Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos
  2. Mercado de automóviles
  3. Concesionario de vehículos de motor
  4. Concesionario de automóviles usados

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Velkommen hos Jepsen Biler - Citroën Vejen, Rødding & Gram.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Advarsel

Advarsel. Undgå Jepsen Biler i Vejen. De afviser alt hvis du har problemer med din NAVOR. De nægter at lave noget på garantien, de vil have betaling for ALT. Forsøgte dialog men, Ejeren en ældre grå mand er så ubehøvlet, at han opfordrede mig til at finde et andet værksted. Brug i stedet Autofyn i Middelfart eller Kjær Biler i Haderslev.

27 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig dårlig service og rådgivning i…

Virkelig dårlig service og rådgivning i Vejen. Hvis man har for mange spørgsmål omk service og ved ligeholdelse. Blev oplyst en pris på Service som ikke holdt stick. Havde specifik spurgt hvad Ca pris var og havde også informeret om alle detaljer hvor meget bilen havde kørt mm. Mekanikeren var så modbydelig og Ikke service minder. Som han sagde at han synes vi skulle annullere tiden. Arbejder selv indenfor service faget, og kunne Aldrig drømme om at give mine gæster sådan behandling uanset hvad. Så snart bilen er købt er der ingen Service.

27 de mayo de 2022

Kun gode kunder

Jeg har købt uaktuel 3 biler ved jepsen biler Citroën forhandler i Gram
Og jeg har sagt at når mine biler var på værksted og jeg skulle hente dem
At regeringen lå klar når jeg kom
Og at jeg fik at vide hvad der var lavet på bilen
Det gik de med til
Bagefter får man en mail fra Citroën Danmark hvor man kan besvare hvordan ens oplevelser var ved værkstedet
Hvad jeg jo gør
Ærligt
Men så har jeg to dårlige oplevelser som jeg så skriver på mailen fra Citroën Danmark
Og Jepsen biler Gram beder mig om at finde et nyt værksted
Så min konklusion er
Jepsen biler Gram
Vil kun have kunder der ikke klager over dårlig kunde service

23 de septiembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tag ikke en låne bil, når din bil på garanti skal laves!!

Købt en bil ved Jepsen biler i april, jeg finder så ud af ca. en mdr efter at A/C ikke virker, jeg kontakter dem og vi aftaler en dato. Da jeg kommer med bilen får jeg en låne bil, men de fortæller jeg skal betale for den (jeg var nød til at tage bilen havde mine børn med). Dagen efter da jeg afhenter min bil fortæller jeg dem at det kan da ikke passe jeg skal betale 300 kr. (havde 100 km for de 300 kr.) plus de ekstra km jeg har kørt. Når min bil er ved dem og blive lavet på garanti. Men jo endt med at betale 600 kr. (jeg havde 97km hjem) plus det jeg havde tanket bilen for.

10 de junio de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Første eneste og sidste gang

Betaler 480,- for at få slettet en besked på kørecomputeren men bliver desuden ikke klogere på selve fejlen.
Mekanikeren aner ikke hvad der var galt men havde selvfølgelig en regning klar.
5 min arbejde.

Første eneste og absolut sidste gang
Fraråder jepsen biler.

22 de octubre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde en aftale - men blev solgt for næsen af en!!

Vi havde ringet derop og sagt vi ville komme og kigge på en Kia. De ville gerne tage vores bil i byt. Vi havde aftalt tid og det hele. En time inden vi skal køre - ringer jeg derop for at høre om der er plader på. Hvor han så siger den er solgt for 5 min siden.
Det rigtig dårlig service, når vi faktisk har “reserveret” den. Så jeg er godt nok glad for jeg ikke nåede at køre derop, når vi skulle køre fra Fyn.
Og rigtig glad for jeg egentlig aldrig fik købt en bil der når man behandler kunder sådan. Jeg synes en aftale er en aftale.

24 de julio de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ny skade på bil under reparation.

Jepsen Biler er skades værksted for Tryg. Under reparation af vores bil, knækkede Jepsen Biler en ramme, som holder gear manchetten ved gearstangen. Dette forhold vil Jepsen Biler ikke vedkende sig, og benægtede alt kendskab til dette. Det er min anbefaling ikke at anvende dette værksted, hvis det kan undgås. Såfremt det er nødvendigt, er min anbefaling, at du insisterer på at modtage indleverings kvittering, hvor i sammen gennemgår bilen ved indleveringen og udleveringen.

25 de enero de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Køb din bil her! :)

(Jepsen biler Gram)
Vi købte bil hos Jepsen biler i Gram for 2 år siden :)
Der er ingenting at klage over!
Allan som solgte os bilen, gav os en kanon god behandling. Når man kommer der er der altid god service! Og så er vi helt vilde med begge vores biler derfra!!

27 de junio de 2018

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.