Zamówiłam dwie roślinki , scindapsus i filodendron lemon i jestem rozczarowana bo : filodendron nie był pakowany delikatnie , miał trzy świeżo uszkodzone liście i dwa pęknięte, zapewne star... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Piękny kwiat, zgodny ze zdjęciem. Zamówiony w środę koło godziny 10-11, w czwartek przed 15 był już <3 Paczka dobrze zabezpieczona, ziemia zaklejona nic się nie rozsypało, liście całe, w kartonie by... Ver más
Przesyłka błyskawiczna, świetnie zapakowana - odpakowanie zajęło mi trochę czasu, ale nie było ani grama ziemi w pudle. Rośliny piękne, w doskonałym stanie, a osłonki wyjątkowe. Bardzo dziękuję.
Bardzo ładnie zapakowane, każda roślina tak opakowana aby się nie zniszczyła. Jedyny minus to jeden liść z philodendrona wizard uszkodzony, ale to musiało być przy owijaniu w papier. Reszta ok.
Información sobre la empresa
- Envío de flores
- Mercado de flores
- Vivero
- Diseñador de interiores
- Tienda de mobiliario para salones
- Vivero de plantas
Escrito por la empresa
Jungle Boogie Studio Zieleni - rośliny doniczkowe oraz kwiaty doniczkowe stacjonarnie i online. Wpadnij zobaczyć nasze rośliny, doniczki, osłonki i blog o pielęgnacji. Sprawiamy, że Polska jest bardziej zielona, dołącz do nas! Posiadamy w ofercie zarówno proste w uprawie rośliny doniczkowe dla początkujących, jak i rzadkie odmiany roślin kolekcjonerskich. Służymy poradą podczas zakupów oraz pomocą przy pielęgnacji naszych okazów w Waszych domach. Rośliny przyjeżdżają do nas prosto ze szklarni od ogrodników z całej Europy, pakujemy je i przechowujemy z najwyższą troską, a rośliny nie spędzają w paczce więcej niż 24h. Wszystkoe rośliny są starannie przebadane pod kątem chorób i szkodników i posiadają paszporty roślinne.
Información de contacto
Brynicka 5, 54-214, Wrocław, Polonia
- 504 400 303
- wsparcie@jungleboogie.pl
- jungleboogie.pl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Najpiękniejsze <3
Towar dzisiaj dotrze ale już daje w…
Towar dzisiaj dotrze ale już daje w ciemno max gwiazdek bo to nie pierwsze moje zamówienie w junglu i na 100%jestem pewna, że wszystko jest ok :)
Piękne, zdrowe rośliny
Bardzo na TAK!!
Bardzo na TAK!!! szybciutka przesyłka i kwiatki zabezpieczone w 100% - dotarły do mnie bez uszczerbku na zdrowiu :)
Piękny kwiat
Paczka dobrze zabezpieczona, ziemia zaklejona nic się nie rozsypało, liście całe, w kartonie były dziurki żeby kwiatek miał przewiew ;)
Wszystko super!
Śliczności
Przesyłka doszła. Dobrze zapakowane roślinki do transportu. Wszystkie zamowione zdrowe i piękne. Na pewno jeszcze skorzystamy
Długa wysyłka ale warto było poczekać…
Długa wysyłka ale warto było poczekać :). Polecam!
serdecznie polecam :)
Godny polecenia sklep z roślinami
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.