Spild af tid og penge...
Kontaktede Jens Noer - Motorbyen i Odense, onsdag den 27.10. da jeg var meget interesseret i en VW 1300 han havde til salg, vi får en snak om bilen, og han fortæller at han kun har åbent lørdag og alle andre dage efter aftale, det er dog ikke muligt at komme hverken onsdag eller torsdag.
Vi aftaler at jeg kommer fredag mellem 12:00-14:00 og at jeg skulle ringe inden jeg kørte hjemmefra, så han vidst hvad tid jeg var hos ham.
Jeg får ordnet det økonomiske og tager ud og lejer en autotransporter, så jeg kan få den med hjem.
Da jeg sidder i autotransporteren med retning mod Odense, ringer jeg til Jens og informere ham om jeg er på vej.
Bliver så oplyst om at den havde han solgt til anden side klokken 9:00
Jeg bliver selvfølgelig frustreret over dette, men Jens mener jeg bare skal komme over, så skal han nok lige se om han ikke kan finde en anden bil jeg kan bruge...
Nu er det jo ikke en tilfældig bil jeg var på udkig efter men specifikt en VW 1300, så det er da en meget lad holdning at have til dette!
Min opfordring er her fra at i ikke spilder tid og penge på at handle med sådan en useriøs mand!
29 de octubre de 2021
Opinión espontánea