Información sobre la empresa
Snorresgade 2. 2. th., 2300, København S, Dinamarca
- +4530936268
- mi@jero.wine
- jero.wine
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vin til nybegynderen og den kræsne mund
Hvis du ønsker at investere i vin og måske ikke har den største erfaring på området, kan jeg i høj grad anbefale Jero.
Jero hjalp mig nemt igang og jeg har nu en investering i nogle attraktive vine fra bourgogne, hvor Jero har et unikt netværk. De stod for alt det praktiske og jeg har nu min vin opmagasineret et trygt sted med den rigtige temperatur.
Jeg får jævntligt anbefaling til hvordan jeg kan forbedre min investering, med konkrete råd til andre investeringsvine samt områder der vil matche min portefølje godt. Derudover har jeg netop fået min første opgørelse, som viser at afkastet har været markant bedre end hvis jeg lod penge stå i banken. Med ro i maven, vil jeg fremadrettet følge nogle af Jero's råd og investere yderligere i disse spændende aktiver.
Tryghed, simpelt og god service
Jero brænder for vin og for tryghed hos deres investorer!
Jero gør vininvestering simpelt og klarer alle praktiske foranstaltninger omkring bl.a. opbevaring, forsikringer samt muligheder for videre salg.
Inden min investering havde jeg et møde med Jero, hvor vi sammen sammensatte en portefølje, der passede til mine behov og risikovillighed. De var gode til at rådgive mig og til at hjælpe med at udvælge de vine som er interessante for mig som vinentusiast.
Varm anbefaling
Vininvestering for alle
Jeg ville aldrig selv være kommet i gang med vininvestering. Jero gør det super simpelt da de står for både research, leverandørkontakt, hjemtransport og opbevaring. De største anbefalinger herfra.
Jero gør vininvestering simpelt og tilgængeligt
Jeg tog fat i Jero-holdet fordi jeg var interesseret i hvad de tilbød, og var imponeret over hvor hurtigt og professionelt de reagerede på min forespørgsel.
Jero har gode forbindelser både i Bourgogne og Barolo som var de områder jeg er mest interesseret i og fandt nogle eksklusive vine til min portefølje. De har helt sikkert også gode kontakter i andre vindistriker.
De sendte mig prompte spændende investeringsmuligheder og sammensatte efterfølgende en personlig investeringsplan for mig baseret på mine ønsker, samt sendte yderligere information om hvorfor netop disse vine ville passe til min investeringsvision, hvilket gjorde hele processen meget simpel for mig.
Alt i alt har jeg et rigtig godt indtryk af Jero, og føler trygt, at jeg kan overlade mine vininvesteringer til dem.
Jeg håber de vil holde det samme høje niveau fremadrettet, og glæder mig til at se hvad fremtiden byder!
Jero har fundet nogle super gode…
Jero har fundet nogle super gode flasker rose til mig, fra et område jeg aldrig selv ville have spottet eller tænkt på!
De får mine bedste anbefalinger :)
Fantastisk service...og udsøgt vin!
Fantastisk service og dejlig rose til at hjælpe med at sparke døren til sommeren ordentligt ind. Anders og Magnus svarede hurtigt på alle spørgsmål i processen herunder om potentiale mm i de røde investeringsvine som der da også røg et par i kassen af. Kan kun anbefale dem og kommer helt sikkert til at handle vin hos dem i fremtiden.
Endnu en gang tak for hjælpen med min vininvestering, nemt og bekvemt!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.