Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeroen levert inzicht. In de eerste plaats kun je op zijn website onafhankelijke informatie opdoen over energie. Vervolgens helpt de stroomanalyse om het algemene verhaal te vertalen naar jouw si... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een site met veel artikelen over bewust omgaan met energie. Zonder het belerende vingertje. Vooral de stroomanalyse is interessant, wel moet je de gegevens verzamelen en dat kan wat tijd vragen, maar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

de site Jeroen.nl geeft goede inzichten en veel onafhankelijke informatie. Verder is er veel informatie en zelfs tooling te vinden om zelf "met energie aan de slag te gaan". Het heeft mij in ieder... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

lees dit: jeroen nl energie opslaan water zwembad gewoon zoeken naar oplossingen, trial en error, met slimme mensen die het net als Jeroen als een uidaging zien in deze wereld te onderzoeken en... Ver más

Información sobre la empresa

1. Recursos naturales renovables y medioambiente
  2. Proveedor de energía
  3. Sitio de comparación de precios
  4. Sitio de opiniones online
  5. Plataforma de colaboración online

Escrito por la empresa

Bewustwording creëren rondom het gebruik van stroom. Dat is de missie van Jeroen. Met eerlijke onafhankelijke informatie zonder commerciële poespas.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

supercomple site

ik vind de site van Jeroen.nl heel erg waardevol. Ik ga overstappen naar dynamisch en heb mijn keuze (zonneplan) laten bepalen door de ranking op jeroen.nl. De kosten worden per leverancier super duidelijk en ook actueel weergegeven

1 de diciembre de 2025

Graag gedaan Patrick!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Website jeroen.nl geeft prima info!

De website van jeroen.nl geeft duidelijke informatie en wil mensen niet hijgerig van alles aanbieden. Als je op zoek bent naar mogelijkheden voor verduurzaming zonder je te storten op commerciële hypes, kijk dan zeker op jeroen.nl

28 de noviembre de 2025

Respuesta de Jeroen.nl

Dit is precies de bedoeling.. de bomen door het bos weer zien.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het gaat een sport worden

Ik ben zelf ook al zo 15jaar een beetje bezig om op een leuke manier geld en slim om te gaan met energie en vindt het leuk om dit via onder anderen Jeroen te volgen. Zelf heb ik ook een echte besparende douchekop omdat we douchen met een boiler van Niebla wel even wenen. Misschien iets om is te testen.

Cees
Waddinxveen

30 de noviembre de 2025

Respuesta de Jeroen.nl

Ik zal de kerstman eens vragen of hij een douchekop mee kan nemen... testen is altijd goed!

Jeroen adviseert onafhankelijk

Jeroen adviseert gratis en voor niets consumenten zonder winstoogmerk. Puur voor de hobby denk ik. Duidelijkheid in deze ondoorzichtige wereld van energie staat voorop.Echt gaaf dat je dit doet.

30 de noviembre de 2025

Respuesta de Jeroen.nl

Ja, hobby... het is leuk om mensen hiermee te kunnen helpen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bewust van je energieverbruik…

Het is goed om naar ons energieverbruik te kijken en je bewust te zijn dat er verbetermogelijkheden zijn. Je kun deze aanpakken, zelf of met hulp. Jeroen.nl is een goede hulp. Ook als je niet direct een expert op dit gebied bent.

29 de noviembre de 2025

Respuesta de Jeroen.nl

Veel mensen weten niet hoe en waar ze kunnen starten met het krijgen van inzicht, iets wat echt stap 1 is. Dank voor je review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was een leek op het gebied van…

Ik was een leek op het gebied van warmtepompen en thuisbatterijen. Dankzij deze website nu wat minder. Duidelijke en heldere onafhankelijke informatie. Veel filmpjes die het duidelijker maken. Heel veel uitleg en berekeningen van eigen situatie mogelijk. Een aanrader voor iedere leek die meer wil weten over warmtepomp,thuisbatterij en zonnepanelen!

4 de noviembre de 2025

Respuesta de Jeroen.nl

Mooi dat ik je heb kunnen helpen in het 'bewuster worden'.
Goed om te weten welke keuzes je als consument kan maken zonder direct de installateur op z'n blauwe ogen te geloven.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle reactie en zeer goede informatie

Zeer veel informatie die prima te gebruiken is.
Daarnaast ook erg snel in reactie op vragen. Bij de vraag of voor douchewater aan een doorstroomverwarmer was gedacht volgde onmiddellijk een reactie en een aanpassing in de vorm van een extra keuze!

