Nombreuses explications claires données lors de séance d'information Large choix de vélocistes et possibilité d'en inclure de nouveaux. Large choix de vélos. Informations et conseils clairs pour l... Ver más
La empresa ha respondido
Alles is heel vlot, correct en transparant verlopen. De chauffeur die de fiets kwam afleveren, was een heel lieve betrokken vriendelijke man die alle nodige duiding gaf.
La empresa ha respondido
Alles was tip top in orde van de eerste keer dat we raad gevraagd hebben en gaat ook super rap om fiets en papieren in orde te hebben
La empresa ha respondido
Hele goede ervaring met Joule. Informatiefilmpje van Joule staat er beschikking en ook bijkomende informatiebrochures zodat je alles op jouw gemak ook eens kan nalezen. De check van mijn ingediende o... Ver más
Escrito por la empresa
Rooigemlaan 455, 9000, Gent, Bélgica
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Goede communicatie , indien er een probleem is direct opgelost .
1 puntje is meer duidelijke communicatie omtrent leveringsdatum

Respuesta de Joule
Vlotte communicatie maar 1 klein minpuntje. Ik was mijn offerte vergeten om te ondertekenen en heb zelf contact opgenomen hoe het komt dat ik nog geen goedkeuring had ontvangen. Daarna is alles super vlot verlopen.

Respuesta de Joule
Tout s'est bien passé et rapidement pour mon leasing vélo.

Respuesta de Joule
Eens dat het princiepsakkoord er was is de hele procedure uiterst snel verlopen. Zowel vanuit Joule, toelating van de lease door de werkgever en levering van de fiets bij de lokale fietsenhandelaar. Echt vlotte ervaring. Dank.

Respuesta de Joule
Très bonne expérience avec le leasing Joule, vélo livré rapidement et communications claires de la part de l'équipe Joule

Duidelijke communicatie
De infosessie was zeer duidelijk en compleet. Nadien waren er enkele praktische problemen (omdat onze HRM vergeten was mij mee op te geven) en een technisch probleempje, maar die werden ook snel en vlot opgenomen door Joule en vrij snel nadien was alles perfect in orde.

Respuesta de Joule
Vlotte fietslease. Duidelijke communicatie en snelle persoonlijke respons bij vragen. Aanrader!

Respuesta de Joule
Il s'agit d'une société de confiance. Ils répondent à toutes vos questions même celles de ceux qui n'y connaissent rien et qui ne savent pas du tout ce qu'est un leasing ou un vae... ils vous guident et vous aident tout le long du parcours avec gentillesse et rapidité de réponse à toute heure ! merci de m'avoir accompagnée

Respuesta de Joule
De fiets werd netjes afgeleverd op het afgesproken tijdstio. Vriendelijke en duidelijke uitleg gekregen.

Respuesta de Joule
de comunicatie achter de levering
vb wat moeten je doen als eriets is met je fiets hoe moet je dat doen voor de reparatie

Leasing velo bien géré.
Dommage difficile d avoir des intervenants au téléphone.
Actuellement nouveau avec le service , à voir la réactivité en cas de problèmes.

Respuesta de Joule
le site web est pas facile pour s'y retrouver sinon heureusement mon vendeur le connaît apparemment. quid de la garantie ? quid de l'assurance vol ? je n'ai rien reçu à ce sujet... !!!

Respuesta de Joule
Correcte afwerking van mijn bestelling. Mijn vragen werden per onmiddellijk behandeld. Heel tevreden.