Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wederom leuke herenarmband besteld bij Jewelryla. Supersnel bezord aan huis weer in een gouden verpakkings envelop en een persoonlijk kaartje. Alleen hiervoor blijf je al bestellen. Nummer 3 komt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuke sieraden, goede kwaliteit voor een kleine prijs. Verkleurd niet, snelle levering. Superleuke sieraden voor erbij. Volg ze op TikTok en maak gebruik van Live stunts.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veel aandacht voor de klant. Gebruiksvriendelijke site. Snelle verzending. En hoe leuk nog een snoepje en persoonlijk geschreven kaart met lieve boodschap bovenop je mooie sieraad

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb nu voor de 2 de keer besteld bij je, ook dit keer wat zijn ze PRACHTIG, De ketting en armband en als kado de prachtige oorbellen. Komen vast meer sieraden bij

Información sobre la empresa

1. Joyería
  2. Tienda de accesorios de moda
  3. Diseñador de joyas
  4. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

Prachtig, milieuvriendelijk & betaalbaar, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sieraden & accessoires voor dames & kinderen! Meer Luxe voor minder, dat is Jewelry LA!

4,6

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Wederom een leuke herenarmband

Wederom leuke herenarmband besteld bij Jewelryla.
Alleen hiervoor blijf je al bestellen.
Nummer 3 komt er binnenkort ook aan.
Gr Eelco

20 de marzo de 2026

Top kwaliteit

Snelle levering super goede kwaliteit
Overzichtelijke duidelijke site

13 de febrero de 2026

Respuesta de Jewelry LA

Dankjewel voor je lieve review!
Super leuk dat je een bestelling hebt geplaatst & er happy mee bent, dit doet mij super goed.

Ik wens jou er veel draagplezier van.

Topwerk

Bestelling is snel opgestuurd en prima verpakt.

12 de febrero de 2026

Respuesta de Jewelry LA

Dankjewel voor je review, super lief dat je hier de tijd voor hebt genomen!

Superleuke sieraden

Superleuke sieraden, kleine meid wou alles wel kopen!

Aanrader!

14 de febrero de 2026

Respuesta de Jewelry LA

Aaaah wat leuk om te horen!
Ik wens haar veel draagplezier.

Dankjewel voor je review, dit waardeer ik enorm!

Snelle bezorging

Snelle bezorging

2 de febrero de 2026

Fijn om te horen daar streven wij naar 🤎 Veel draagplezier Xxx Jewelry LA

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super leuke sieraden,een super leuke en…

Super leuke sieraden,een super leuke en Spartanen vrouw die met veel zin haar sieraden verkoopt..en een goede service met een leuk kaartje en leuke verpakking..!! Overal super blij mee❤️

28 de enero de 2026

Aaahh dit is leuk 🤗 Dankjewel voor je review & veel draagplezier Xxx Jewelry LA

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kwaliteit en super service! Aanrader!

Allereerst super leuke meid die deze webshop runt. Naast haar webshop komt ze ook op tiktok live met haar shop zodat je de artikelen ook even goed kan zien. En vragen kan stellen. Dus zeker een aanrader! Order was snel verzonden, mooi verpakt. Echt een cadeautje als je het binnen krijgt. Kwaliteit is ook netjes. Voelt degelijk en sterk aan. Ik ben echt super tevreden. En nogmaals als je twijfelt kijk zeker even op tiktok naar haar live zo kan je alles echt even goed zien. Ik ben blij deze shop ontdekt te hebben.

17 de enero de 2026

Respuesta de Jewelry LA

Waaaauuwww wat een lieve review !! Wat lief dat je zo de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Wij waarderen dit enorm! 💜 Veel draagplezier ! Kusss Jewelry LA

👍🦋 leuke sieraden

Netjes verpakt,goede kwaliteit.
Niet duur, leuke spontane meid.🫶

Dankjewel voor je review 🫶🏼Veel draagplezier & tot de volgende 🤗

Prachtige sieraden

Super mooie sieraden die met liefde zijn ingepakt. Ook al heel snel in huis!
Ik ben er onwijs blij mee en wens je nog heel veel plezier met deze passie! En ik hoop dat er weer leuke ear cuffs aankomen!!;)

Respuesta de Jewelry LA

Waaaaauw dankjewel voor je review super lief ! Wij waarderen dit echt enorm. Dikke kus Jewelry LA

Super blij mee

Hele mooie sieraden! Heel fijn dat het hypoallergeen is. Super service met ook nog een lief kaartje!
Zeker een aanrader om te bestellen.

