Jobsy Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget professionel firma, let at kommunikere med og lave aftaler der holder. Flyttefolkene er påpasselig med ikke at lave skader på de ting der skal flyttes, placer tingene korrekt i de nye lokaler. O... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale JTransport. De hjalp mig med min flytning fra Grenaa til Aarhus, og hele oplevelsen var rigtig god. De mødte til tiden, arbejdede effektivt og behandlede alle mine møbler og e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg kan varmt anbefale J. Transport! Fra start til slut var servicen helt i top. Kommunikationen var hurtig og professionel, og flytningen blev udført effektivt og med stor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik repareret min sokkel, der havde løsnet sig fra muren - og de tog endda lidt ekstra med af det omkringliggende helt kvit og frit. Tak for et godt stykke veludført arbejde, der både blev udf... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 64% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

78 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tilfreds med såvel sitet og leverandøren

Super tilfreds med såvel sitet og den valgte operatør. Flytningen af klaveret blev udført fuldt tilfredsstillende.
Der opstod forsinkelse i udførelsen men dette blev løst til min fulde tilfredshed.
Ved betalingen opstod en fejl, der dog også hurtig blev løst til ug. Kan varmt anbefale denne måde at løse en flytteopgave på.

15 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virker utroværdigt

Virker utroværdigt, lage en opgave op og inden for 2 min havde jeg modtaget 3 tilbud. Der findes ingen seriøs maler der kan give et retvisende tilbud på så kort tid. Virker også ret "mystisk" at de 3 tilbud havde et prisspænd på kun 1200.- Ikke et sted jeg ville turde at bestille en maler igennem

4 de noviembre de 2025
Logotipo de Jobsy

Respuesta de Jobsy

Hej Morten. Mange tak for din anmeldelse.

Ja, vores malere er hurtige til at byde :) Jeg kan se du har fået bud mellem 28.900 og 33.000 kr. Oftest er der større prisspænd end dette, men altså ikke i dit tilfælde.

Priserne er i øvrigt 100% bestemt af malerne selv. Vi står kun for at formidle tilbudene, og så yder vi en garanti på arbejdet hvis man booker gennem platformen.

God jagt med at finde en maler :)
Mvh Malertilbud.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tre hårdtarbejdende og glade mænd

Tre hårdtarbejdende og glade mænd, med overskud!
Vi skulle flytte fra et rækkehus, til et andet, på to etager, med alle store møbler og småting.
De var meget informative igennem processen, så vi følte os trygge og vi stolede 100% på, at de passede på vores ting - og det gjorde de.

15 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topnotch service fra telefonen til flyttemændene

Yderst fornem og behagelig service lige fra den telefoniske betjening til flyttemændenes udførelse af opgaven. Til trods for vi oplevede, at ét enkelt glas blev beskadiget, kan vi stadigvæk varmt anbefale J.Transport! Helt klart et flyttefirma vi vil overveje at benytte igen.

31 de octubre de 2025

Dejlig nemt og ligetil

Dejlig nemt og ligetil. Dog kunne jeg ikke trykke Taktkædeskift, men kun tandremsskift. Så en ekstra rubrik vil være godt

28 de octubre de 2025

Gode flyttetilbud

Jeg skulle have transporteret en tung stenskulptur fra Jylland til Kbh. Jeg lagde opgaven på Flyttetilbud.dk om aftenen og fik tre tilbud natten over - valgte et af dem og fik oplyst tlf.nr, så jeg kunne ringe til transportfirmaet for at sikre, at der var styr på detaljerne. To dage efter var mit gods hentet og leveret på fineste vis og til en god pris.

14 de octubre de 2025

Fantastis service

Fantastis service.
Alle ting kom sikkert frem og de ydede den bedste service man kan forstille sig. Kan ikke andet end at anbefale dem mange gange 🙏🙏😊

11 de octubre de 2025

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg kan varmt anbefale J. Transport! Fra start til slut var servicen helt i top. Kommunikationen var hurtig og professionel, og flytningen blev udført effektivt og med stor omhu. Alt blev behandlet forsigtigt, og de var både venlige og imødekommende hele vejen igennem.
Flytningen gik hurtigere end forventet, og prisen var meget rimelig. Jeg vil helt sikkert bruge J. Transport igen næste gang, jeg skal flytte.

10 de octubre de 2025

God at bruge

Dejligt med et sted, hvor jeg kunne få flere tilbud, uden at skulle gentage hvad opgaven var, flere steder

18 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig fin og velfungerende portal.

Rigtig fin og velfungerende portal.
Det giver tryghed at kunne vælge mellem anmeldte håndværkere og at kommunikation og al betaling foregår via portalen, så der ikke opstår misforståelser.

22 de septiembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.