1. Tienda de artículos de belleza
  2. Proveedor de productos de belleza
  3. Tienda de salud y belleza

Escrito por la empresa

Välkommen till Just Glow! Vi kombinerar noggrant utvalda ingredienser med en stor portion glädje. Alla våra produkter tillverkas i Sverige och är framtagna för att ge dig mjuk, återfuktad hud med ett naturligt glow – snabbt och till rimliga priser. Det här får du med Just Glow: Vår bästsäljare Sugar Body Scrub återfuktar på djupet med ekologiskt sheasmör - Så du slipper använda Body Lotion efter duschen. Magiska dofter: Från tropisk kokos/vanilj till frisk vattenmelon. Hållbart val: Svensk produktion och ingredienser som passar alla. Klicka hem ditt glow på vår hemsida: Justglow.se

4,1

1 estrella

Helt fantastisk kroppsskrubb!

Helt fantastisk kroppsskrubb!
Jag är besatt!

Den exfolierar och återfuktar huden perfekt tack vare ekologiskt sheasmör, svenskt socker och vitamin E. Huden blir superlen direkt och man behöver inte ens smörja in sig efter duschen.
Dofterna är helt underbara och sitter kvar länge.
Rekommenderar verkligen, ni kommer inte bli besvikna!

20 de marzo de 2026

BÄSTA jag testat

Har alltid haft problem med torr hud & knottror på armarna. Jag satt & googlade efter skrubbar & kom in på JustGlow. Tänkte att jag testar.
BÄSTA beslutet jag gjort. Kommer aldrig använda någon annan skrubb! Torra huden är borta & lika så knottrorna!
Snabb leverans också! Bara win win win!! 💗

16 de marzo de 2026

Världens bästa skrubbar

Världens bästa skrubbar! Inte nog med att de luktar gott och verkligen sjunker in i huden, så är produkten svensktillverkad och företaget värnar verkligen om sina kunder, stammisar som nya!

Har ett helt lager här hemma och kommer aldrig köpa en skrubb från något annat företag, rekommenderar starkt JustGlow, och har du inte testat ännu så missar du verkligen något!

Dessutom har förtaget världens finaste grundare, Marci. Han tar sin tid åt att hänga med sina kunder på lives, har tävlingar flera gånger i veckan utan köpkrav och bryr sig verkligen om allihopa.

Somsagt, har du inte testat ännu så har du verkligen missat något. Min hy strålar och tackar mig för varje användning av dessa skrubbar!

16 de marzo de 2026

Bäst

Beställt flera gånger och det har aldrig varit några problem. Snabb leverans utan krångel. Kommer garanterat köpta från Just Glow igen.

26 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.