Rigtig godt pizzakursus med en stærk gennemgang af dejteori, værktøjer og råvarer. Jeg gik derfra med en langt bedre forståelse af, hvad der gør forskellen, når man selv bager derhjemme. Den praktiske... Ver más
La empresa ha respondido
En super oplevelse med en dejlig oplagt Jon og hans to hjælper. En dejligt afslappet stemning hvor Jon delte ud af hans store viden omkring alt med pizza. Hans hjælper var meget nærværende og kun... Ver más
La empresa ha respondido
Normalt skriver jeg sjældent en anmeldelse, MEN, besøget hos Jons “pizza skole” fortjener 100% en anmeldelse, En super aften i hyggelig omgivelser, framragende vejledning fra Jon og personalet, og t... Ver más
La empresa ha respondido
Super godt kursus, hvor jeg fik en masse viden og færdigheder med hjem, tilat bage pizza , Napoli-style. Den store overraskelse (positivt) var at både Jon og hjælpere var meget tilgængelige og... Ver más
La empresa ha respondido
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Alt spiller maks og virker som det skal 🙏🇮🇹♥️
Super fede produkter. Dem er vi glade for. Super service og hurtig levering.
Det har været en helt urimelig dårlig oplevelse at handle hos jonsmadklub.
Pizzaspaden jeg bestilte var på ingen måde ordentligt pakket ind, så skaftet gled ud af kassen i pakkeshoppen. Der var ingen tegn på skader. Kassen lignede, at den var pakket ind af en 4-årlig, som var blevet viklet ind i tapen. I kassen lå en rød hævekasse i stedet for en hvid - uden at spørge. Men bare rolig - Jon havde været generøs og lagt en dåse tomater ved som kompensation! Tragikomisk! Samtidig havde Jon glemt selve hovedet til pizzaspaden, så jeg stod med et skaft uden hoved! SUK. Jeg henvendte mig, og en “Emilie” svarede tilbage, at det ville blive eftersendt hurtigt eller jeg kunne få en returblanket. Jeg bad meget hurtigt om returblanketten, da noget føltes helt galt. 3 mails senere med rykkere, og jeg har intet hørt. Hovedet til pizzaspaden er til gengæld sendt til mig. Pludselig skriver en “Michel”, at jeg må beholde hævekasse uden beregning. Stadig ingen returblanket, og gider hverken have den røde hævekasse eller Jons tomater.
Lad være med at handle her!!!!

Respuesta de Jonsmadklub
Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med Jons Madklub.
Jeg bestilte en kogebog den 6/8, hvor der stod 1-3 dages levering. Pakken blev registreret hos GLS, men der kom efterfølgende ingen nye opdateringer på forsendelsen.
Jeg har forsøgt at kontakte Jons Madklub flere gange, men man får ikke svar på sine mails, og jeg har selv været nødt til at følge op for at få information om, hvad der sker med min ordre.
Jeg fik direkte kontakt med Jon via Instagram, hvor jeg fik at vide, at de mente, at GLS havde mistet eller smidt pakken væk, og at der derfor ville blive sendt en ny. Det var jeg selvfølgelig glad for, men efterfølgende hørte jeg ikke mere, og jeg kan stadig ikke se nogen ny tracking eller tegn på, at en ny pakke er blevet sendt.
Jeg synes, det er meget skuffende, at en ordre med oplyst 1-3 dages levering stadig ikke er kommet frem, samtidig med at kommunikationen og kundeservicen er så mangelfuld.
Jeg havde forventet langt bedre opfølgning og kommunikation omkring en ordre, der tydeligvis er gået galt. Det er især frustrerende, at jeg flere gange selv skal tage kontakt for overhovedet at få en status.
På baggrund af min oplevelse kan jeg desværre ikke anbefale Jons Madklub.

Respuesta de Jonsmadklub
Bestilte en hævekasse i hvid og et stk bagestål, men fik en rød hævekasse da de ikke havde flere hvide på lager. Da jeg vil bruge hævekassen er det som om at den er vredet skæv, og jeg måtte bruge elastikker for at låget ikke gabte i hjørnerne. Jeg valgte at smide den ud, da jeg ikke fik svar på min mail, som blev besvaret dagen efter jeg smed den ud. Bagestålet er jeg tilfreds med.

Respuesta de Jonsmadklub
Fine produkter - dog være opmærksom på de ikke overhoveder leveringstiden de lover på deres hjemmeside. Så forvent længere leveringstid.
Vi bestilte en pizzasten, der aldrig kom helt frem. Vi gav op efter fjerde forsøg. Det eneste positive var at kundeservice var relativt hurtige til at svare og returnere.

Dårlig kundeservice.
Jeg fik en spade og en hævekasse.
Dog skulle spaden senes retur, den startede meget godt med at få den sendt retur. Og via GLS kan jeg se at Jon har modtaget pakken retur. Men så stopper alt kommunikation. Ingen bekræftelse på modtagelse. Ingen penge retur eller tilgodebevis.

Respuesta de Jonsmadklub
Produktet kom aldrig. Og når man kontakter virksomheden svares der ikke. Pengene er blevet trukket…

Respuesta de Jonsmadklub
Kursuset der har ændret mit syn på hvor meget dårlig pizza jeg har indtaget i min levetid. Og at mit lokale pizzaria nu har mistet en kunde. Et helt ud fantastisk kursus af Jon og hans team. Prisen er godt givet ud. Eneste kritik (som intet har med Jon at gøre) er at jeg efterfølgende har skulle bruge lidt mange penge på udstyr, som man også lærte var nødvendigt, for at få det til slut fantastiske resultat.
Tak Jon !

Gavekort – meget dårlig oplevelse
Det var overraskende besværligt at købe et gavekort. Jeg henvendte mig flere gange pr. mail, før jeg endelig fik svar. Jeg købte gavekortet og betalte med MobilePay, men efterfølgende var der åbenbart rod i betalingen fra virksomhedens side.
De mails, jeg modtog bagefter, troede jeg var spam, da jeg aldrig tidligere har oplevet, at en MobilePay-betaling ikke går korrekt igennem. Til sidst blev jeg truet med inkasso, hvilket fik mig til at gennemgå mine betalinger grundigt. Herefter tog jeg kontakt til Jonsmadklub.
Alt i alt en meget dårlig oplevelse, og jeg kommer ikke til at handle der igen.

Respuesta de Jonsmadklub
Tip top kundeservice og produkter.
Har handlet en del gange. Jons videoer om pizza er både hyggelige og instruktive - og shoppen har en super kundeservice.
Mvh Jacob

Super hurtig levering.
Jons pizza kit er rigtig god.især pizza spaden

Respuesta de Jonsmadklub
Jeg har købt en oliekande. Kvaliteten er utrolig ringe, ved ankomst flager "kobberet" 2 steder så, man kan se det sølvfarvede indenunder (tydeligvis en dårlig legering) Jeg har prøvet at skrive til Jons Madklub og reklamere, men der kommer intet svar. Det er utrolig dårligt og uprofessionelt. Jeg kan ikke anbefale af købe varer dette sted.