Jp1880 Nederland Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De hemdjes waren prima verpakt en zitten goed. Er was vertraging in levering maar hierover werd goed gecommuniceerd via de mail. De kwaliteit is zoals aangegeven, dun luchtig materiaal.👍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Netjes op tijd geleverd keurig product maat goed kwaliteit ook goed. Ben heel tevreden. Heb alleen de nieuwsbrief weer geunsubscribed. Kreeg te veel emailtjes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering. Na gratis retour al binnen 2 dagen vervangend artikel thuis (poloshirt). Bij een blazer of colbert verwacht ik wel een binnenvoering met binnenzak. Dit was niet het geval, maar het is... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa de talles grandes
  2. también en la categoría
  3. Tienda de abrigos
  4. Tienda de camisetas
  5. Tienda de ropa para hombres

Sobre Jp1880 Nederland

Escrito por la empresa

Mannelijkheid, authenticiteit en stoere nonchalance – dat is waar ons merk voor staat, waarmee we de uniciteit en persoonlijkheid van onze klanten willen benadrukken.

Onze collecties zijn perfect afgestemd om moeiteloos van het dagelijks leven naar spannende avonturen over te gaan.

JP1880 gaat verder dan alleen kleding – hier presenteren we een lifestyle die net zo dynamisch, veelzijdig en uniek is als jij.

We ontwerpen coole statement-stijlen en basics voor mannen die weten wat ze willen – gewoon goed gekleed zijn!

Grote maten zijn onze specialiteit – wij maken mode draagbaar voor alle maten.
Wij bieden oplossingen voor de uitdagingen die sterke mannen tegenkomen bij het kiezen van hun outfit en bieden unieke productvoordelen.

We ontwikkelen perfecte snits en optimale pasvormen om onze klanten een draagervaring met maximaal comfort te bieden.

Door het gebruik van hoogwaardige materialen staat JP1880 voor kwaliteit, duurzaamheid en een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Dit alles in een enorme maatselectie en uitstekende kwaliteit – we cover your needs.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

551 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gevarieerde keuze in grote maten

Gevarieerde keuze in grote maten. Besteld en snel bezorgd.

20 de septiembre de 2026

Respuesta de Jp1880 Nederland

Bedankt voor je feedback en de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent en hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

perfecte werkbroek en sweater en snelle…

perfecte werkbroek en sweater en snelle verzending.

20 de septiembre de 2026

Eerste keer iets gekocht

Eerste keer iets gekocht. Goede producten en snel en goed geleverd

18 de septiembre de 2026

Uitstekende Service

Vraag goed begrepen en adequaat gereageerd.
Prima product en snelle levering.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De eerste keer dat ik daar een…

De eerste keer dat ik daar een bestelling heb gedaan ,het was goed verpakt en daar was een retour bon bij ,top.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke aanbieding en snelle…

Duidelijke aanbieding en snelle levering.

Hi,

Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de duidelijke aanbieding en snelle levering. We waarderen je feedback enorm.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed product en netjes verpakt

Goed product en netjes verpakt , bezorgd

16 de septiembre de 2026

Hi,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het product en de zorgvuldige verpakking en bezorging! Bedankt voor je positieve feedback.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

goede kwaliteit, korting is welkom

dankzij korting toch betaalbaar, shirts zijn van goede kwaliteit

13 de septiembre de 2026

Hi Renild,

Bedankt voor je feedback en de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat de shirts van goede kwaliteit zijn en dat je tevreden bent met je aankoop.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeker 4 sterren, maar 5 kan zo maar gebeuren!

Eenvoudig bestellen, duidelijke website. Prima communicatie of orderafhandeling en verzending. Vlot en snel geleverd. Waarom geen 5 sterren? Ik heb 4 kledingstukken retour gezonden omdat ze niet passen of mij minder goed staan. De afhandeling van deze retourzending loopt nog. Als dit net zo vlot en netjes gaat, dan worden het 5 sterren!

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering. Ben heel blij met deze herenschoenen.

12 de septiembre de 2026

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Als ik een van mijn aangekochte…

Als ik een van mijn aangekochte producten wil omruilen voor een andere maat, blijkt, dat ik inmiddels een hogere prijs moet betalen, omdat ik het opnieuw moet bestellen.

11 de septiembre de 2026

Respuesta de Jp1880 Nederland

Hartelijk dank voor je feedback. Bij een omruiling voor een andere maat betaal je geen andere prijs. Mocht er iets onduidelijk zijn neem aub contact op met onze klantenservice via 0800 - 94 94 665 of stuur een e-mail naar service@mail.JP1880.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. We helpen je graag verder!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Afwikkeling betaling amateuristisch

Kleding en levering is prima meestal. Soms bericht dat artikel lang laat wachten.

Hetgeen echt matig is, is de afhandeling van een betaling vanuit de winkelmand. Na betaling wordt je geredirect naar een nietszeggende pagina op de webdite. Echt amateuristisch en verwarrend.

Opinión espontánea

Respuesta de Jp1880 Nederland

Hartelijk dank voor je feedback – we zullen deze graag doorgeven. Alleen met jullie hulp kunnen we ons verder ontwikkelen! Voor concrete vragen kun je rechtstreeks contact opnemen met onze klantenservice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over de ontvangen…

Zeer tevreden over de ontvangen producten.

12 de septiembre de 2026

Prima polo

Prima polo, snelle levering

5 de noviembre de 2025

Don 1880

Ik ben zeer tevreden, zeker over de maat voering

Valorada con 5 estrellas sobre 5

wat ik bestelde voldeed aan me…

wat ik bestelde voldeed aan me verwachtingen mooie warme winterjas voor op me scootmobiel
netjes bezorgt goed verpakt

11 de septiembre de 2026

Hi,

Wat fijn om te horen dat de winterjas zo goed aan je verwachtingen voldoet en dat je er warmpjes bij zit op je scootmobiel! We zijn blij dat de bezorging ook naar wens was.

Super

Reageren zeer snel
Vriendelijk
Oplossingsgericht
Snelle verzending
Producten zoals omschreven

10 de septiembre de 2026

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Makkelijk gesteld wat ik wilde.

Makkelijk gesteld wat ik wilde.

9 de septiembre de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goeie kwaliteit en fijne broeken

Goeie kwaliteit en fijne broeken! Ga zeker nog iets voor mijn mannetje bestellen bij jullie!

2 de septiembre de 2026

Hi Ciska,

Wat fijn om te horen dat de broeken van goede kwaliteit zijn en goed bevallen! We waarderen je positieve feedback enorm. We kijken ernaar uit om je weer te mogen verwelkomen voor je mannetje!

Het JP1880-team

8 consejos para escribir buenas reseñas.