Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig enkelt og greit å handle her, du får all den informasjonen du trenger om ting ikke passer og folka er hyggelige. Eneste var transporten, det sto d skulle ta 1-2 dager, også tokk det 10. og mors... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Pakken min ble levert relativt fort, eneste problemet var at jeg fikk riktig genser, men feil størrelse. Jeg bestilte en genser i størrelse S, men endte opp med en størrelse. XL. Jeg så at lappen vist... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa de calle

Escrito por la empresa

Junkyard startet i 2002 som en liten skateshop i Sverige, og er nå Skandinavias største og beste nettbutikk for urban fashion. Junkyard.no ble lansert høsten 2009. Fra vårt kontor i Oslo håndterer vi alle kundehenvendelser, sørger for at varene kommer trygt frem til kunden, samt administrerer sosiale medier og markedsføringstiltak.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Dårlig kvalitet på jeans

Kjøpte en jeans som var noe lang i bena, valgte derfor å brette den opp den ene dagen jeg brukte buksa. Dette førte da til en rift, jeansen tålte tydeligvis ikke en liten brett. Søkte om reklamasjon men da mener junkyar at dette ikke skyldes materialfeil eller produksjonsfeil, men slitasje. Derfor nekter de reklamasjon.

20 de diciembre de 2025

Dårlig kundeservice!!!

Dårlig kundeservice og de hjelper ikke når det er dårlig kvalitet på produkt. Man kan ikke handle i butikkene deres om man er på ferie, for de kan ikke hjelpe med reklamasjon om man ikke bor i en by med en junkyardbutikk. Forklarte situasjonen min, at jeg bor langt unna, men det brydde de seg ikke litt om en gang. Får ikke ny vare eller pengene igjen så lenge jeg ikke står i butikk.

5 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte en vare fra Junkyard som…

Bestilte en vare fra Junkyard som skulle leveres med Helthjem. Sporingen sa “levert”, men jeg mottok aldri pakken. Helthjem har bekreftet skriftlig at den ikke ble levert.

Junkyard nekter likevel å kansellere kjøpet og fraskriver seg ansvar ved å vise til egne vilkår – selv om forbrukerkjøpsloven sier at selger har risikoen frem til varen er fysisk mottatt.

Jeg har nå meldt saken til Forbrukerrådet og pauset faktura hos Klarna.
Skuffet over at en stor aktør ikke tar ansvar eller kjenner lovverket.

26 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke fått penger for retur

Leverte en retur 22.04., siste oppdatering på sporingen er 28. april.
Hører ingenting mer om returen og kontakter kundeservice 11.05. og får beskjed om å ikke ta kontakt igjen før 23.05. hvis jeg ikke har hørt noe om returen før det.
Tar kontakt på nytt 23.05., men får ikke kontakt med kundeservice lenger. Det går fra rask svartid, inkl. svar i helger til at jeg ikke hører noe som helst.

Fremdeles ikke sett noe til pengene mine - over 1400kr, så det er jo litt synd.

Blir ikke å handle mer på nett her!

22 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dette er den verste opplevelsen jeg har…

Dette er den verste opplevelsen jeg har hatt med en nettbutikk og fysisk butikk. Produktet jeg kjøpte viste seg å ha en feil, og da jeg tok kontakt med kundeservice, ba de meg sende flere bilder av produktet og feilen. Etter at jeg leverte all dokumentasjonen de etterspurte, avslo de reklamasjonen uten å gi noen forklaring på hvorfor.

Denne opplevelsen viser tydelig at de ikke tar kundene sine på alvor. Jeg anbefaler å styre unna denne butikken.

12 de mayo de 2025

Dårlig kundesevice

Skikkelig dårlig kundeservice. Viste seg at genserne jeg kjøpe var i dårlig kvaliteter og loet og nuppet ekstremt mye uten at det var brukt. Får ikke brukt det. Ikke godkjent reklamasjon. Føler meg lurt. Dårlig butikk.

18 de diciembre de 2024

Prøver å lure meg!!

Kunderservice svarer ikke når de har gjort en feil. Prøver å lure meg til å tro at det ikke var noen feil og når jeg sender åpenbar bevis, slutter de å svare. Aldri vært borti mer uprofesjonelle kunderservice. Skal ALDRI handle her igjen. Har tapt penger pga dem.

15 de diciembre de 2024

Bestilte et sett med Ace Af1 trucks

Bestilte et sett med Ace Af1 trucks, men de sendte meg feil vare. De selv hadde tagget varen med feil artikkel nummer, og jeg kontaktet kundeservice på samme dag for å få det rettet, men etter de svarte og ba meg sende bilder av varen og artikkel nummer ignorerte de meg. Jeg kontaktet igjen va mail, men fortsatt ignorert. Jeg kontaktet igjen gjennom facebook messenger og fikk svar og må vente igjen pga henvendelse ble sendt til lageret hvor feilen oppsto. Jeg mottok varen over 2 uker siden nå og ettersom det skulle være en julegave så har jeg ikke tro på at de kommer til å fiske dette problemet og fått sendt riktig vare før posten stenger til julaften. Jeg vet hvor lang tid det tar før de faktisk tar imot varer som retur under normale forhold, men når de selv har gjort feil så tar det ekstra 100 år og de håper på at du har glemt det til den tiden. Junkyard gikk skilleig ned dassen etter de kjøpte opp de n andre svenske skatebutikkene.

5 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask og bra :)

Bestiller alltid fra nettsiden deres og klærne blir sendt fra lageret veldig kjapt, oftest innen 1-2 dager :D Bra kvalitet på klærne er det også!

5 de octubre de 2024

Wow, dårlig!!

Wow, her må de forbedre kundeservicen!! Elendig rett og slett! Genserne var fine, tok litt tid før de kom, men servicen ang retur var verste og vanskeligste jeg noen gang har opplevd!!

23 de septiembre de 2024

dårlig kundeservice

Sender meg feil vare. Sender en genser som er på tilbud til 300kr når jeg betalte mer for den varen jeg bestilte. Sender dem så en Mail angående dette, får ingen svare på en uke, sender ny Mail. Får svar på Mail nr 2 om at de skal undersøke saken. Deretter går det en uke til uten noen svar.

31 de julio de 2024

Dårlig kundeservice

Prøvde å endre hentested etter pakken var sendt. Dette kan avsenderen gjøre ved å gi beskjed til Post Nord. Kundeservicen til Junkyard reagerer lite imøtekommende, skriver at det er mitt eget ansvar å registrere rett hentested og om jeg ikke henter pakken belaster de 100 kr i tillegg. Maken til uprofesjonell kommunikasjon med en kunde.

25 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Prøvd siden begynnelsen av januar å få…

Prøvd siden begynnelsen av januar å få svar på ett spørsmål angående bytte av en vare jeg gjorde etter jul.
Får ikke svar verken fra butikken som henvendelsen er videresendt til eller junkyard.no.
Styr unna, fins ikke kundeservise.

16 de enero de 2024

Kundeservice er horribelt

Kundeservice er horribelt. Prøver å returnere en genser via sida dems, chatten dems, via Mail. Pr telefon og pr opplastning på nettside. ENDA klarer dem ikke å svare på de siste Mail. Sendt inn bilder av genser og fått godkjent reklamasjon, men sender ikke forespørsel om ordrekvittering. Ansatt tar seg pause midt i chatten og lar meg vente lenge uten å informere hva vedkommende gjør. Har purret 4-5 ganger og ringt, og selv om dem beklager seg, så fortsetter den dårlige kulturen og jeg får fortsatt ikke svar på mail. Er det 16 åringer som jobber der?

7 de septiembre de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.