La empresa ha respondido
En fantastisk lækker vare, der svarede til beskrivelsen og som kom på 2 dage. What’s not to like?
Fik tilsendt forkert str , selvom den ønskede str stod på faktura. Ringede og umiddelbart efter en meget behagelig samtale, blev den ønskede str afsendt, selvom jeg endnu ikke havde returneret den fo... Ver más
La empresa ha respondido
En fantastisk webbutik.🤗 Bestilte et par bukser. Da jegikke kunne forstå at jeg ikke modtog dem, kontaktede jeg butikken. Fik en ualmindelig god, proffesionel betjening. Pakken var lagt i min postkas... Ver más
La empresa ha respondido
På www.lundgaardshop.dk finder du et online modeunivers til kvinder - i flere generationer. Vi forhandler en række kendte kvalitetsmærker med fokus på gode pasformer og nyeste trends, samt styles, som kan bruges igen og igen. Vores vigtigste opgave er at klæde dig på, så du føler dig som dit bedste selv Lundgaard har desuden fire fysiske butikker, som du finder i midten af Hornslet , i Skejby Centret samt Randers midtby og Frederikshavn. I butikkerne rådgiver vi kunderne, og skaber gode oplevelser i en lækker atmosfære. Vi fører bl.a. mærker som Cero, Etage, Lundgaard, Costamani, Soulmate, 2-Biz, InFront, Skovhuus og Micha.
Industrivej 8, Stilling, 8660, Skanderborg, Dinamarca
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Lundgaard er en fantastisk webshop. Varen sendes hurtigt og Lundgaard svarer ligeledes hurtigt ved spørgsmål. Kjolen jeg modtog var desværre defekt og jeg sendte derfor en reklamation. Lundgaard sendte en ny kjole med det samme og beklagede. De sendte den nye kjole før, jeg sendte den defekte kjole retur, det er ovenud god service.

Respuesta de Lundgaard
Nemt at overskue en dejlig hjemmeside og dejligt at det at handle med et gavekort som delbetaling ikke var noget problem - det gjorde det til en rigtig god oplevelse.
Mit første køb og meget glad for handlen, og tænker ikke det bliver sidste gang.
Fandt nogle super fine tilbud på 2Biz med silke, hvilket normalt fylder det meste af mit klædeskab.
Virkelig lækker butik, nemt at søge og handle, og de har mange lækre ting 🤩
Ville købe mere, men pga vægttabsforløb må jeg vente til jeg kan passe en M.
Hurtig levering til ønsket pakkeshop, dejlig nemt 👍🏽
Inden fik jeg sådan en sød og venlig email, om at der var en lille fejl, så den ene bluse ku de ikke levere, men pyt, sådan noget kan jo ske.
Virkelig en fornøjelse at handle ved Lundgaardshop.dk og vil helt sikkert kikke mere på deres hjemmeside.
Dog er Trustpilot misvisende, da det ser ud til at der er 2 profiler på shoppen. Gav lidt forvirring, da den shop på lundsgaardshop.dk jeg fandt først, ja den havde kun 1 enkelt bedømmelse, så det kan virke mistænksomt 🫤
Jeg giver de bedste anbefalinger til lundgaardshop.dk 👍🏽

Respuesta de Lundgaard
Their customer service was excellent when I had a problem with an item - well done
Más información sobre otros tipos de reseñas.