Jotex Nederland Opiniones 2341

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima webshop, veel keus, goede kortingen! Het bestelde artikel van glas werd snel bezorgd en was zeer goed verpakt waardoor geen schade aan dit kwetsbare product. Alle lof voor de verzending! TOP!!

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel fijn shoppen bij Jotex. Ik heb een tuinbankje gekocht, maar zie nog veel meer leuke spullen. Fijne en kleurige artikelen en prima levering.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede comunicatie en de levering ging goed,behalve met dhl. Die hadden het pakket gewoon voor de deur gezet,zonder mijn handtekening. Bleek naderhand ,dat de chauffeur zelf had getekend.

4,3

1 estrella

Prima webshop

17 de abril de 2026

Belachelijke kosten

Ik heb gisteren een kleed ontvangen (waar ik nota bene 75 euro verzendkosten voor heb betaald). Dit kleed komt vervolgens in zeer slechte staat binnen. Overduidelijk al gebruikt want hij is gewoon vies op sommige plekken! Om deze reden maak ik een retourzending aan en hier wordt vervolgens ook weer 45 euro gerekend voor retourkosten! Dit is toch te bizar voor worden? Dan zou ik 120 euro in totaal betalen omdat jullie een gebruikt kleed leveren!

14 de abril de 2026
Opinión espontánea

Bedankt voor je review!
Wanneer het een reclamatie betreft, betaal je uiteraard geen retourkosten. Neem gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder!

Groet,
Maurice

Keurig en snel geleverd

Keurig en snel geleverd.
Produkt was geheel naar wens.

9 de abril de 2026

Bedankt voor je review!

We vinden het erg fijn om te lezen dat je tevreden bent met het product en de levering ervan.

Veel plezier met je bestelling!

Groet,
Maurice

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bezorger rijdt ons huis voorbij

Erg ontevreden over de bezorging. Een heel dagdeel thuis moeten blijven om een bezorger langs mijn huis te zien rijden, maar die niet stopt. Vervolgens weer een dagdeel moeten thuisblijven van werk voor een nieuw bezorgmoment.

3 de abril de 2026

Bedankt voor je review!

We vinden het erg vervelend om te lezen dat de bezorging niet volgens plan is verlopen en nemen dit uiteraard mee naar de bezorger.

Hopelijk heb je het pakket uiteindelijk geleverd gekregen en ben je tevreden met je aankoop!

Fijne dag!

Maurice.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.