⭐⭐⭐⭐⭐ Kan varmt anbefales Vi fik poleret min kones Mini Cooper og givet den keramisk coating hos JK Total Bilpleje – og resultatet er virkelig imponerende. Bilen står helt fantastisk med en dyb gl... Ver más
Kæmpe anbefaling til JK Total Bilpleje Jeg havde været så uheldig at spilde asfalt-/tjærefjerner på mit bilsæde og var ret nervøs for, om det kunne reddes. Hos JK Total Bilpleje blev jeg mødt a... Ver más
Kundevenlighed, i gode til at lytte til kundens ønsker og behov. Der er orden og renlighed i jeres lokaler, fremstår indbydende. I er venlig talende og ikke uforstående når i forklare om pro... Ver más
Super service. Super udført arbejde
Super fin service og 2 stk
Super fin service og 2 stk. Rengjort biler
Rørbæk VVS Aps
en flink og venlig betjening
HURRA..
HURRA... Jeg har fået ny bil:)
Jeg havde besøg af 2 unge smilende og høflige unge mennesker, som efterlod min gamle bil flot rengjort ind i ALLE hjørner, sæderne var som nye (stof - ikke læder) alt skinnede da de var færdige. Flot arbejde - Dem vil jeg gerne anbefale.