Valorada con 4 estrellas sobre 5

All hanterades väldig bra beställning och leverans men kort tid att hantera och betala faktura. Den skapade 2606-2026 och vi fick den 0107-2026 betalning var 0307-2026. Det är väldig kort tid för a... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb leverans och fina biljetter. Men faktureringen mindre bra. Vi fick ingen faktura skickad till oss vilket jag skrev info om att vi ville ha och vart den skulle skickas. Fick ingen information o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra brickor men det vore naturligt att det är 2 av samma nummer! Detta då 1 är kvar på galgen och en bricka lämnas ut till besökaren! Annars löste jag det genom att förstå 2x1=2!

1. Impresora de etiquetas personalizadas
  2. también en la categoría
  3. Diseñador gráfico
  4. Proveedor de productos promocionales
  5. Servicio de impresión digital
  6. Tienda de artículos promocionales

Sobre Jmband.se

Escrito por la empresa

JM Band har mer än 25 års erfarenhet av försäljning och produktion av bl.a. festivalarmband, entré- och dryckesbiljetter etc. samt nyckelhängare. Alla produkter tillverkas med eller utan tryck.

Du får det på JM Band

Snabb kundtjänst
Om du behöver hjälp med ett köp eller har frågor om en produkt kan du alltid kontakta oss via e-post: info@jmband.dk eller telefon: 53765366. Vi har öppet varje dag 09.00-16.00.

Prisgaranti
Vi prismatchar och ger dig ytterligare 5% rabatt. Om du hittar exakt samma produkt i en annan dansk butik / webbshop.

Villkor för prisgaranti
Prisgarantin gäller inte för varor som andra endast erbjuder i begränsad utsträckning såväl som tidsbegränsade erbjudanden (kö- och öppningserbjudanden)

Dag-till-dag-leverans
Alla lagervaror skickas samma dag som du beställer dem.

Stort produktsortiment
Nedan följer ett urval av de produkter du hittar på JM Band. Produkterna finns i flera olika material. Hållbar, tyg, plast etc.

Armband

4 estrellas
    3 estrellas
    2 estrellas
    1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,5

Todas las opiniones

56 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Svarar snabbt på mina frågor

Svarar snabbt på mina frågor. Och kunde ändra till 30 dgrs betalningsvillkor

13 de marzo de 2026

Hej Anki

Tack så mycket för din recension!

Det är verkligen roligt att höra att du har haft en bra upplevelse med vår service – vi gör alltid vårt bästa för att hitta en lösning som passar våra kunder :-)

Tack för att du valde att handla hos oss. Vi hoppas att få hjälpa dig igen någon annan gång.

Snabb leverans bra kvalitet

Snabb leverans bra kvalitet

27 de febrero de 2026

Hej Romanett

Tack så mycket för din recension!

Det är verkligen roligt att höra att du har haft en bra upplevelse när du handlat hos oss :-)

Snabb leverans.

Snabb leverans.

26 de febrero de 2026

Hej Antoine

Tack för din recension!

Det är roligt att höra att leveransen gick snabbt :-)

Tack för att du valde att handla hos oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Exceptionell service och hög kvalitet varje gång

Vi har arbetat med JM Band under en längre tid och är otroligt nöjda. De är alltid snabba i sin kommunikation, lösningsorienterade och väldigt behjälpliga oavsett vad det gäller. Leveranserna fungerar smidigt och kvaliteten är genomgående hög.

Det märks att de bryr sig om sina kunder och vill att allt ska fungera perfekt. 5 av 5 utan tvekan och jag kan varmt rekommendera JM Band.

1 de diciembre de 2025

Hej Fricko

Tack så mycket för den mycket trevliga recensionen och rekommendationen!

Vi är helt enkelt så glada att du fortsätter att komma tillbaka till oss och att vi får hjälpa dig om och om igen :-)

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Bra brickor!

2 de marzo de 2026

Hej

Tack så mycket för din recension!

Vi är glada att höra att pjäserna är bra och att du hittade en lösning :-)

Bra hemsida

Bra hemsida, lätt att hitta varor

26 de febrero de 2026

Hej Turlough

Tack så mycket för din recension!

Vi är glada att höra att du gillar vår webbplats och tycker att det är enkelt att hitta produkter där.

Tack för att du valde att handla hos oss. Vi hoppas att få betjäna dig igen i framtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

mycket bra och snabb service!

17 de febrero de 2026

Hej Helena

Tack så mycket för din recension!

Vi är glada att höra att du hade en positiv upplevelse när du handlade hos oss.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb leverans och fina biljetter, men

Snabb leverans och fina biljetter. Men faktureringen mindre bra.
    Vi fick ingen faktura skickad till oss vilket jag skrev info om att vi ville ha och vart den skulle skickas. Fick ingen information om att ni inte skickar faktura utan att kvitto istället skulle laddas ner.

10 de febrero de 2026

Hej Carmen

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du är nöjd med biljetterna och leveransen.

När det gäller faktureringen beklagar vi att det inte framgick tydligt att ingen faktura utfärdas vid betalning med betalkort, utan att endast ett kvitto genereras.

Overkligt snabb leverans

Overkligt snabb leverans. Och banden är bra, fina och som man tänkt sig.

4 de febrero de 2026

Hej Tom Jerry

Tack så mycket för din recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveranstiden och produkten – det gör oss mycket glada.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket vänlig och hjälpsam kundservice.

2 de febrero de 2026

Hej Eva,

Tack så mycket för din recension!

Vi är glada att höra att du hade en positiv upplevelse med vår kundservice :-)

Vi hoppas att få möjlighet att hjälpa dig igen i framtiden.

Bra service

10 de diciembre de 2025

Hej Johan,

Tack så mycket för din recension!

Vi är glada att höra att du hade en positiv upplevelse när du handlade hos oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utmärkt kvalitet och snabb leverans…

Utmärkt kvalitet och snabb leverans till ett bra pris.

29 de diciembre de 2025

Hej Peter,

Tack så mycket för din recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med din shoppingupplevelse hos oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra service med engagemang och…

Mycket bra service med engagemang och tydlighet. Bra utbud och ett plus även för hemsidan som gör det enkelt att hitta rätt produkter. Väldigt nöjd!

24 de septiembre de 2025

Hej Ulrika

Tack så mycket för din fina recension – vi är mycket glada över den!

Det är roligt att höra att du har haft en bra upplevelse med både vår webbplats och vår service.

Tack för att du valde att handla hos oss – vi hoppas att få betjäna dig igen en annan gång :-)

JM Band ApS

8 consejos para escribir buenas reseñas.