JongLeren heeft het begin van mijn carrière mogelijk gemaakt. Hun fantastische matchmaking tussen stagiair en stagebedrijf heeft mij een contract opgeleverd in het mooie Málaga. De mensen zijn h... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Are you looking for an internship or educational project in Málaga and surroundings? Find your experience abroad here!
Calle Peña 21, 29012, Málaga, España
- +34 663 157 784
- info@jongleren.es
- jongleren.es
La gente también ha visto
Leuke leerzame ontmoeting
Het waren goeie gesprekken en ik heb best veel geleerd van Joost
Inderdaad niet wat je mag verwachten
Inderdaad slecht.
Net begonnen met stage.
Je word in een achterstandswijk geplaatst waarvan iedereen weet dat het er gevaarlijk is en dat je er niet moet komen.
Huis is achterstallig en voorzieningen zijn kapot en vies.
Mijn kamer zag er niet schoon uit toen ik erin kwam.
Vantevoren moet je een soort van dwangcontract goedkeuren met jongleren dat hun hiervoor niet verantwoordelijk zijn terwijl hun dit voor je regelen.
Ook mijn stage kan beter.
Ik word gebruikt voor klusjes en er wordt amper engels gesproken ondanks ze wisten dat ik geen Spaans spreek.
Ik heb het idee dat jongleren ervoor bedoeld is om dit soort dingen te voorkomen in plaats daarvan heb ik het idee dat ik juist slechter af ben dan mensen die het zelf hebben geregeld.

Oplichters
Oplichters. Ze doen niks voor je en geven je het slechtste van het slechtste. Personeel bestaat uit jonge meisjes en stagaires, die hun werk niet serieus nemen en als het er op neer komt een grote bek geven als je iets zegt wat hun niet bevalt en jouw als mens totaal niet serieus nemen. Dan heb je nog het duivelse brein achter het hele concept Jongleren namelijk Joost. Intimiderende man die altijd mooi weer speelt voor de buitenwereld. Ik vraag me inderdaad af waar hun hun prijzen op baseren. Ze doen en regelen niks. Op hun Instagram zie je het ene na het andere personeelsuitje voorbij komen. Dit maakt me misselijk als ik me bedenk hoeveel mensen ze oplichten!!!!
100% een aanrader!
Ik heb echt een geweldige ervaring gehad bij Jongleren. Ze zijn super betrokken bij jouw reis en staan altijd voor je klaar. Ze brengen je ook in contact met andere studenten. Hierdoor kun je al snel een vriendengroep maken. 100% een aanrader.
Een grote aanrader
Als je ooit stage wil lopen in Zuid-Spanje dan raad ik Jongleren van harte aan. Middels een gezellige intake wordt er geluisterd naar je wensen en behoeften en wordt er aangegeven wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand van dat gesprek wordt er gekeken naar een match met een geaccrediteerde stage. Ik heb ook gekozen voor accommodatie bemiddeling en dat beviel enorm. Hoe spannend het ook kan zijn om een stage in Spanje te gaan lopen, zal Jongleren er voor je zijn om jou te steunen en coachen.
Jongleren heeft enorm bijgedragen aan een fantastische, onvergetelijke tijd, bedankt!
Verschrikkelijk
Vreselijk bedrijf dat enkel uit is op geld. De accommodaties die aangeboden worden zijn negen van de tien keer vreselijk slecht. Het lijkt in geen opzicht op de fotos en alles is achterstallig, vies en kapot. Vooral met de nadruk op vies. Ik ken zelfs ergere gevallen waarbij de gezondheid in gevaar kwam. Wegens privacyredenen kan ik dit en foto’s helaas niet delen. Jongleren neemt in geen enkel opzicht verantwoordelijkheid. Je bent afhankelijk van vreselijke huisbazen die altegoed weten dat je als buitenlander in Spanje zit en geen kant op kan. Ook heeft Jongleren een calimiteitennummer. Bij noodgevallen word er geïrriteerd opgenomen en niks gedaan. Hetzelfde geld met het meldpunt voor problemen in de Jongleren app. Er wordt verzocht mogelijke problemen te melden maar bij melding krijg je doodleuk het antwoord dat Jongleren erbuiten staat. De stages zijn ook bij elkaar gesprokkeld. Er wordt niet verdiept in de bedrijven en zo kom je vaak slecht terecht. Ook hiervoor is Jongleren niet verantwoordelijk.
Als het ze te moeilijk wordt geven ze geen gehoor en trekken ze zich terug. Je tekent een contract met hun als organisatie en ze komen dat op geen enkel vlak na. Ken meerdere gevallen waarbij hetzelfde verhaal plaatsvond. Geld krijg je absoluut niet terug. Je betaald dus eigenlijk voor een hoop ellende. Het enige positieve zijn de Meetups. Ik begrijp dat het aantrekkelijk lijkt maar doe het niet. Het is echt mogelijk om zonder bemiddeling wat te vinden en mensen ontmoeten gaat vanzelf. Jongleren manipuleert de boel vreselijk. Veel mensen durven geen negatieve review achter te laten omdat ze meteen weten over wie dit gaat. Ook is een negatieve reactie geven op google niet eens mogelijk. Bij een mogelijke negatieve review worden er gelijk tal van positieve reviews geschreven ter compensatie.

