Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har brugt Jumping fun igennem flere år. Både holdtræning og almindelig hop. Her er gode trampoliner, sjove "grave", siddepladser og rene toiletter. Ind imellem kommer personalet ud og sætter gang i... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

På trods af viden om dårlig parkerings skiltning og manglende information ved check-in, valgte man at lade minimum 6 kunder betale for P-afgift på pladser man endda hævder at have betalt for parkering... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pengemaskine hvor alt koster ekstra. De fjernede al vores mad fordi man åbenbart ikke må have medbragt mad med (det må man gerne de andre steder vi har været). Da jeg spurgte efter hvor det stod kun... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har besøgt JumpingFun utallige gange og både begge mine sønner på 10 og 12 og alle de kammerater de har haft med igennem tiden har haft et utal af sjove, svedige, springende og skønne timer hos jer.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Eventos y entretenimiento

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Danmarks sjoveste trampolinpark, i hjertet af Odense med bl.a. Extreme Area, JumpTower, Parkour og Dodgeball! Book din tid nu: www.jumpfun.dk

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 20% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hoppe er fedt

Fint sted de har der… det er altså bare det bedste, at komme ind og hoppe med Emma og alle de andre rødder.
Kh
KH

🤟🏽🤟🏽

Jeg var i hoppeloppeland med Emma og alle mine venner, det var hoppeloppelig skæg, besøget værd!

Kh. Jones

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alletiders fødselsdag

Vi afholdte min søns fødselsdag i JF. Det var en kæmpe succes. Drengene havde det rigtig sjovt og personalet var gode til at lege på deres niveau. Alt i alt en god oplevelse

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Der var desværre helt enormt beskidt i…

Der var desværre helt enormt beskidt i parken da vi besøgte den i sidste uge. Det flød med slikpapir og skidt i alle hjørner, sider og på gulve, og gulvene lignede generelt noget, der ikke havde set skyggen af en støvsuger i et årti. Der var klistrede klatter på træpladerne i tårnet og flere steder var der revet huller i dækket der beklædte diverse redskaber. Dog var det værste, at jeg rev mig på et stort langt søm, der stak ud af en af de sider man klatre ned af, fra podierne. Jeg tog med det samme fat i en medarbejder der fiksede det med en boremaskine. Men jeg priser mig lykkelig for, at det kun var jeg selv og ikke min søn der måtte forlade parken med et dybt rids ned ad inderlåret.
Øv hvor var det en træls oplevelse, især fordi vi virkelig havde glædet os til at bruge vores fridag i "hoppeland".

11 de octubre de 2021

Hej Hannah,
Vi er utrolig kede af, at høre om din anmeldelse. Der skal bestemt ikke kunne stikke søm ud på nogen måde, det er uacceptabelt. Tak fordi du tog fat i en medarbejder, så det straks kunne blive udbedret.
Vi vil rigtig gerne kompensere for jeres ærgerlige oplevelse, så vi kan få vendt den til en god oplevelse.
Hvis du sender en mail til karen@jumpingfun.dk, så kan vi sammen finde en løsning.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Sjovt men skumhelvede efterfølgende

Junping fun er sjovt for børn. Knap så sjovt for forældre der skal bruge tid på at fjerne de tusindvis af små stykker skum der sidder overalt på barnets tøj efterfølgende. Tvivlsomt om jeg gider bruge tid og penge på sådan en oplevelse igen.

10 de octubre de 2021

Hej Kathrine,
Dejligt, at børnene har hygget sig, det er vi glade for! Vi er kede af, at vores skumklodser har voldt så mange problemer, det plejer som regel at gå af i vask. Det er desværre utrolig svært at undgå det fnuller, til trods for at skumgravene rengøres jævnligt og, at der hyppigt udskiftes brugte klodser.
Vi håber, trods denne oplevelse, at I har lyst til at komme igen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Børnefødselsdag i JumpingFun - gør det aldrig igen

Vi havde børnefødselsdag i JumpingFun d. 18.9. og der var godt nok meget, der ikke fungerede.
Først og fremmest er det godt nok ikke smart, at man ikke kan få lov til at opholde sig det samme sted under hele fødselsdagen. Det er vigtigt med en fast base, når man har en hel flok unger med derind, så de ved, hvor de kan gå hen og finde de voksne igen.
For det andet så ville det være noget smartere, hvis ungerne kunne starte med at hoppe i stedet for at spise. Det er ikke ligefrem mad de tænker på, når de sætter deres ben i JumpingFun. Vi efterspørger, at JumpingFun tager kundernes behov alvorligt. Mere fleksibilitet ville ikke gøre noget.
Vi havde en fornemmelse af, at det bare er en pengemaskine, hvor vi lige rullede ind på samlebånd, så de kunne få flest muligt igennem… Men måske I skulle fokusere mere på at give jeres kunder en god oplevelse, så de gider at komme igen.
Derudover var der bare flere ting såsom, at kakaoen ikke blev serveret sammen med bollerne (måske skulle I også overveje valget imellem varm/kold kakao…), dette måtte vi efterspørge og den flinke unge mand gjorde hvad han kunne, men kakaoen kom bare alt for sent.
Endelig kunne der godt være bedre skiltning i forhold til, hvad man gør, hvis der sker uheld.
Det eneste gode der er at sige er, at ungerne trods alt hyggede sig.

30 de septiembre de 2021

Hej Morten,
Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse ikke var som den skulle være. Man skal naturligvis ikke vente og eller selv efterspørge kakaoen, den skal naturligvis serveres sammen med maden.
Førhen har hop ligget startvis i fødselsdagen, men størstedelen af vores kunder efterspurgte at man byttede om på dette, derfor spisning nu ligger i starten.
Når I booker fødselsdag fremgår det ligeledes at man har 45 min. i partyroom. Vi har indtrykket af at det fungerer fint og er generelt ikke noget vi hører noget omkring, eftersom man selv er indforstået med, at det er hvad man har booket og betalt for.
Vi er trods jeres øv oplevelse glad for at børnene havde en god dag!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.