JD Logistik A/S Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores flytning har hele vejen igennem været en god oplevelse. JD Logistik har leveret proffessionel arbejde både før, under og efter flytningen. Altid med venlighed og hjælpsomhed. Kæmpe erfaring o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service. Der mødte to meget effektive og hjælpsomme medarbejdere op til aftalt tid, som fik styr på flytningen meget hurtig. Mine ting er sat i depot hos JD, hvor det også er muligt at få... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har benyttet JD Logistiks selfstorage og har været meget tilfredse med dette og servicen omkring det. Da vi så skulle flytte virkede det som det oplagte valg at spørge JD Logistik. De mødte tals... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de logística
  2. Servicio de mudanza y depósito
  3. Empresa de mudanzas
  4. Planta de almacenamiento
  5. Depósito

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos JD Logistik (tidligere kendt som JD-Transport) er vi specialister i at flytte for virksomheder, offentlige institutioner samt private. Vi har desuden store moderne lagerfaciliteter, der alle er sikret for at yde den bedst mulige tryghed. JD Logistik er en fleksibel samarbejdspartner, der klarer samtlige opgaver i forbindelse med flytning og opbevaring gnidningsløst og professionelt. Vi tilknytter altid en fast flyttekonsulent, så samme person besigtiger opgaven, udarbejder tilbud, planlægger og koordinerer flytningen. På den måde bliver der taget hånd om alting hele vejen igennem flytteprocessen. Det giver tryghed, og det synes vi er vigtigt.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

22 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse hele vejen i gennem

God oplevelse hele vejen i gennem! Kan bestemt anbefale

31 de marzo de 2023

Hej Anne,

Tusind tak for din anbefaling og anmeldelse 😊

- Mikkel, JD Logistik

Virkelig gode

Virkelig gode! De hjalp med at flytte for mine alderende forældre og Jørgen mødte op og gjorde dem helt rolige i processen.

17 de marzo de 2023

Hej Chris,

Tak fordi vi måtte hjælpe til med opgaven.

Vi ses 😊

- Mikkel

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kan anbefale JD Logistik A/S til…

Kan anbefale JD Logistik A/S til opbevaring og flytning. God service, gode priser og god kommunikation.

3 de marzo de 2023

Hej Anne,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

God dag 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk og hurtige service vi fik…

Fantastisk og hurtige service vi fik leveret en container hos os. Så vi kan opbevare vores møbler. 👌👌👌👌

2 de febrero de 2023

Hej Edmond,

Mange tak for din anmelder 😊

Venlig Hilsen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

en helt igennem positiv oplevelse

fra besigtigelse til flytning en helt igennem positiv oplevelse – kan varmt anbefale JD Logistik i enhver tænkelig sammenhæng!

6 de enero de 2023

Hej Laurids,

Tak fordi vi igen måtte hjælpe dig med din flytning, det sætter vi enorm pris på.

Alt det bedste

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft en aldeles fantastisk…

Har haft en aldeles fantastisk oplevelse med JD logistik. Alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke og flyttefolkene var flinke, hurtige og effektive.

26 de enero de 2023

Kære Alex,

Tusind tak fordi du valgte os og fordi du gad dele din oplevelse herinde.

Bedste Hilsner,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service fra start til slut

Super service fra start til slut. God pris og altid var som lovet.

15 de enero de 2023

Hej Jens,

Tusind tak for din positive respons.

God dag.

Meget tilfredsstillende

Vi har brugt JD Logistisk i et længere stykke tid og deres service er hver eneste gang perfekt.

Overholder alle aftaler og er god til at informere vores kunder når de skal aflevere forsendelser hos dem.

Kan til enhver tid anbefales

vh Designhome ApS
Christina

17 de noviembre de 2022

Hej Christina,

Tusind, tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for det gode og positive samarbejde vi har sammen.

Rigtig god dag 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og detaljeret opgørelse af indbo…

God og detaljeret opgørelse af indbo der skulle flyttes og opbevares med dertilhørende god pris. Selve flytningen foregik til den aftalte tid og med effektive og rutinerede flyttefolk. Kan kun anbefale JD Logistik som vi iøvrigt fandt via Trustpilot og kan dermed bekræfte de gode reviews firmaet iøvrigt har fået.

