Twee super lieve meiden die hele goede service leveren en ondanks alle drukte ook nog best snel dat ze opsturen.
2 ontzettend lieve powervrouwen die kleding en accessoires van topkwaliteit leveren! Al meerdere keren bij ze besteld, altijd snel geleverd en goede kwaliteit! Ook met vragen of advies kun je altijd b... Ver más
Super service, snelle verzending, vaak leuke aanbiedingen, en nu een toffe broek! Zo blij mee! En heb je een kleine maat of juist een grote maat, voor iedereen wat wils!
Alles netjes geregeld , mooi ingepakt met een klein kadootje erbij. Er zat alleen een paar dagen tussen het eerste en tweede pakket. Niet heel erg omdat het gemeld was dat er twee pakketten kwamen.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij geloven dat mode voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht je maat of budget. Daarom bieden wij een breed scala aan modieuze en betaalbare kleding voor vrouwen van maat 36 tot en met maat 50/52. Of je nu op zoek bent naar een mooie jurk voor een speciale gelegenheid, comfortabele jeans voor dagelijks gebruik, of trendy accessoires om je outfit compleet te maken, bij ons vind je het allemaal. Onze collectie wordt regelmatig vernieuwd, dus er is altijd wel iets nieuws te ontdekken.
Amperestraat 44A, 8091 XX, Wezep, Holanda
- info@jflooksstore.com
- jflooks.nl
Producten netjes zoals beschreven.
Producten netjes zoals beschreven.
Leuk briefje bij de verzending.
Snelle levering van Nederland naar België.
🌟
Hele goede service
Hele goede service!
Leuke prijsjes en uiteraard leuke items!
Toppers!❤️
de kleren die ze hebben zijn fantastisch
ze hebben me goed geholpen ze verdienen dit zo die lieve meiden en de trui die ik heb besteld zit super lekker
Hele snelle levering en netjes ingepakt…
Hele snelle levering en netjes ingepakt
En een super kwaliteit van het product
Leuk twinset gekocht en een mooi shirt
Leuk twinset gekocht en een mooi shirt
Was erg snel binnen.
Ga zo door!
Super toffe jullie hebben een leuk…
Super toffe jullie hebben een leuk webshop met leuke kleren voor iedereen
Ik ben tevreden.
Leuke kleding voor een leuke prijs.
Leuke kleding voor een leuke prijs.
Ze zijn erg goed met hun service echt top.
Een aanrader voor iedereen
Super lief en snel geleverd
Super snelle levering 🥰
Super snel geleverd en het is een hele…
Super snel geleverd en het is een hele mooie geruite vest van dik stof. Gelukkig niet van zo’n dunne stof waar je bijna doorheen kunt kijken.
Super blij mee
Perfect opgelost
Helaas het verkeerde artikel ontvangen, binnen 2 uur reactie op mijn mail en een nieuwe toegestuurd.
Mooie broeken, zitten erg fijn
Top mensen . Snelle levering
Ik heb nog niks gehad dat niet was zoals ze zeiden
Alles netjes geregeld
Más información sobre otros tipos de reseñas.