Japebo.dk Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med Japebo. Kommunikation og service har været i top hele vejen igennem, og de er både professionelle, hurtige til at svare og nemme at arbejde sammen med. Vi e... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Blev lovet i mail at jeg havde min pakke inde 24 timer der gik fra onsdag morgen til lørdag middag ikke godt nok

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis man alene fokuserer på jeres telefontid så skal I kun have to stjerner, men fordi det er nemt og hurtigt at bestille via nettet, så får I fem

Información sobre la empresa

5. Servicio de reparación de audífonos

Sobre Japebo.dk

Escrito por la empresa

Japebo logo

Japebo forhandler reservedele, trådløst tilbehør og plejeprodukter til høreapparater fra alle førende mærker. Vi tilbyder originale dele fra blandt andet Oticon, Widex, Phonak, Signia og ReSound – så du nemt kan finde alt til dit høreapparat ét samlet sted.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at dit høreapparat fungerer optimalt i hverdagen. Derfor har vi sammensat et bredt og specialiseret sortiment, der gør det nemt at vedligeholde og pleje dit udstyr – så du får den bedst mulige lydoplevelse og stabil funktion over tid. 🔊

🛒 Brugervenlig webshop
Vores hjemmeside er bygget med fokus på overskuelighed og enkel navigation. Produkterne er tydeligt opdelt efter mærke og type, og med søgefunktion, klare produktbilleder og detaljerede beskrivelser hjælper vi dig med at finde præcis de reservedele og det tilbehør, der passer til dit høreapparat.

Besøg vores webshop

🚚 Hurtig levering og pålidelig forsendelse
Bestiller du før kl. 15, sender vi samme dag – 5 dage om ugen. De fleste pakker leveres allerede næste hverdag, og du modtager altid et trackinglink, så du kan følge din forsendelse hele vejen.

💬 Kundeservice med produktkendskab
Har du spørgsmål? Vores kundeservice står klar på mail og hjælper gerne med at finde de rigtige produkter til netop dit høreapparat. Vi kender vores sortiment indgående og vejleder både før og efter dit køb.

🔒 Tryg og sikker handel
Japebo er en e-mærket webshop, hvilket sikrer en tryg købsoplevelse med 30 dages returret. Vi kombinerer bredt udvalg, brugervenlighed og faglig ekspertise i én samlet løsning.

⭐ Vi værdsætter al feedback og bruger anmeldelserne her på Trustpilot aktivt til løbende at forbedre vores service og kundernes oplevelse.

Vores løfte til dig

Escrito por la empresa

Nemt at finde det rigtige – hurtigt leveret
Hos Japebo finder du originale reservedele, trådløst tilbehør og plejeprodukter til høreapparater fra alle førende mærker. Bestil før kl. 15, så sender vi samme dag – alle hverdage – med tracking, så du kan følge din pakke hele vejen.
Kundeservice med produktkendskab
Er du i tvivl om kompatibilitet eller valg af produkt, hjælper vi gerne. Du kan altid skrive til os på mail og få vejledning, så du finder den rigtige løsning til netop dit høreapparat – også før du køber.
Tryg handel
Japebo er en e-mærket webshop med 30 dages returret. Vi læser alle anmeldelser og bruger feedback aktivt til løbende at forbedre vores service og kundeoplevelse.

Información de contacto

Alt til dit høreapparat ét sted

Hurtig levering og originale dele fra kendte mærker.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

3 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

260 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Det fungerer bare

Det fungerer bare

5 de agosto de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Andreas! 😊

Dejligt at høre, at det hele bare fungerer, som det skal.

27 de julio de 2026

Respuesta de Japebo.dk

Tusind tak for din anmeldelse, Hans!

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige levering.

Micas - Japebo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget hurtig levering og holdt hvad der…

Meget hurtig levering og holdt hvad der bliver lovet

4 de agosto de 2026

Respuesta de Japebo.dk

Thank you very much for your review, Erik!

We’re very pleased to hear that you were happy with the fast delivery and that everything lived up to your expectations.

Kind regards
Micas - Japebo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil gerne at i kunne leverderneb…

Jeg vil gerne at i kunne leverderneb den på min adresse engen 4. 24. 2 hilse Agnete jakobsen

31 de julio de 2026

Agnete,
Tak for din gode feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringen og hastigheden. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedste service. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, så tøv ikke med at kontakte os. Hav en god dag!
Japebo Support

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt

22 de julio de 2026

Respuesta de Japebo.dk

Tusind tak for de fire stjerner, Lene!

Det glæder os at høre, at det hele var hurtigt og nemt.

Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang, må du meget gerne sige til.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Som altid hurtig levering uden fejl i leverancen.

31 de julio de 2026

Respuesta de Japebo.dk

Tusind tak for de fire stjerner, Lene!

Det glæder os at høre, at leveringen igen var hurtig og korrekt.

Let og hurtig ekspedition

Let og hurtig ekspedition, ☺️

30 de julio de 2026

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for, at du oplevede bestillingen som nem og ekspeditionen som hurtig ☺️

29 de julio de 2026

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at din bestilling blev leveret hurtigt.

Problemfri

Uden problemer

29 de julio de 2026

Respuesta de Japebo.dk

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at alt forløb uden problemer.

Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre, vil vi meget gerne høre din feedback.

Kvik levering

Hurtig og effektiv levering, alt til fuld tilfredshed

28 de julio de 2026

Respuesta de Japebo.dk

Mange tak for den flotte anmeldelse!

Vi er glade for, at leveringen var hurtig og effektiv, og at alt var til fuld tilfredshed.

Hurtig god levering

Hurtig god levering

17 de julio de 2026

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering.

Blev leveret dagen efter

15 de julio de 2026

Respuesta de Japebo.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse, Jytte!

Det glæder os meget at høre, at din ordre allerede blev leveret dagen efter. Tak fordi du handlede hos Japebo.

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Kom dagen efter jeg havde bestilt det. Kan klart anbefales.

8 de julio de 2026

Respuesta de Japebo.dk

Tusind tak for jeres fine anmeldelse, Kirsten og Søren!

Det glæder os meget, at pakken kom frem allerede dagen efter, og at I vil anbefale os.

Vi vil altid gerne blive endnu bedre, så hvis der er noget, vi kunne have gjort anderledes, hører vi meget gerne fra jer.

jeg fik de valget vare

jeg fik de valget vare, og en hurtig levering 👍

3 de julio de 2026

Hej Ebbe,

tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 👍
Det glæder os at høre, at du modtog de rigtige varer, og at leveringen gik hurtigt.

Micas – Japebo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og effektiv service.

8 de julio de 2026

Hej Geoffrey,

tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede vores service som både hurtig og effektiv.

Micas – Japebo

Hurtigt forsendelse

28 de junio de 2026

Respuesta de Japebo.dk

Hej Grethe, tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig levering.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der er ingen slinger i valsen

Der er ingen slinger i valsen, de bestilte vare kommer frem næsten inden de er bestilt, det er så herligt at vide at man bliver hurtigt betjent, hvis man har været på kanten af at gå tør for det ene eller andet. så tak - jeg vil anbefale andre til at handle med jeg. hilsen HBJ.

28 de junio de 2026

Hej Herluf,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de meget venlige ord!

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever hurtig levering og god service – især når man er ved at løbe tør for noget vigtigt. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.