Respuesta de Jongleren
Grote passie voor jongeren en hun ontwikkeling!
Jongleren is een super behulpzaam en kundige organisatie. Binnen hele korte tijd hebben zij een fantastisch leuke stage opdracht geregeld bij een bedrijf in Malaga. Het was een onvergetelijke ervaring! Het team was heel attent, lief, altijd bereikbaar voor vragen en checken ook zelf hoe het met je gaat. Zij hebben echt een groot hart en passie voor jongeren en hun ontwikkeling!
Stage dochter in Malaga goed geregeld
Onze dochter heeft via Joost en Jongleren goede contacten voor haar stage bij BDO kunnen regelen De service van Jongleren is prettig en ontzorgend en mede daardoor heeft onze dochter een mooie tijd en goede stage ervaring gehad in Malaga, Joost heeft regelmatig uitmuntend geholpen bij de soms moeizame, veelal Spaanse communicatie. Nogmaals dank Joost!

Respuesta de Jongleren
Top tijd in Malaga gehad!!
Meest bizarre tijd wat ik hier heb meegemaakt! En oh wat heb ik genoten😍!! Jongleren heeft mij zo fijn geholpen voordat ik op stage ging met alles regelen en doordat 0 stress gehad en mijn tijd hier in Malaga was ook echt alles heel fijn! Ik vond het ook echt fijn dat ze meet-ups regelde en daardoor heb ik veel nieuwe mensen leren kennen! Dankjewel voor deze geweldige tijd!

Fantastische service!
In 2019 heb ik mijn stage in Marbella kunnen lopen dankzij de top service van Jongleren. Ze staan altijd voor je klaar als er wat is. Zijn super gastvriendelijk en gaan er samen met jou er een top periode van maken! Heb dankzij Joost en zijn team een top tijd gehad en ik raad iedereen aan om ook via Jongleren hun stage te regelen!

jongleren
ze zijn net langs geweest bij de leuke stage die ze voor mij geregeld hebben, erg leuk!

Top bemiddelingsbedrijf
Ik ben onwijs blij met Jongleren. Super lieve mensen allemaal en ze helpen je bij alles; als je even niet lekker in je vel zit zijn ze er voor je, als er iets is kan je altijd terecht en dat is een fijn gevoel vooral als je alleen in het buitenland zit. Ze organiseren ook leuke evenementen met andere Nederlandse studenten wat onwijs leuk is. Top bemiddelingsbedrijf!

Enorm blij!!
Ik loop nu al vier maanden stage bij JongLeren en ik ben er heel tevreden over! Ze zorgen voor leuke meetups en activiteiten zodat je niet alleen bent. Ook zijn de contactpersonen snel en handig!!!!

Goede stage
Jongleren heeft een goede stage kunnen regelen die past bij mijn preferenties.

Stage Malaga
Stage Malaga!
De intake gesprek was erg duidelijk voor dat we op stage gingen. Ik wist wat ik moest doen alles was duidelijk.. appartement was moeilijk te vinden omdat het super druk was met toeristen. Uiteindelijk een prima appartement gekregen alles was netjes.
De dames van jongleren zijn erg aardig en als er wat is ze reageren vrijwel meteen. Ik zou mijn stage zo weer opnieuw doen met behulp van hun!!

Respuesta de Jongleren
Más información sobre otros tipos de reseñas.