13 de noviembre de 2025

Respuesta de Jeroen.nl

Hoi George! Klopt... u vraagt, ik draai. Bij verbeteringen probeer ik deze altijd snel door te voeren, dan hebben anderen er ook iets aan. Dank nogmaals!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne site en goed geholpen

Fijne site en goed geholpen! De site geeft zeer waarde volle informatie en maakt dingen duidelijk!

12 de noviembre de 2025

Respuesta de Jeroen.nl

Thanx Marcel, leuk om te horen!

Super site

Super site - veel details. Dit helpt een leek op weg naar inzicht en besparing.

21 de octubre de 2025

Respuesta de Jeroen.nl

Dank Jeff, leuk om te horen. Dit motiveert!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aande slag met actief energie besparen.

Ik heb drie jaar geleden zonnepanelen laten leggen door Zonneplan. Sinds april dit jaar heb ik 3 thuisbatterijen van Homewizard en in september is daar nog een vierde bij gekomen.
Mijn doel is om mijn eigen verbruik te verhogen om zo uiteindelijk kosten te besparen. Ik was zelf al begonnen m.b.v. Excell mijn eigen verbruik inzichtelijk te maken. Dat werkt op zich heel goed, maar is iedere dag/maand even wat werk om het op orde te houden. Jeroen.nl biedt je die overzichten op een goede/leuke manier zonder dat je al die sommetjes zelf hoeft uit denken. Voor mensen die niet zo van de "sommetjes" zijn is dat echt een aanrader. Bovendien kun je met de website van Jeroen een aantal dingen uitrekenen waar je zelf als je geen meetdata hebt niet goed achterkomt.
Kortom prima website voor mensen die actief met hun energie verbruik aan de slag willen. Doen!

16 de octubre de 2025

Respuesta de Jeroen.nl

En weet je wat het leuke is Henny, er komt nog een nieuwe gratis tool aan :) Dat ga je vast leuk vinden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blij met advies van Jeroen over batterijen en salderen

Ik werd al blij van Jeroen zijn site en de heldere stijl en objectieve adviezen en gisteren stuurde ik een mail met specifieke vragen over of batterijen met een dynamisch contract nu al kunnen helpen terwijl salderen in 2026 nog kan. Kreeg ik vandaag al een helder antwoord, waarbij Jeroen aangaf normaal niet op alle specifieke vragen te reageren omdat het er te veel worden. Maar ik kan er nu wel verder mee, heel fijn van Jeroen!

13 de octubre de 2025

Graag gedaan Guus :)

Laadpaal in lijst toegevoegd

Bij het invullen van gegevens bleek de laadpaal van solar edge niet in de lijst te staan. Binnen 24 uur na mijn opmerking is de lijst door Jeroen aangepast. Perfecte reactie!

9 de octubre de 2025

Respuesta de Jeroen.nl

Dank voor je feedback, goud waard :)

Eerlijke energie

Jeroen heeft ontzettend veel informatie over elektrische energie. De website geeft een eerlijk en uitgebreid overzicht van dynamische stroom aanbieders. En veel meer.

8 de octubre de 2025

Respuesta de Jeroen.nl

Leuk dat je het waardeert Froukje!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeroen neemt de moeite om te reageren…

Jeroen neemt de moeite om te reageren op een bericht en geeft een helder en bruikbaar antwoord waardoor we ons energiecontract bij Frank konden optimaliseren. Hij stelt ook prijs om het resultaat te horen. Hulde!

25 de septiembre de 2025

Naamgenoot, graag gedaan!

Zeer informatieve energie website

Ik vind het een top site met heel veel overzichtelijke informatie. Het is een prima site om je meer te verdiepen in de brei aan energiecontracten, maar ook in thuisbatterijen en laadpalen.

5 de octubre de 2025

Leuk om te horen Jur!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onafhankelijke en toegankelijke informatie voor energie-beslissers

Door hoge kosten van teruglevering zocht ik meer informatie over dynamische energie contracten. Op deze site vind je vrijwel al je vragen op tal van energie thema's op onafhankelijke wijze beantwoordt! En, hoe is het mogelijk in deze tijd, eventueel resterende vragen worden per omgaande persoonlijk beantwoord. De site biedt een schat aan waardevolle informatie over bijvoorbeeld de opbouw van de dynamische energieprijs, negatieve energie prijzen, lange termijn ontwikkeling van energieprijzen, per jaar en per seizoen of weekdag, evaluatie van aanbieders. Top!!! AAA+++

3 de octubre de 2025

Respuesta de Jeroen.nl

"eventueel resterende vragen worden per omgaande persoonlijk beantwoord" nu kan dat nog... :)

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.