Særlig god oplevelse med JH-gulve, som tog en specialopgave. Vi fik lagt linoleum i nybygget sommerhus med stor detaljegrad. Vi krævede specialløsninger, hvor gulvet fx var plan med nedsænkede vin... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
JH Gulve lagde vinyl i vores brusekabine, da vi lavede nyt badeværelse. Vi havde udvidet pladsen en del og John kom med gode konstruktive idéer til både valg af vinyl og selvfølgelig også udførelse.... Ver más
John fra JH Gulve har spartlet og lagt nyt vinylgulv i mit badeværelse. Super flot arbejde og resultat. God og konstruktiv rådgivning omkring løsning og valg af vinyl. Kan kun give en varm anbefaling... Ver más
VIRKELIG TILFREDS! I forbindelse med renoveringen af min lejlighed, skulle jeg have slebet og efterbehandlet mit trægulv i køkken- og stuealrummet. Her kontaktede jeg JH Gulve, som kom med e... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
John fra JH Gulve har spartlet og lagt…
John fra JH Gulve har spartlet og lagt nyt vinylgulv i mit badeværelse. Super flot arbejde og resultat. God og konstruktiv rådgivning omkring løsning og valg af vinyl. Kan kun give en varm anbefaling herfra.
Professionel udførelse og rådgivning
Professionel udførelse og rådgivning. Overholder alle aftaler og svarer hurtigt på henvendelser.
Vi har fået et meget flot gulv tilbage igen👌
JH gulve kan varmt anbefales.
Vores gulv blev SÅ flot
Efter lange overvejelser om at få vores gulv høvlet og lakeret fik vi fat i John fra JH Gulve. John kom til aftalt tid og lavede gulvet SÅ flot. Godt med en fagmand der kan sit håndværk - kan kun anbefale JH Gulve.
Venlig hilsen
Birgitte Sauer Nielsen
Meget tilfreds kunde
John har lakeret gulv hos mig til mig fulde tilfredshed. Han kan varmt anbefales.
Har haft JH Gulve til at slibe mit…
Har haft JH Gulve til at slibe mit trægulv ned i stuen!
Vi fik en go snak om,hvad der kunne gøre i forhold til, at jeg gerne ville have det lysere..
Trægulvet er et 22 mm gennemfarvet bøgetræsgulv fra Junger.
John fortale mig, at han kunne slibe det ned, og give det lud og 3 gang mat lak!!!😊- for at få det lysere
Blev så glad for resultatet...super tilfreds
Kan varmt anbefale JH Gulve .. super fint stykke arbejde og behagelig fyr👍👍
Fantastisk håndværk.
Vi stod med fejlbehandlede trægulve og troede gulvene var ødelagt. Men efter Johns behandling var resultatet fantastisk. Helt utrolig flot resultat.
Vi giver de bedste anbefalinger.
Godt håndværk
Det blev et utroligt flot resultat, som vi glæder os over dagligt. Professionelt udført og fantastisk kvalitet. Ingen tvivl om, at John ved, hvad han har med at gøre.
JH-Gulve
JH-Gulve har lagt vinyl på mit køkkengulv og jeg har fået en rigtig flot gulv trods diverse udfordringer med ujævnheder osv. John Holst var behjælpelig med råd og vejledning i forhold til dette. Materiale, farvevalg, lister mm. Super god service. JH-Gulve kan varmt anbefales.
Flot håndværk
JH-gulve lagde vinyl på begge vores badeværelser. God vejledning og flot resultat!
Meget ubehagelig oplevelse
Da jeg skal have slebet mit parketgulv i stuen, kontakter jeg denne lokale gulvmand, som min nabo har talt godt om og omtalt som perfektionist. Trods at det ender med en ret høj pris, 250 kr. pr m2 plus moms, for slibning, lud og 3 gange mat, ikke gulnende lak, siger jeg ja tak, da vi allerede har fundet et tidspunkt, og jeg ser frem til at få et flot gulv lavet af en lokal og dygtig håndværker og ikke behøver tænke mere på det.
