refunded because the package must be delivered. Do not order... Ver más
Net als al mijn deelgenoten hebben aangegeven!! Belachelijk, dat ze zelfs een “Nederlandsche” bedrijfsnaam misgebruiken voor hun praktijken! Kreeg 1 mail met, dat het product niet hier was maar eld... Ver más
Ze verstrekken valse informatie. Er staat voor 22.00 uur besteld morgen in huis. Terwijl ze rechtstreeks vanuit China de schoenen importeren. Onmogelijk om dan binnen 24 uur te kunnen leveren. Het te... Ver más
No consta que solicite reseñas
Ik heb geen schoenen ontvangen
Ik heb geen schoenen ontvangen. Op de mail wordt niet gereageerd en het telfoonnummer is buiten gebruik.... niet eens 1 ster waard.
Troep van Ali express!
Troep van Ali express!! Nooit kopen!! Maken geen retourzending aan, na herhaaldelijk mailen. Koop dit Nooit!!!!!
Troep uit China
Troep uit China, klantenservice reageert niet op mijn retouraanvraag! heb 2 weken moeten wachten op mijn bestelling en kwam aan in een plastic zak! zeer slecht!
Waiting already 2 weeks
Waiting already 2 weeks, they even didnt provide me shipping information, website says 'delivery next working day'
Big cheating and lie!
Costumer service is one big joke and shop one big catastrophe!
DO NOT ORDER THERE!
Troep uit China
Troep uit China, let op. Ze nemen ook geen retour. 3 paar schoenen gekocht, 3 weken levertijd. Terwijl ze volgende dag thuis moesten zijn.
Het ergste is nog dat ze allemaal veelste klein uit vallen.
Dropshipping!
Dropshipping!
Misleidend bedrijf. Er wordt gezegd dezelfde dag verzonden, maar het pakket kwam 2 weken later aan vanuit China in een plastic zak, niet eens in een schoenendoos!