Valorada con 5 estrellas sobre 5

Arbetet blev mycket bra utfört. De var tillmötesgående trots att jag ville senarelägga renoveringen av badrummet med nästan ett år. Bra och vänlig kommunikation under arbetets gång och. Efteråt gick v... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra pris i jämförelse. Höll tider. Mindre brister löstes friktionsfritt. För fem stjärnor hade jag önskat större ansvar och involvering i planeringen, ibland togs beslut gällande design och utförande... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag kan varmt rekommendera Jobryan bygg! Jag anlitade dem för att lägga ny parkett inkl lister och trösklar. De kunde börja med kort varsel samt var klara på utsatt tid, arbetet tog ca 1 vecka. Arbets... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är mycket nöjd med slutresultatet, dvs projekt helrenovering av badrum. Det tog dock längre tid än beräknat men alla problem som uppstod på vägen löstes på bästa sätt. Teamet med Armen i spetsen... Ver más

1. Reformas de baño
  2. Empresa de diseño de edificios
  3. Servicio de restauración de edificios
  4. Empresa de construcción
  5. Servicio de acabado de suelos
  6. Pintor

Escrito por la empresa

Vi på Jobryan vill att du ska vara supernöjd,inte bara när arbetet är färdigt utan under hela renoveringsprocessen. Därför är du alltid i tät kontakt med en och samma arbetsledare under hela processen. Vi tycker att det är kul att renovera och det märks i allt som vi gör. Men inte minst så märks det på våra supernöjda kunder som fick sin drömrenovering av högsta kvalitet till bästa pris. Vi är jätteglada över att våra kunder har valt oss och att dom nu rekommenderar oss till sina vänner! Kontakta oss på Jobryan om Ni vill ha hjälp med Badrumsrenovering, Köksrenovering eller kanske en totalrenovering.

4,8

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

jobryan är fantastiska

Jag visste att Jobryan var bra sen tidigare men så bra trodde jag inte. Otroligt resultat med två unika badrum och 1 tvättstuga.

Magiskt effektiva och hjälpsamma.

Tack Jobryan

30 de junio de 2021

Alltid lika nöjda.

Har anlitat Angelo för multipla rennoverings projekt och vi är alltid lika nöjda. Det bästa är att allting görs snabbt och prisvärt.

9 de junio de 2021

Pålitlig

Snabb, pålitligt, proffsigt allmänt kunnigt och bra priser. Kan varmt rekommenderas. Har anlitat företaget flera gånger och blivit lika nöjd varje gång.

9 de junio de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mkt tillmötesgående och allt blev bra, till slut

Mycket serviceminded, trevliga, tillmötesgående och måna om att slutresultatet skulle bli bra och jag nöjd. Men det blev en del turer på vägen där jag inte var helt nöjd med utförandet, t ex småslarv i kaklingen och slarvig målning. När jag påtalade detta var projektledarna mycket snabba och bra på att åtgärda. Vi hade en mycket bra dialog hela vägen och jag känner att jag blev lyssnad på.
Slutsats: jag är nöjd med resultatet och samarbetet, men det krävdes att jag höll koll och vågade säga ifrån och be om omtag när jag inte var nöjd.

23 de mayo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jobryan överskrider våra förväntningar.

Jobryan överskrider alla förväntningar.
Som förstagångsrenoverare var vi osäkra och tog in 6 offerter från olika totalentreprenader, för vår totalrenovering av en lägenheten på 90 kvm. Vi valde Jobryan på grund av det professionella och förtroendeingivande första mötet, samt för ett konkurrenskraftigt pris där Jobryan låg i nedre delen av mitten av de offerter vi fick in. Med ständig prioritet, ambition och proaktiv kommunikation projektledde Armen vårt bygge, samt rådgav oss kring möjliga lösningar och även till viss del materialval för att slutresultatet skulle bli så bra som möjligt. Vi är väldigt nöjda med resultatet, och har redan rekommenderat Jobryan till flera vänner och familj som har aktuella projekt på gång, och gör det samma till er andra som är på jakt efter en kompetent & prisvärd byggfirma.

