La empresa ha respondido
Heerlijk zo direkt rerplaatse deskundige hulp en reparatie. Heel blij fat onze gemeenschap dit nog biedt Het spaart ook weggooien en nieuwkopen
Middelmatig, helaas niet professioneel is mijn ervaring, doet wel zn best.
La empresa ha respondido
⚡ JRS Klundert: Dé Specialist in Reparatie & Elektronica! ⚡ 📱 Smartphones | 💻 Computers | 📟 Tablets | 🔌 Consumentenelektronica ✅ Reparatie & Onderhoud – Snelle service met originele of AAA-klasse onderdelen. 🛒 Nieuw, Gebruikt & Refurbished – Altijd een scherpe deal. 🏠 Installatieservice – Voor al je apparatuur in en om huis & tuin. 📞 Gratis Advies & Richtprijs – Geen verrassingen, wél topservice! 🔎 Ontdek meer: 🌍 Website: www.jrsklundert.nl 📲 Facebook: [Volg ons voor updates!] 📧 Contact: Bel of mail ons – wij staan voor je klaar! 💙 Service staat bij ons voorop. Mogen wij je binnenkort helpen? 🚀 Met techgroet, Jack Schoep – JRS Klundert
Prins Willemstraat 10, 4791JR, Klundert, Holanda
Jack heeft ons geholpen met een defect aan een Iphone van Swappie. Zijn apparatuur, analyses en adviezen zijn echt heel goed. Communicatie is heel persoonlijk en duidelijk. Jack maakt het verschil door zijn klantgerichtheid en services. Ga zo door!
Laptop hier gebracht voor het klonen van een NVME kaart en installeren. Goed en snel geregeld! Ik kom zeker terug bij dit bedrijf in de toekomst.
Aardige man helpt je graag. Mooie zaak en betrouwbaar
Mijn iPhone 15 had een achterkantje die helemaal bol stond en kapot scheurde , dus ik dacht dat de batterij opgezwollen was , ik heb dit laten nakijken bij JRS Klundert en daar kwamen ze er achter dat alleen de achterkant bol was gaan staan en de batterij nog goed was! , nog nooit eerder meegemaakt , ze hebben een nieuw achterkantje besteld en netjes gemaakt!
Het spaart ook weggooien en nieuwkopen
Vanwege een defecte telefoon naar JRS gegaan. De telefoon wilde niet meer opladen. Jacky hoefde er enkel maar naar te kijken en het apparaat deed het alweer.
Toegegeven, hij keek met een microscoop en deed misschien stiekem toch nog iets, maar hij fixte het probleem zeer snel en kundig!
Hele goede service. Vriendelijk en je word echt netjes geholpen met de problemen die ervoor doen. En alles is netjes gemaakt als je het komt ophalen. En als er iets is meld hij het. En hij is niet duur. Helemaal top dus.
Superfijn geholpen!
Vriendelijk en deskundig, komen na wat beloofd is met kennis van zaken.

Respuesta de JRS Klundert
Altijd even vriendelijk en behulpzaam met een perfecte service!

Respuesta de JRS Klundert
Prima geholpen met mijn laptop
Draait weer als nieuw
Door omstandigheden niet in staat hem te brengen en op te halen,zelfs dit heeft hij gedaan voor me
Zeer tevreden dus

Aardige vent binnen 1 dag telefoon in orde
Uiterst correct en ook in deze rare Covid19 tijd erg adequaat
Goed advies over het aan te schaffen apparatuur. Goede en kundige afhandeling.Snelle levertijd. Gemaakte afspraken worden nagekomen.
Jacks Reparatie Service is een prima computerzaak. Jack stelt vanuit zijn deskundigheid vrijwel altijd een goede diagnose van het probleem. En anders zoekt 'ie het uit tot 'ie het heeft gevonden. Een enkele keer mag hij wat sneller reageren op een vraag. De apparatuur die hij levert is prima.

Respuesta de JRS Klundert
Prima geholpen Jacky, volgende keer weer hoor.👍
Goede snelle service. Eerlijke prijzen en zeer bekwame monteur echt een aanrader
Más información sobre otros tipos de reseñas.