Han kommer og laver arbejdet og sender regningen (hvor han lige har rundet 0,8 m2 op), og da jeg et par dage efter må gå ind på gulvet, kan jeg konstatere, at kanterne hele vejen rundt ikke er slebet, men står meget ru, og at gulvet samtidig er fyldt med insekter, træsmuld, og enkelte hår, der sidder fast i lakken. Jeg kontakter ham efter helligdag og weekend, og han kommer og siger - efter nogle indvendinger - at det kan han godt se, og det bliver rettet med det samme. Jeg tager på arbejde, og så hører jeg igen ikke noget, men må efter et par dage kontakte ham igen, da kanterne, som nu er slebet, jo stadig mangler lak, så det fremstår ensartet i forhold til resten af gulvet.
Det kommer han også og laver, og på dette tidspunkt er jeg mildest talt rystet: Efter at have ludet mit gulv er resterne af lud smidt ud over først et blomsterbed og så en hæk, i stedet for at gå de 5 meter mere ud til risten ved vejen. Da min datter og jeg kommer hjem ca. 15.30 den dag, han sidste gang har været her, står vandhanen i mit køkken åben, og det ikke bare drypper eller løber med vand, det fosser ud, så vasken er halvt fyldt. Og der har den så stået åben i måske 6-7 timer. Dette larmer selvsagt meget, og for mig at se virker det usandsynligt at overhøre det, når han går, eftersom han skal igennem køkkenet.
Det mest grænseoverskridende er dog, at jeg ikke én, men to gange er nødt til at kontakte ham for at bede ham om at lave det, han så rigeligt tager sig betalt for. Jeg har et flot gulv nu, men at han gør arbejdet halvt i første omgang trods en kvadratmeterpris på over 300 kr., det har været en meget træls oplevelse. Derfor beder jeg om at få regningen nedsat med ca. 1600, da jeg gerne vil have hans tilkendegivelse af, at det ikke har været helt i orden fra hans side – og der synes jeg faktisk, at jeg selv har ”ædt” en del for den gode stemning i lokalsamfundet, da prisen stadig ligger i den ret høje ende. Jeg får at vide, at nu skal jeg bare betale fakturaen (på godt 9300 for de godt 29m2) og glæde mig over mit flotte gulv!
Han skriver til sidst: Synes egentlig at jeg har gjort alt for at gøre dig tilfreds og rettet hvad jeg beklagelig vis i første omgang havde overset”. Jeg har faktisk ikke brug for en håndværker, der vil gøre mig tilfreds, jeg vil bare gerne have en, der laver det, han har lovet og tager sig særdeles godt betalt for! - Og jeg håber, at det er vandet, han hentyder til i sit svar, og ikke, at en gulvmand, der bryster sig af mange års erfaring, ”overser”, at kanterne også skal slibes og lakeres ligesom resten af gulvet.
Denne erfaring har vist mig, at han er fløjtende ligeglad med mit gulv og min oplevelse som kunde.
Glimrende arbejde udført til tiden og efter aftale
På 1. sal har vi lavet nyt badeværelse, hvor JH Gulve vejledte om den mest hensigtsmæssige opbygning af gulvet i forhold til rengøring samt om det mest hensigtsmæssige farvevalg på et lille badeværelse.
John Holst sleb vores trappe til 1. sal ned i løbet af en enkelt dag og nåede også at lakere den, så den nu fremstår nærmest som ny. Vi aner ikke meget om lakering og efterbehandling af trapper, men John vejledte om de forskellige muligheder og vi er meget tilfredse med resultatet.
Vi vil til enhver tid anbefale John Holst og JH Gulve til gulvarbejde - både vedligeholdelse og nykonstruktion. Der er stor tilfredshed med samarbejdet.
La experiencia Trustpilot