6 de abril de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra kunskaper om renovering och…

Bra kunskaper om renovering och levererade god kvalitet på bygget av vårt badrum! Det ser helt fantastiskt ut.

1 de abril de 2021
Logotipo de JOBRYAN BYGG AB

Respuesta de JOBRYAN BYGG AB

Hej Stina
Det är alltid trevligt att arbeta med dig.
Mvh Jobryan

Stockholms bästa hantverkare!

Vi anlitade Jobryan Bygg AB för en totalrenovering av vår lägenhet på 90 kvm. Vi var förstagångsrenoverare och tog in ett gäng olika offerter från hantverkare för att bilda oss en uppfattning.
Redan vid första interaktionen fick vi ett gott intryck då Armen (projektledare) är organiserad och dokumenterar allt vi vill ska ingå i arbetet. Han uppskattade tidplan på strax över 2 månader, vilket visade sig stämma bra.
Arbetet var följsamt och Armen var proaktiv i när vi behövde ta beslut, så allt flöt på bra. Dessutom kommer Armen själv med egna förslag på hur saker skulle kunna göras och för en pedagogisk dialog med oss, är kreativ och ser enbart lösningar.

Vi har precis haft besiktning av renoveringen, där besiktningsmannen sa ”en av de mest välgenomförda renoveringarna jag sett”. Det var tydligt att Jobryan AB följer och kan branschreglerna till punkt och pricka.

Vi är med andra ord otroligt nöjda med Jobryan bygg AB, och skulle varmt rekommendera dem. 11/10 guldstjärnor!

26 de marzo de 2021
Logotipo de JOBRYAN BYGG AB

Respuesta de JOBRYAN BYGG AB

Hej Johanna , Stort tack för ditt omdöme! Vad glada vi blir att du är nöjd. Kontakta oss gärna igen för framtida renoveringar. Med vänlig hälsning, Alla på Jobryan Bygg AB!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var andra gången vi anlitade…

Det var andra gången vi anlitade Jobryan. Förra året byggde vi om källaren och blev supernöjda. Nu när vi skulle renovera gästtoaletten så anlitade vi dom igen, och blev lika nöjda denna gång. Dom är lätta att ha att göra med, kommer med bra idéer och förslag. Snabba och proffsiga.

26 de marzo de 2021

Snabb och smärtfri badrumsrenovering

Jobryan renoverade och byggde ut vår gäst-wc för att få plats med dusch. Det gick smidigt att kommunicera våra önskemål, samtidigt som vi fick bra återkoppling och hade konstruktiva diskussioner där våra idéer inte skulle gå att genomföra som vi hade tänkt från början.

De genomförde jobbet snabbt och med hög kvalitet. De var noga med att alltid tillfråga oss när det uppstod olika valmöjligheter under arbetets gång.

Jag rekommenderar Jobryan varmt och anlitar dem själv gärna till fler uppdrag.

20 de enero de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anlitade Jobryan nyligen för renovering…

Anlitade Jobryan nyligen för renovering av badrum, kök och tvättstuga. Har inte kunnat hitta ett bättre, professionellt, pålitligt och seriöst företag än de. Vi fick information steg för steg i varje arbetsmoment. Arbetsledaren Armen gav oss även väldigt många värdefulla tips. Är otroligt nöjda att vi anlitat Jobryan// Nanna

26 de septiembre de 2020

4.5/5

Snabbt och professionellt utförande. Trevliga i bemötandet! Helt okej prisnivå.

8 de septiembre de 2020

Proffsigt och prisvärt

Vi har engagerat Jobryan vid flera tillfällen och till både stora och små jobb. Vi kan bara ge dom våra allra bästa rekommendationer. Seriösa, proffsiga, trevliga och pålitliga. Och till mycket bra pris.

26 de agosto de 2020

Mycket nöjda!

De har gjort ett mycket bra jobb och de har varit bra att kommunicera med. De har varit flexibla och kommit med lösningar utifrån våra önskemål.

17 de agosto de 2020
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.