Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har följt Jills matlagning och recept sen 15 år tillbaka och vet att hon lagar underbart god mat. Så när jag skulle fira min 70-årsdag var det ett enkelt beslut att fråga Jill om hon ville hjäl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi köpte en airfryer och behövde rätt kunskap för att komma igång. Via receptsamlingen/kursen Jills Mat Airfryer Flex får man tydlig vägledning och massor med läckra recept. Idag provade vi att helste... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Detta är 2:a gången jag provar på Jills mat, blev inte besviken denna gången heller, Massa nya goda lätt gjorda recept, som man gärna provar fler än en gång för att de är så goda, var med i Airfryer p... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jag köpte en jul och nyårspaket för 1000 kr. Den startade 1 december och slutade 1/1. Alla recept lades ut i en sluten FB-grupp. Jag hade hoppats att Jill hade varit drivande i gruppen och inspirera... Ver más

1. Servicio de adelgazamiento
  2. Servicio de fitness y nutrición
  3. Consultor de salud

Escrito por la empresa

JillsMat erbjuder bland annat kreativa marknadsföringslösningar och digitala hälsotjänster med fokus på fantastiskt god och näringsrik mat (glutenfri lågkolhydratkost). Hennes populära hälsoprogram, Jillsmat30, hjälper dig att uppnå dina hälsomål genom njutbar mat, rolig träning och gemenskap.

4,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Något för alla!

Något som passar alla oavsett ålder/livssituation. Funkade bra för mig med familj och kräsna barn 😊 Bra stöd i gruppen med positiv energi. Lätt att anpassa träningen efter jobb/aktiviteter. Extra bra att man kunde använda friskvårdsbidraget 👍Rekommenderar!

1 de julio de 2024

Respuesta de JillsMat

Tack så mycket Magda för fina omdömet! Så kul att maten gick hem hos hela familjen 😍🙌🏼.

Väldigt goda recept

Mycket enkla, snabba och smakrika recept och allt blir så mycket godare än vad man tror. Gjorde så att till och med jag började hitta på lite eget 😲
Tack så mycket Jill, bästa du.9

14 de junio de 2024

Respuesta de JillsMat

Tack själv! ☺️ Det är precis det som är meningen. Att man ska inspireras till att göra sina egna varianter av recepten för att få det precis så som man vill ha det. Kul! 🤩

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkelt upplägg, inga krav alls

Enkelt upplägg, inga krav alls. Man åt super god mat varje dag, hela sommaren. Väldigt enkla recept som var en fröjd för ögat och bra för magen.
Barnen åt samma mat som mig, förutom att de ville ha pasta, ris eller potatis och det var enkelt att ordna. Mat för hela familjen helt enkelt 🙌
Dessutom är det en god ton bland alla medlemmar som deltar, mycket tack vare Jill som peppar och pushar. 🌸

31 de julio de 2024

Respuesta de JillsMat

Tack Karen! Så himla kul att du varit med så många gånger nu! 😍 Så skönt att kidsen gillar maten också 🥳.

Vi "ses" 1 september!

Inspirerande program

Fantastiskt program! God mat och bra träningsupplägg. Jag kommer tillbaka, vill ha fler smarriga recept! Härlig pepp och gemenskap i gruppen!

1 de julio de 2024

Respuesta de JillsMat

Hej Johanna! Tack så mycket för det fina omdömet ☺️🌸. Glad jag blir!

Bästa programmet!

Jills program håller vad det lovar och lite till! Efter att kört några omgångar så känner jag mig betydligt lättare i kroppen, lugnare i magen och mer hälsosam. Maten är lättlagad och helt magisk!
Men det bästa av allt är att alla mina förklimakteriebesvär är som bortblåsta!

1 de agosto de 2024

Härliga Elsa,
Tack så himla mycket för de fina orden 🥲. Det har varit fantastiskt roligt att ha med dig i grupperna. Du sprider alltid så mycket glädje och matinspiration. Och vilka resultat du fått dessutom! Imponerande vad god och näringsrik mat kan göra med välmåendet 😍. Vi ses i nästa omgång 🫶🏼🥳.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett innerligt varmt 🙏 TACK för…

Ett innerligt varmt 🙏 TACK för insläppet till jillsmat sommar har verkligen haft stor nytta och lärt mig massor. Dock varit si och så med träningen 🙈 men ändå lyckas gå ner en hel del,vilket känns skönt för mig ❣️
Gillar verkligen hur du peppat, gett snabb respons eller tips - verkligen varit väldigt dåligt på att ge detsamma till dig ❤️

Kommer fortsätta med denna kost och även dela med mig till min omgivning. Kan varmt rekommendera jillsmat

1 de agosto de 2024

Respuesta de JillsMat

Tack så jättemycket Cecilia! 😍 Så roligt att du känner dig nöjd med programmet och att du fått så fina resultat även utan träning. Grymt ju! 🙌🏼 Lycka till i fortsättningen!

Jill

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.