Absolut fantastisk!
Vi havde fornøjelsen af at have Morten fra Extreme-Party / Jema Event ApS, som DJ til vores bryllup den 23. august 2025 – og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse.
Allerede under middagen var Morten med til at skabe en dejlig og hyggelig stemning, og han var lynhurtigt klar ved både indslag og sange. Han var utrolig behagelig at kommunikere med og havde en professionel, men samtidig varm tilgang, som betød meget for os på dagen.
Efter brudevalsen formåede han virkelig at sætte gang i festen, og vi tror ærligt talt ikke, at der var én eneste sang, han ikke kunne spille. Vores gæster satte ham til tider på prøve – med alt fra julesange i august til MGP-hits og andre skæve ønsker – men alt blev leveret med et smil og god energi.
Derudover samarbejdede han spontant med vores fotograf om at lave et super fedt setup til aftenbilleder, hvilket vi aldrig selv havde nået at få arrangeret i løbet af dagen.
Alt i alt var Morten med til at gøre vores bryllup uforglemmeligt, og vi kan kun give ham de varmeste anbefalinger. Vi booker ham uden tvivl igen til fremtidige fester
23 de agosto de 2025
Opinión espontánea