En grundig app som gir god mengdetrening og utdypende svar og forklaringer før jegerprøva. Mulighet for å melde med en ekte person for å få enda mer forklaringer om man er usikker på noe. En kjempef... Ver más
La empresa ha respondido
Lett og bruke, ga deg god og lærerik informasjon på både oppgavene du gjorde riktig og ikke minst de du gjorde feil. Du fikk umiddelbar respons på det du hadde svart. Du kunne fokusere på ulike temaer... Ver más
La empresa ha respondido
Fin app, fabelaktig arts-visning, verdifulle tips, likevell nokså ulik den reelle jegerprøven. Ulik formulering og utseende, men til tross av det..så sto eg på jegerprøven..
La empresa ha respondido
God brukervennlighet og utseende. Skulle gjerne hatt større database av bilder for hver art, da man raskt begynner å gjenkjenne bildene, isteden for kjennetegnene til dyrene, som går mot sin hensikt... Ver más
La empresa ha respondido
Norges mest brukte læringsverktøy for jegerprøven. I appen kan du øve på oppgaver som ligner den ekte prøven, og enkle forklaringer vil hjelpe deg med det du trenger underveis. Artsoversikt og artsprøver lærer deg om jaktbare arter. Og forresten, vi tilbyr beståttgaranti – pengene tilbake om du skulle stryke (noe som neppe vil skje).
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Jegerappen
Jeg hadde bare en uke til jegerprøven, og denne appen gjorde at jeg klarte 48 spørsmål på prøven, bare med å øve på en uke. Med ordentlig øving på denne appen funker det 100%.

Kikket så vidt i boken, brukte bare appen og besto med kun 3 feil

Respuesta de Jegerappen
Det aller beste med appen er at du får gode forklaringer på hvert spørsmål enten du svarer riktig eller du svarer galt. Det er og gode illustrasjoner som gjør dette ekstra levende og ekte.

Respuesta de Jegerappen
Var til stor hjelp før eksamen

Respuesta de Jegerappen
Veldig bra app! Jeg brukte den flittig før jegerprøven, og jeg er ganske sikker på at den er en av hovedgrunnene til at jeg besto. Uten Jegerappen hadde jeg nok fortsatt sittet og prøvd å se forskjell på hva som faktisk er jaktbart og hva som bare er naboens katt 😄
Nå derimot kan jeg helt lovlig, sanke min egen mat!
Appen er enkel å bruke, full av tydelige forklaringer og får alt til å sitte (til og med lovstoffet!). Jeg gikk inn på prøven med selvtillit jeg ikke hadde fått uten denne appen.
Anbefales til alle som vil bestå uten panikk, hodebry eller utilsiktet katteobservasjon!

Respuesta de Jegerappen
Var veldig mye bra relevante spørsmål og helt super for å lære seg de forskjellige artene.

Respuesta de Jegerappen
Besto med god margin! Tok faktisk prøven 3 år etter endt jegerkurs. Brukte ikke boka etter kurset. Kun appen. Litt avvik var det. Men, de fleste oppgavene var gjenkjennelige. Så denne anbefaler jeg! Var godt forberedt.

Respuesta de Jegerappen
Veldig bra app til å øve. Utførte mange jegerprøver og artsprøver i appen. Appen var egentlig vanskeligere enn selve jegerprøve eksamen, noe som bare var en fordel. Dersom man utfører kravene for å få beståttgarantien, vil man uten tvil ha enkelt for å bestå eksamen.

Respuesta de Jegerappen
Veldig god app. Anbefaler alle som tar jegerprøvekurs å øve med denne appen. Jeg besto, og er veldig tilfreds med appen.
En ting som hadde vært veldig praktisk om Jegerappen hadde, er et oppslagsverk hvor man kan se over de ulike temaene, enn plass hvor man kan lese seg opp. Egentlig litt sånn som artsoversikten, bare for andre temaer.

Respuesta de Jegerappen
Veldig fornøyd med appen! Det er en stor spørsmålsbank med varierte oppgaver, og disse er veldig like de man får på eksamen.

Respuesta de Jegerappen
Más información sobre otros tipos de reseñas.