Just Marie Jewellery Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De oorbellen die ik ondertussen verzameld heb van JM zijn prachtig, blijven mooi, zorgen voor veel complimenten en zijn een feest om te dragen. De verpakking is mooi, de levertijd wordt altijd gehaal... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een (prachtige) armband van Studio Marie bleek voor mij net te klein. Na een e-mail kreeg ik direct excuses, uitleg en het aanbod iets anders uit te zoeken. Een gratis retourlabel werd aangemaakt en b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie kwaliteit oorbellen, goede service! Ik heb ook snel last van irritaties als de materialen niet in orde zijn, maar dat is hier zeker niet het geval, dus ontzettend blij mee! En ook nog fijne verj... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zoals altijd hele mooie producten, snelle verzending, mooi verpakt met persoonlijk bericht en kado. Altijd een feestje om bij jullie te kopen

Información sobre la empresa

1. Diseñador de joyas

Escrito por la empresa

Just Marie Jewellery is een Nederlands sieradenmerk. Het label biedt luxe, stijlvolle en moderne sieraden met een rijk en tegelijk speels karakter. De oprichtster Marina Wilten-Kalff ontwerpt zelf en laat de sieraden met de hand maken door een goudsmid op Bali. Voor de sieraden worden hoogwaardige materialen zoals zilver, (18-karaats verguld) goud en half edelstenen gebruikt. Na ruim tien jaar sieraden ingekocht te hebben, verwezenlijkte zij haar droom om een eigen sieradenlijn op de markt te zetten. Just Marie was geboren. Een label voor zelfbewuste vrouwen met een eigen stijl en een liefde voor mode die zichzelf iets moois gunnen.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

142 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

44 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niks ontvangen

Ik heb mijn bestelling na een week nog niet binnen, terwijl er wordt gezegd op de website “voor 14 uur besteld, morgen in huis”.

Ik heb een mail gestuurd, daar wordt niet op gereageerd. En het 06 nummer wordt niet beantwoord.

12 de junio de 2024

Respuesta de Just Marie Jewellery

We hebben je een mail gestuurd! Helaas is er iets misgegaan en is het pakketje kwijtgeraakt bij PostNL. We hebben de oorbellen opnieuw verstuurd! Hopelijk ontvang je deze vandaag. Excuses voor het ongemak.

Heerlijke oorbellen

Heerlijke oorbellen. Smaakvol en vederlicht. Wéér heel blij mee!

4 de junio de 2024

Respuesta de Just Marie Jewellery

Dank! Hopelijk zien we je weer snel terug

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Just Marie Jewellery levert mij al…

Just Marie Jewellery levert mij al jaren de mooiste oorbellen. Steeds als ik deze oorbellen draag krijg ik complimenten erover. Ze blijven ook heel lang mooi. Sommige heb ik al meer dan tien jaar. De levertijd is ook erg snel. Binnen twee dagen worden de oorbellen in een mooi doosje geleverd met een aardig kaartje erbij. Kortom: top!

29 de mayo de 2024

Respuesta de Just Marie Jewellery

Dank voor deze lieve en fijne review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makkelijke website om van te bestellen…

Makkelijke website om van te bestellen en de producten zijn fenomenaal!! De oorbellen die ik heb besteld zijn echt geweldig en hele goede kwaliteit, erg tevreden mee. De bestelling kwam met een handgeschreven bedank kaartje, heel lief! Zeker een website waar ik nog een keer zou bestellen als ik nog oorbellen of andere sieraden nodig heb

3 de junio de 2024

Respuesta de Just Marie Jewellery

Heel veel dank voor deze leuke en persoonlijke review.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering.

Snelle levering.
Helaas heb ik ze terug gestuurd omdat ze niet passend waren bij mijn outfit.
Retour eenvoudig en terugbetaling binnen 2 werkdagen.

8 de abril de 2024

Prachtige oorbellen

Prachtige oorbellen, ik wordt er vrolijk van!
Een aanrader, Marina heeft ze zelf ontworpen. Ik ben fan en zal zeker vaker gaan bestellen.

14 de marzo de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer snel verzonden

Zeer snel verzonden, goed verpakt, met persoonlijk briefje. Erg fijn.
Kanttekening: mailadres voor vragen op de site was niet actief. Dat is jammer, ik had een vraag over een artikel.

29 de enero de 2024

8 consejos para escribir buenas reseñas.