Super lief! Dankjewel voor je review & heel veel draagplezier ♥️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super blij met de ketting

Super blij met de ketting en goeie kwaliteit en snelle levering. zal vaker gaan bestellen bij je💜

3 de enero de 2026

Respuesta de Jewelry LA

Bedankt voor jou review ! Goed om te lezen dat je zo enthousiast bent, heel veel draag plezier!

Dikke kus,

Jewelry LA

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super snelle verzending en mooie…

Super snelle verzending en mooie sieraden. Draag ze nu een dikke week, ik douche en sport er gewoon mee en de sieraden houden zich goed. De sieraden zijn niet te zwaar en is het comfortabel met dragen. Ik zou snel weer bestellen!

24 de diciembre de 2025

Respuesta de Jewelry LA

Waaauw dankjewel voor jou review & super fijn om te horen dat je zo tevreden bent met jou aankopen, wij stellen deze review zeer op prijs!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik vond het heel fijn om bij jou…

Ik vond het heel fijn om bij jou sieraden te kopen Ik ben ontzettend blij met de ketting En ik zal hem met plezier dragen en hij is van goede kwaliteit I Love It!!!

27 de diciembre de 2025

Respuesta de Jewelry LA

Wat fijn om te horen & ook heel erg bedankt voor de review dit wordt enorm gewaardeerd ! Veel draagplezier 💜🫶🏼

Xxx Jewelry La

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Let op! Voor je iets koopt

Voor je iets koopt, altijd AliExpress etc. checken. Op Ali kun je een foto uploaden en zie je dat bijvoorbeeld de oorbellen daar 80 cent kosten, jij betaalt er vervolgens 20x zoveel voor. Voor de webshop eigenaar; maak het niet mooier dan het is. ‘Handgemaakt met liefde en zorg’, ken je de Chinezen in de fabriek? Milieuvriendelijk, waar is deze claim op gebaseerd?

De webshop is in overtreding: een webshop is wettelijk verplicht om een fysiek adres (geen postbus) te vermelden, samen met contactgegevens (e-mail, telefoonnummer), bedrijfsnaam, KvK-nummer en btw-nummer, zodat klanten weten wie de verkoper is en ze vertrouwen hebben. Deze informatie moet makkelijk vindbaar zijn (bv. in de footer) en duidelijk weergegeven worden voordat een aankoop wordt gesloten.
Graag per direct toevoegen.

25 de diciembre de 2025

Respuesta de Jewelry LA

Het is duidelijk dat je je bezig hebt gehouden met het zwartmaken van mijn naam, zonder ooit een bestelling te hebben geplaatst. Je hebt geen ervaring met mijn producten, maar probeert toch te suggereren dat deze van lage kwaliteit zijn, wat absoluut niet klopt. Mijn producten zijn van topkwaliteit en komen van betrouwbare leveranciers, niet van AliExpress.

Wat me echter veel meer zorgen baart, is dat je geprobeerd hebt privé-informatie over mij te achterhalen via mijn webshop. De reden dat ik bepaalde gegevens niet online zet, is simpelweg door mensen zoals jij. Dit soort gedrag is niet alleen ongepast, maar ook verontrustend, en ik voel me hierdoor onveilig.

Ik wil duidelijk maken dat dit gedrag niet getolereerd wordt. Als je echt zorgen had, had je contact met mij kunnen opnemen op een normale, respectvolle manier, zoals elke andere klant zou doen, maar jij bent een hater van TikTok. Dit soort ongefundeerde aanvallen, gebaseerd op niets anders dan speculaties, zal ik niet accepteren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel geleverd en met liefde ingepakt

Binnen 2 dagen geleverd, leuk ingepakt en een leuk handgeschreven kaartje erbij. Op Tik Tok ben ik je tegen gekomen, de sieraden die je verkoopt erg zijn mooi en goed van kwaliteit, meid ga zo door!

24 de diciembre de 2025

Respuesta de Jewelry LA

Super bedankt voor de geweldige review! Het is echt fijn om te horen dat je blij bent met je aankoop. Ik waardeer het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Veel draagplezier!💜

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.