Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig assistance på en søndag

Vi lå på en søndag, med vores sejlbåd i Rødvig.
Vi kunne ikke lade, og kunne ikke finde årsagen.

Joost sendte, med det samme, en elekrikker, der ellers holdte weekend.

De lovede ikke noget, men fixede det hele hurtigt og med en serviceminded indstilling.

23 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Absolutely rubbish

Absolutely rubbish. The instructions are terrible, too basic and not at all clear on the connections or wiring process.
The customer service is non existent and actually comes over as quite arrogant and rude.

Do not waste your money this product or company, buy a Motogadget, you get what you pay for and great customer service and help.

31 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en god oplevelse

Jeg har haft en god oplevelse, hvor min udfordring blev løst og et en lavere pris end først indikeret. Det har været en tillidsskabende oplevelse.

Jeg sætter selv pris på at læse andres anbefaling, når man skal have løst en udfordring. Jeg håber, at denne kan være med til at hjælpe andre.

19 de febrero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har lige købt en elbil !

Jeg har lige købt en elbil, og skulle have en el stander sat op, vores lokale el mand Joost sendte en top professionel elektriker til opgaven, Lennart arbejder hurtigt og sikkert, og man kan tydeligt se at det er en rigtig fagmand.
Alle 5 stjerner vær.
Niels Brogaard

19 de octubre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uprofessionelt SKODFIRMA

Uprofessionelt SKODFIRMA - de er ikke engang den ene stjerne værdig.

Den sendte elektriker har lavet den ene fejl efter den anden og når jeg har påtalt det for ham, har svaret været, at det kunne han jo ikke gøre noget ved nu.
Uden at spørge mig endsige oplyse mig, sætter han den nye emhætte op tre centimeter mere mod højre, så den ikke siddet direkte over komfuret - som om jeg ikke ville opdage det. Da han sætter emhætten tilbage, spartler han ikke de huller ud, som han lavede første gang.
Han nægter at tage sit affald med sig.

Da jeg forsøger at komme i dialog med dem over e-mail, sådan at jeg nu har noget dokumentation for alt det skete, får jeg pludselig mail fra ejeren. Den sidste besked han sendte mig, lød: "Du får ikke mig ned på dit niveau"
Firmaet har forladt opgaven ufærdig. Jeg har I N T E T godt at sige om Joost El. Ejeren opleves imødekommende, umoden i sin kommunikation og adfærd i det hele taget, på tværs og dybthamrende uprofessionel.

Der er indsendt en klage over firmaet til Ankenævnet for Tekniske Installationer - også her er ejeren usamarbejdsvillig og vil ikke sende en faktura, som man ellers skal bruge til en klage.

14 de mayo de 2019

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.