Vast collection of good quality toys…
Vast collection of good quality toys with great price and timely delivery.
Highly Recommended
Vast collection of good quality toys with great price and timely delivery.
Highly Recommended
Har for flere uger siden købt en museskræmmer ved dette firma. Og den har været tændt lige siden, vi modtog den, og alligevel holder musene fest under vores køkkengulv, som vi hører hver aften. Spild af penge at købe sådan en. 😡
Great consultation service... Had a long discussion about the product requirements.... got some priceless suggestions from them... looking forward to do business with them...
Helt for jævlig dårlig service, pakke skulle bli sendt innen 3 dager. Har nå etter to uker fått melding om at dette søppelet av et firma har forhåndsmeldt sending. Kundeservice tar nermere 1-2 uker på å svare. Kjøper aldri fra nettsider som bruker dette firmaet igjen.
företag som samarbeta med eStore.nu köpt parfym som var gammalt från 02.2021 lila paket var mishandlad begagnade? och den luktade surt väntade över 2 veckor mejlat o mejlat så kommit annars inget svar kommer aldrig att beställa från dom Varning !!!
Varen blev bestilt den 29 nov, den 2dec var pakken klar til afsendelse ( stor der i Dao app. Men den 12 dec stod der stadig klar til afsendelse, så skrev jeg til firma og forlangte at vide hvor min vare var henne, og at de lige så godt kunne returnere mine penge de skrev tilbage at den var afsendt. Hmm så ringede jeg til Dao som ikke havde pakken endnu. Det skrev jeg så til firmaet . Og så lige pludselig kl 13 den 12 dec hvade Dao endelig fået pakken
Good experience overall, no delay, no problem at all
Hade gärna gett minus på dem skulle få mina plastmattor idag. Dem beställdes den 1/1-2025. De har ännu inte lämnat Helsingborg ännu. Har blivit lurad av dem så akta er för dem.
Alt for lang tid…
Bestilte varen den 7/12 og her den 22/12 er pakken registreret ved Bring, men Bring har endnu ikke modtaget pakken.
Jeg har forsøgt at skrive til dem.
Det var en julegave, men nu bliver det sandsynligvis sendt retur med det samme.
Först skickade de en billig fel artikel som inte även finns I deras utbud, sedan hävdar att inte fått returen.
Man tror inte att sådant företag skulle finnas i Sverige.
Very poor customer support. JTI Ventures / eStore did not disclose they chose a package box when I had entered my address and paid for delivery. Furthermore they entered the wrong zip code and my package is 100km away.
eStore.nu refused to send a new shipping label to the courier to correct the issue and Julius was arrogant throughout the process. Worst online shopping experience I've had in a long time. I thought bad e-stores like this died out in the 00's.
Ottima esperienza di acquisto tramite il marketplae Fruugo, tempi di spedizione veloci: lo consiglio!
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.