Do not use Juno
Do not use Juno. If u change phone numbers they will try to keep your money. After a series of ridiculous verification steps they will tell u it still takes 3 days
Juno Online Services, also called simply Juno, is an Internet service provider based in the United States.
91367, Estados Unidos
De laatste tijd kreeg ik meerdere keren per dag mails dat mijn virusbescherming niet in orde is. Afzender is notification at juno dot com
Ik kan geen contact mailadres op hun site vinden. Want dan zou al die mails doorsturen naar ze.
One of the worst email services. When I or someone sends me an email to Outlook, Apple or Gmail, it arrives in less than a minute. When an email is sent to Juno, it literally takes hours. Plus, I tried to close a prior Juno email account (because of email spams) and was told only by not using it after a few months would it close. A year later, I checked, and it was still there (with 100+ spam emails). The "no" in Juno now has meaning.
In 2023, for months now, getting an email sent to my Juno email on the web takes HOURS. I have an Outlook account and usually send a copy of a sent email to my Juno address. Those who receive my emails (who don't have Juno) get them within 30 seconds. More often than not, my copy to Juno takes many minutes to hours. Sad.
Juno email was good for a time, but now there are a million great free email services out there. I can't find out how to delete my Juno email account. It's super outdated, is connected to tons of spam mail, is clunky, and is slow as molasses.