24 de octubre de 2022

Kære Nicolai,

Tusind, tusind tak for de meget flotte ord, det sætter vi enorm pris på 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

They handle my belongings with great…

They handle my belongings with great care. They arrive on time. They are nice and quite. I feel they are trustworthy.

28 de octubre de 2022

Hi Regitze,

Thank you very much for the positive review 😊

Kind Regards

Alt forløb perfekt

Alt forløb perfekt, søde og utrolige hurtige flyttemænd kan kun anbefale dette flyttefirma - leverede samtidig med flyttekasser bobleplast og papir til indpakning samt nogle flyttekasser med bøjlestang så tøjet blev flyttet lige fra det ene til det andet klædeskab

17 de octubre de 2022

Hej Kirsten,

1000-tak for de flotte ord, dem vil jeg give videre til mine kollegaer 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og effektiv arbejdsgange

Super service og effektiv arbejdsgange. Min virksomhed har over de seneste måneder modtaget møbler fra mange forskellige leverandøre. JD logistik har modtaget, registreret, opbevaret og efterfølgende leveret møblerne.

19 de octubre de 2022

Kære Malene,

Vi takker mange gange for det gode samarbejde og den gode anmeldelse. Vi håber på et godt samarbejde i fremtiden 😊

God weekend.

- Mikkel Ditlev Stange // JD Logistik A/S

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeres chauffører kører som vanvittige.

28 de septiembre de 2022

Hej Amalie,

Tak for din feedback. Jeg er ked af, at du oplever vores chauffører kører dårligt.
Har du mulighed for at sende mig en mail på mikkel@jdlogistik.dk med hvor det er sket samt ca. tidspunkt.

Beklager endnu engang.

Bedste hilsner Mikkel

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det endte med at blive dyrere end…

Det endte med at blive dyrere end pelikan selfstorage.
Kommunikation med medarbejdere var fint. Jeg havde en Big box i 2,5 md. Jeg var ude at hente noget 1 gang i løbet af opbevaringen.(125,-) Per gang du skal have Big boxen kørt frem. Ca. 1000,- kr totalt + en fridag fra arbejde. (Ca.1500,-) For Da jeg skulle flytte ind i lejligheden i weekenden, viste det sig at de kun havde 2 døgnbokse som man kan benytte sig af i weekenden og De var begge optaget så, Jeg var så nødt til at bruge en feriedag fra arbejde, for at få mine ting ud i hverdagene. Det var trods alt billigere end at vente en uge med hotel ophold til følge. Forbedringsforslag. Anskaf flere døgnbokse , da 2 døgnbokse er meget for lidt. De fleste mennesker flytter vel i weekenden??

30 de septiembre de 2022

Hej Henrik,

Tak for din feedback.
Jeg er dog ked af at du har haft en dårlig oplevelse.

Det er helt korrekt at vi kun har 2 Døgnterminaler, og perioder er der rift om dem - hvorfor de kan være optaget.

Det er desværre en ret dyr opbygning, så vi ville også meget gerne have nogen flere. Det er dog en større investering.

Bedste Hilsner
Mikkel Jacobsen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super Flytning - kæmpe tak!

Drengene (og chauffør Jensen) udførte et helt igennem flot flyttearbejde for os. Super godt humør, hjælpsomhed hele vejen rundt, og møg professionel indstilling fra alle lige fra kasse- til flyttemænd! Virkelig en kæmpe fornøjelse! Tak, JD logistik, I er hermed fuldt fortjent anbefalet med bravour!

15 de septiembre de 2022

Kære Jeppe,

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse - det sætter vi meget stor pris på. Og jeg sørger for at videre give de rosende ord.

- Mikkel // JD

Jeg kan 100% anbefale JD Logistik

Jeg kan 100% anbefale JD Logistik!

Vi fik leveret alt til at pakke vores lejlighed ned i god tid, alt på selve flyttedagen gik super smooth, virkelige flinke flyttemænd som var effektive. Godt humør fra dem, selvom de skulle gå en del gange op på 4. sal. :-)

Så kæmpe anbefaling herfra.

7 de septiembre de 2022

Hej Andreas

Tusind tak for din fine anmeldelse - vi er super glade for at få lov at hjælpe til med din flytning.

Rigtig god dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan varmt anbefale dem, god service og et imødekommende personale🤗

3 de septiembre de 2022

Kære Susanne,
Tusind tak for de rosende ord 😊

- Mikkel

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.