Voetbalschool Jordy Thomassen Opiniones 129

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze dochter van 11 traint met veel plezier bij Voetbalschool Jordy Thomassen en leert er echt ontzettend veel. We zien haar groeien in techniek, zelfvertrouwen en spelinzicht. Fijne trainingen, goede... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze zoon Dean voetbalt deze maand een jaar bij de voetbalschool van JT. Dean heeft diverse clinics gevolgd, neemt deel aan de voetbalschool op zondag en we hebben regelmatig een personal training met... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige ervaring bij Voetbalschool Jordy Thomassen! Mijn zoontje zit sinds kort bij de voetbalschool van Jordy Thomassen, en wat doet hij het ontzettend goed! Jordy weet precies hoe hij kinderen en... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Voetbaltechnisch gezien is er niets aan te merken op de clinic; de inhoud en oefeningen waren van een hoog niveau. Wel zijn er een aantal randzaken die wat mij betreft beter kunnen. Het ontvangst had... Ver más

Información sobre la empresa

1. Club de fútbol

Escrito por la empresa

Een voetbalschool voor iedereen, met een passie voetbal. Wij verzorgen trainingen op hoog niveau van ervaren trainers. De trainers hebben kennis in het betaald voetbal, deze kennis willen zij overdragen op de spelers. Wij bieden groepstraining en individuele trainingen aan. Samen werken wij aan jouw doel.

4,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Top voetbalschool

Een leuke voetbalschool, leuke sfeer en er wordt echt wat geleerd. Een echte aanrader voor elk niveau.

24 de octubre de 2023

Respuesta de Voetbalschool Jordy Thomassen

Hoi Jaxon, wat een leuke review om te lezen! Bedankt!

Top Voetbalschool

Professionele training, vriendelijke trainers

Respuesta de Voetbalschool Jordy Thomassen

Hoi Alan, bedankt voor het achterlaten van een review!

Top voetbalschool!

Top voetbalschool, met goede ervaren trainers, ze weten het beste uit je te halen tijdens de professionele groepstrainingen, individuele trainingen en clinics ook organiseren ze af en toe toernooitjes tegen andere topteams of voetbalscholen.

Respuesta de Voetbalschool Jordy Thomassen

Hoi Vince! Bedankt voor je review, fijn om te horen dat onze trainingen je goed bevallen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Renzo traint nu een half jaartje bij…

Renzo traint nu een half jaartje bij Jordy en heeft hier al heel erg veel geleerd. Hij past alle technieken die hij bij Jordy heeft geleerd toe tijdens wedstrijden.

We hebben al een voetbaltenue en trainingspak aangeschaft en nu ook de regenjas besteld! Helemaal blij mee!

Respuesta de Voetbalschool Jordy Thomassen

Hoi Samanta, bedankt voor het geven van je review! Leuk om te horen dat hij al onze technieken kan toepassen in de wedstrijden.

Beste Voetbalschool!

Top Voetbalschool helpt me iedere week om beter te worden

15 de octubre de 2023

Respuesta de Voetbalschool Jordy Thomassen

Hoi Guus, bedankt voor je review! Je bent goed bezig. Ga zo door!

Super goed ontvangen

Super goed ontvangen, enthousiasme van de trainers is ontzettend leuk voor de kinderen

6 de octubre de 2023

Respuesta de Voetbalschool Jordy Thomassen

Hoi Dennis, goed om te horen!

Professionele voetbalschool

Mijn zoontje zat voor de voetbalschool van Jordy Thomassen bij een andere school waar je grof geld betaalde, er was uiteindelijk alleen aandacht voor een klein groepje kinderen. Nadat me zoontje over was gestapt naar Jordy Thomassen ging er een wereld voor hem open! In een hele korte tijd gingen zijn ontwikkelingen en prestaties enorm omhoog, dit door de trainers die zeer gespecialiseerd zijn, en vol passie hun vak uitoefenen en dit vol liefde aan de kinderen overbrengen! De trainers spelen zelf nog bij een betaalde voetbalclub, en spreken en trainen vanuit eigen ervaring!
De lijntjes tussen trainer en ouder zijn kort, waardoor er specifiek getraind kan worden om de juiste doelen te bereiken! Mijn zoontje gaat nu super graag naar de voetbalschool en zie het elke keer weer als een feestje desondanks dat er hard gewerkt word! De trainers dagen hem keer op keer uit om meer van zich zelf te laten zien. Naast het trainen is er ook tijd voor een mentaal praatje! Ik raad iedereen de voetbalschool Jordy Thomassen aan, dit vanwege de ervaring, de passie en energie die zei keer op keer geven om uw kind te ontwikkelen!

23 de julio de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de Voetbalschool Jordy Thomassen

Hoi Chanti, bedankt voor je positieve review! Wij zijn blij om te horen dat hij het zo goed naar zijn zin heeft en dat zijn prestaties en ontwikkeling omhoog gaan. Wij zien hem ook met de week groeien.

Super aardige mensen

Super aardige mensen , die zeker weten waar ze mee bezig zijn !! Hard Trainen met plezier !

31 de mayo de 2023

Respuesta de Voetbalschool Jordy Thomassen

Hoi Jayden, leuk om te horen dat het je goed is bevallen en dat je plezierig hebt gehad!

Fijne afwisselende training

Fijne afwisselende training, ook de krachttraining is goed voor de ontwikkeling

17 de mayo de 2023

Respuesta de Voetbalschool Jordy Thomassen

Hoi Dre, bedankt voor je reactie! Leuk dat je de training leuk vindt. Tot snel topper!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.