Zeer tevreden over de vriendelijkheid en het snelle handelen om mijn zoekgeraakte pakketje te traceren. Het betrof een cadeautje en bij Emo dacht men onmiddellijk na over een eventuele oplossing. Gel... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Via via bij deze toppers terechtgekomen. Ik had wat oude gouden ringen liggen en wilde er graag 2 mooie ringen voor mezelf van laten maken. Wat zijn ze mooi geworden! Dylano heeft mij geweldig geholpe... Ver más
De armbandjes die ik besteld had waren niet meer op voorraad. Deze hebben ze met mijn goedkeuring kunnen nabestellen. Ze hebben me goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de nabestelling.... Ver más
De armband die ik ontving, had hele andere kleuren dan op de foto. Een mail hierover gestuurd maar geen antwoord gekregen. Zal niet snel hier opnieuw bestellen Na deze review kreeg ik meteen reactie... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Juwelier Emo Utrecht - De Beste Persoonlijke Service - Goud & Zilverinkoop - In- en verkoop Rolex - Adres: Spinozaweg 46, 3532SG Utrecht - Tel: 030-2931622 - Juwelier Utrecht
Información de contacto
Spinozaweg 46, 3532SG, Utrecht, Holanda
- 0302931622
- info@juwelieremo.nl
- juwelieremo.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Snel geleverd.
Makkelijk en snel besteld
Makkelijk en snel besteld, wel even op moeten wachten. Maar goed en mooi verpakt en prachtige oorbellen!
Top service!!
Online een armbandje besteld werd door…
Online een armbandje besteld werd door een hele vriendelijke medewerker gebeld samen naar een ander model gekeken later nog contact gehad over het graveren ben er nu super blij mee ik kan deze zaak zeker aanbevelen
Keurig en attent verpakte oorringen
Keurig en attent verpakte oorringen! Mooie 14 karaats oorringen voor een zachte prijs 😊👍
Goede service en snelle service
Het ringetje was precies zoals op de…
Het ringetje was precies zoals op de foto en heel erg mooi ingepakt. Mijn dochter is er dolblij mee.
Breitling Avenger 45 GMT
Mooie Breitling Avenger gekocht.
Nette prijs en super vriendelijke mensen.
Bracelet op maat gemaakt onder het genot van een bakje koffie. Aanbevelingswaardig 👍
Super!
Hele fijne service! Super blij met oorbellen. Werden netjes ingepakt bezorgd. Top!
Mooi bestekken en leuk ingepakt.
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk, prettig te woord gestaan en goede service.
Ik ben vol lof.
Zeer tevreden met mijn aankoop
Zeer tevreden met mijn aankoop. Ik had verschillende wensen en die zijn zonder extra kosten waargemaakt :) bedankt
Super leuke oorbellen binnen gehad en…
Super leuke oorbellen binnen gehad en precies zoals omschreven.
Prima service!
Mooie website, snelle levering. Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden van de voortgang en verwachte levertijd. Sieraad was mooi verpakt!
Hele fijne service!
Ze hebben me goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de nabestelling.
Aangezien het een kerstkado zou zijn en niet optijd meer geleverd kon worden hebben ze meegedacht en mij een leuke creatieve optie voorgelegd, zodat er alsnog iets onder de boom lag.
Erg prettige ervaring met Dylano en zijn team! Zeker een aanrader om hier je sieraden te bestellen!
goede snelle levering
Mooie oorbellen en snelle service zeker…
Mooie oorbellen en snelle service zeker een aanrader!!!