Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En grundig app som gir god mengdetrening og utdypende svar og forklaringer før jegerprøva. Mulighet for å melde med en ekte person for å få enda mer forklaringer om man er usikker på noe. En kjempef... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lett og bruke, ga deg god og lærerik informasjon på både oppgavene du gjorde riktig og ikke minst de du gjorde feil. Du fikk umiddelbar respons på det du hadde svart. Du kunne fokusere på ulike temaer... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin app, fabelaktig arts-visning, verdifulle tips, likevell nokså ulik den reelle jegerprøven. Ulik formulering og utseende, men til tross av det..så sto eg på jegerprøven..

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God brukervennlighet og utseende. Skulle gjerne hatt større database av bilder for hver art, da man raskt begynner å gjenkjenne bildene, isteden for kjennetegnene til dyrene, som går mot sin hensikt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de caza y pesca
  2. Compañía de software
  3. Instituto de capacitación en software

Escrito por la empresa

Norges mest brukte læringsverktøy for jegerprøven. I appen kan du øve på oppgaver som ligner den ekte prøven, og enkle forklaringer vil hjelpe deg med det du trenger underveis. Artsoversikt og artsprøver lærer deg om jaktbare arter. Og forresten, vi tilbyr beståttgaranti – pengene tilbake om du skulle stryke (noe som neppe vil skje).

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God brukervennlighet og utseende.

God brukervennlighet og utseende.
Skulle gjerne hatt større database av bilder for hver art, da man raskt begynner å gjenkjenne bildene, isteden for kjennetegnene til dyrene, som går mot sin hensikt når man skal lære å skille mellom forvekslingsarter.

4 de junio de 2024

Respuesta de Jegerappen

Tusen takk for tilbakemeldingen - vi setter stor pris på feedback! Vi har allerede dette (flere artsbilder) på vår to-do-liste, så det kommer på sikt. Merk dog at vi har mye flere artsbilder under 'Artsprøven' sammenlignet med 'Jegerprøve' i appen.

Og det høres ut som at appen er til hjelp for deg, som er flott å høre. 🤩

Meget nyttig!

1 de junio de 2024

Respuesta de Jegerappen

Herlig å høre at appen er til hjelp for deg! Og tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse 🤩

Jegerappen

Bruker man denne appen sammen med boken, så går jegerprøven som en lek. Anbefaller denne for alle som tenker å ta jegerprøven 🙂👍

29 de mayo de 2024

Respuesta de Jegerappen

Helt nydelig å høre at appen har vært til hjelp for deg. Og det høres også ut som ar vi kan gratulere deg med bestått eksamen! 🤩🦌

Relevant

Brukervennlig app, relevante spørsmål og god trening.

18 de mayo de 2024

Respuesta de Jegerappen

Det er helt nydelig å kunne være til hjelp! Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig fin løsning for jegere.

Veldig fin løsning til for det første at få overblik over arter der er vigtige at have kundskab på og ikke minnst muligheten forat simulere prøver med op til 50 spørgsmål eller mere. Virkelig fornøyd. Vil sige at man også må kigge i jegerbogen men denne her app er ligeså vigtig som bogen, hvis man bruger dem sammen. Køb appen og bestå. I mit tilfælde 1 feil. Men igen jeg jobber hardt for gode resultater uanset.

14 de mayo de 2024

Respuesta de Jegerappen

Herlig å høre at appen har hjulpet deg! Det er stor stas.

Og tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse 😍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget bra app besto med 48 av 50…

Meget bra app besto med 48 av 50 spørsmål kun 2 feil anbefales

6 de mayo de 2024

Respuesta de Jegerappen

Gratulerer med bestått da (med god margin)! Og tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse.

Skitt jakt, når den tid kommer 🦌

Gode spørsmål!

Øv nok med jegerappen så består du jegerprøveeksamen🤩🤩

21 de abril de 2024

Det er målet! Nydelig å høre at det virker 🤩

Tusen takk for at du har tatt deg tiden til å skrive en anmeldelse. Og skitt jakt, når den tid kommer 🦌

Relevante og gode spørsmål

Sammen med jegerboken er dette meget bra. Har ikke eksamen før 14.mai.

10 de abril de 2024

Respuesta de Jegerappen

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på det.

Masse lykke til med eksamen! Si gjerne i fra hvordan det går 🤞🤞

Veldig bra app

Veldig bra app, som er lett å bruke

3 de abril de 2024

Respuesta de Jegerappen

Nydelig å høre at appen er til hjelp for deg! Det er målet ☺️

Tusen takk for anmeldelsen!

God app

God app, fungerer til formålet. Men litt dyr selvsagt. Nok fullt mulig å klare å bestå uten også.

17 de marzo de 2024

Respuesta de Jegerappen

Herlig å høre at appen er til hjelp for deg!

Det er mange veier til Rom, og du kan helt klart bestå både med og uten appen. Men vi håper, og tror, at appen er den enkleste måten å lære på - det er i alle fall målet.

Når det kommer til prisen, så handler dette om økonomi for vår del. Vi er mange som jobber fulltid med dette, og alle våre ansatte ønsker (naturligvis) lønn for sitt arbeid.

Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse. Det setter vi stor pris på ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk app. Anbefaler på det høyeste

Fantastisk app! Jeg bestod på første forsøk. Anbefaler for de som tenker å ta jegerprøven.

31 de marzo de 2024

Nydelig å høre - gratulerer så mye 🤩

Og tusen takk for at du har tatt deg tiden til å skrive en anmeldelse. Det setter vi veldig stor pris på.

Veldig bra!

Brukte kun appen og besto prøven med god margin.

13 de marzo de 2024

Deilig! Gratulerer så mye som jeger da 🦌

Og skitt jakt, når den tid kommer.

Appen fungerer bra

Appen fungerer bra, men hvor effektiv den er for å få meg gjennom eksamen vet jeg ikke enda, men tipper det går greit.

11 de marzo de 2024

Respuesta de Jegerappen

Tusen takk for anmeldelsen - vi setter stor pris på det!

Forhåpentligvis vil du bestå. Det er svært sjeldent at noen stryker etter å ha fullført målene i appen. Masse lykke til, og si gjerne ifra hvordan det går! 🤞🤞

Ganske lik prøven

Ganske lik prøven. Helt perfekt.

9 de marzo de 2024

Respuesta de Jegerappen

Det er målet, og det høres også ut som at vi kan gratulere deg med bestått!

Skitt jakt 🦌

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det var ma ge spørsmål som gikk om…

Det var ma ge spørsmål som gikk om igjen ofte, manglet spørsmål om skyting ved vei/bil

3 de marzo de 2024

Respuesta de Jegerappen

I appen kan du velge å få kun ubesvarte oppgaver. Men vi anbefaler også repetisjon - det er en viktig del av læringsprosessen.

Vi har forøvrig flere oppgaver som tar for seg temaet jakt ved vei.

Skitt jakt, når den tid kommer 🦌

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Flere bilder som ikke vises

Flere bilder som ikke vises, må starte på nytt

30 de enero de 2024

Respuesta de Jegerappen

Hei! Kontakt gjerne vår support i appen vedrørende dette.

Vi har ingen problemer med innlasting av bilder som vi kjenner til per nå. Så litt vanskelig å si hva som er problemet her, men om du kontakter oss så skal vi prøve å finne ut av det.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.