Twee borrelplanken laten graveren, één voor een jubileum en één als cadeau voor een collega. De communicatie was top, ik kreeg een proefdruk en mijn wens om het lettertype aan te passen werd direct ge... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
De pootjes met de naam zijn echt geweldig. Volgens Post NL zou het pakket niet door de brievenbus passen. Wat niet juist was. Hierdoor is mijn bestelling pas na 14 dagen geleverd. De communicatie met... Ver más
Er werd snel en correct en vriendelijk op mijn vragen gereageerd. De voerbak tafel werd binnen beloofde periode afgewerkt en verzonden. Ze is gepersonaliseerde in gezamelijk overleg zoals ik het gr... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
JM Woods is een ambachtelijke werkplaats gespecialiseerd in gepersonaliseerde houten producten. Met een professionele lasersnijder graveren en snijden wij diverse houtsoorten tot unieke cadeaus, decoraties en maatwerkartikelen. Elk item wordt met zorg en vakmanschap afgewerkt in onze eigen werkplaats – geen massaproductie, maar kleinschalig en met aandacht voor detail. Of het nu gaat om een gepersonaliseerde borrelplank, een naamplaatje of een volledig maatwerkproject, bij JM Woods staat jouw wens centraal.
Información de contacto
18 Cantecleer, 9291AS, Kollum, Holanda
- 0623426663
- Info@jmwoods.nl
- jmwoods.nl
Invita a los clientes a opinar
Wat zijn de hangende paashaasjes en hondenpootjes met naam prachtig
Erg snelle levering van onze bestelling, paashaasjes en hondenpootjes met naam. Ze zijn erg mooi en van topkwaliteit. Wij zijn erg tevreden.
Super mooi gemaakt en snelle levering.
mooie voertafel
We zijn erg blij met de mooie voertafel voor onze hond.
Jmwood reageert snel op de berichten en denken mee.
Al met al erg tevreden met de service en het product.
Heel mooie hangers en snel geleverd.
Super snel gemaakt en t hondenpootje…
Super snel gemaakt en t hondenpootje was groter dan ik had verwacht. Erg leuk!
Prachtig product
Prachtig product, zo persoonlijk. Vriendelijke communicatie & top verzending. Erg tevreden!
Top klantenservice!
1 van de beste bedrijven waar ik ooit wat besteld heb. Klantenservice reageert heel snel, binnen een uur waren alle vragen beantwoord en de borrelplank besteld. 2 dagen later al binnen. Het graveren van een naam was zelfs gratis omdat het een cadeau was. Kunnen heel veel bedrijven nog wat van leren!
Bestelling werd snel geleverd &…
Bestelling werd snel geleverd & voldoet aan alle verwachtingen.
Super snelle levering en erg mooi gemaakt.
Zo leuk om als kado te geven
Praktisch en mooi
Er werd snel en correct en vriendelijk op mijn vragen gereageerd.
De voerbak tafel werd binnen beloofde periode afgewerkt en verzonden.
Ze is gepersonaliseerde in gezamelijk overleg zoals ik het graag wou .
Ze is op tijd verzonden oogt mooi en is praktisch.1 nadeel is wat licht voor grote zwaardere honden.
Ziet er heel mooi uit Het is wel…
Ziet er heel mooi uit Het is wel lichter als ik dacht voelt ook niet echt als hout. Maar ik vind het heel mooi gemaakt. Heb er zeker geen spijt van .
Super service en prachtige producten!
Top Top Top!!!!!
Goede communicatie, snelle service. Ik heb gekregen zo hoe op de foto! Echt top!!!
Geweldige service en vlot geleverd
Geweldige service en vlot geleverd. Ze denken mee en adviseren goed. Heel tevreden! Erg aan te raden voor een leuk cadeau voor iemand.
Snelle levering. We moeten nog even wachten om te kijken of het aan onze verwachtingen voldoet want is een kerdtgeschenk
Más información sobre otros tipos de reseñas.