Vi er en familie med to børn, som lige har besøgt Jyllandsakvariet i Hvide Sande. Det var en meget skuffende oplevelse. Det var dyrt at komme ind, og selve udstillingen levede slet ikke op til... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi har lige været ved akvariet i Hvide Sande. Og det var en fantastisk oplevelse. Der var plads til fordybelse og mange bassin hvor ungerne må røre ved fisk og rokker. Og som et lille plus får man 20... Ver más
Vi var i dag på sælsafari med Ida, og vi er helt begejstrede! Det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Ida guidede turen med masser af hjerte, godt humør og spændende information. Man k... Ver más
Delfin Safari 15/5-26. Blev hentet på Agger siden af kanalen. Guiderne / skipperne var gode fortællere og meget vidende. Alletiders tur. Vi fandt delfinerne, de legede og sprang og var omkring bådene.... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velkommen indenfor i Jyllandsakvariet Thyborøn. Få oplevelser i selskab med hajer, rokker og andre fisk fra Nordsøen og Limfjorden. I mange af vore bassiner kan man røre ved hajer, fisk eller krabber. Find selv rav på den indendørs strand, gå ombord på en stor fiskekutter og oplev en gigantisk 15 meter lang model af en kaskelothval. Deltag i en af de mange ture ud af huset - sælsafari, ravsafari, ture med traktorbus og mange flere. Man er velkommen til at kommentere på vores side. Vi håber, alle vil holde en god tone. Kommentarer, der er usaglige, løgnagtige eller forkerte, vil blive slettet.
Información de contacto
Vesterhavsgade 16, 7680, Thyborøn, Dinamarca
- info@jyllandsakvariet.dk
- jyllandsakvariet.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Ravsafari
Var med familien på ravsafari. Pga mange dage med østenvind var forholdene ikke perfekte til at finde rav, men på trods guiden var rigtig god til at lave det naturtro. Hun lagde tang, småsten og rav ud og lavede nogle øvelser som var sjove for både børn og voksne. Hun var derudover rigtig god til at formidle på både tysk og dansk.
Østerssafarie😃
Østerssafarie😃.
Vi er lige kommet hjem for østerssafari😃. Hold nu op en god tur. Fin instruktion inden vi begav os afsted. Efterfølgende lækkert anrettet bord med tilbehør og bobler til vores indfangede østers. God hjælp til at lære at åbne og tilberede østers både rå og på grill. Det smagte så godt😃. Tak for dejlig dag😃
Gammelt slidt lille sted
Gammelt slidt lille sted, mørkt og beskidt. Alt for dyr indgangsbillet.
I betragtning af indgangsbillet koster det samme som zoo i Berlin hvor vi brugte en hel dag her i sommer og så tre kvarter hos jer, virkede det meget sølle og lille. Vi har gennem årene besøgt samtlige zoo og akvarier i DK, og der er jeres desværre sølle og alt for dyrt, selv på en regnvejrsdag i sommerferien.

Respuesta de Jyllandsakvariet
Et overraskende og hyggeligt sted, hvor der var kræset om detaljerne
Et lille hyggeligt sted, hvor der var kræset om hver eneste detalje i indretningen. Genbrug og opfindsomme hjørner for børn og voksen at gå på opdagelse i. Drengene på 2,5 og 8 var begejstrede fra start til slut (4 timer) klappede fisk, fandt mikroskopiske stykker rav, men der var rigeligt af det, legede på legepladser og læste i bøger. God tid til også at slappe af som voksen og kigge på sine glade børn, der tog sig tid. Alt i alt en overraskende og god oplevelse. Er du på ferie i Thy, kan kombibilletten 4 i 1 anbefales. Så får du færgetur tur/retur fra Agger, transport i traktorbus, og entre til Iskunsten og Jyllandsakvariet.

Respuesta de Jyllandsakvariet
Sælsafari med Kaptajn Karl var en…
Sælsafari med Kaptajn Karl var en oplevelse :)
Pragtfuld tur på limfjorden
Pragtfuld tur på limfjorden, hvor vi så flere delfiner,
sejladsen var fint afbalanceret med hensyntagen til delfinerne, som vi fulgte under deres leg og jagt på fisk.
Rigtig god tur, hvor der var gode muligheder for at se delfiner, samtidig med at tur-føreren viste hensyn til dyrene.
Vi så masser af sæler
Vi så masser af sæler, der hvilede sig på sandbankerne, både gråsæler og spættedesæler, og endda delfiner i vandet. Kaptajn Karl var en stor oplevelse og super venlig.
Dejlig tur med frisk skipper🤗
Fantastisk østers Safari med en…
Fantastisk østers Safari med en superengageret lokal guide, god organisering og facilitering under hele turen. Varm anbefaling.
Perfekt østerssafari
Perfekt måde at bruge en gråvejrs eftermiddag på. At samle mad i naturen Østerserne var lækre, tilbehøret ligeså. Og de to safarimedarbejdere var vidende og entusiastiske.meget anbefalelsesværdig.
Fremragende østerssafari
Østerssafari
Jeg havde fået en østerssafari i fødselsdagsgave som skulle afholdes d 25/9 2021 ved Oddesund Jeg havde glædet mig til en dag sammen med kæresten børn og svigerbørn Men jeg og en svigersøn måtte blive i land og vente i halvanden time på at de andre kom tilbage fordi der ikke var waders i str 45 og 46 Så det blev en rigtig øv oplevelse Mvh Erling
Mindblowing delfin Safari!!
Mindblowing delfin Safari!!! Up close in person! Ku jeg gi 20 stjerner så gjorde jeg det!
Lukker for mange ind
Fint sted men der var lukket alt for mange mennesker, barnevogne og hunde ind
SælSafari fra Thyborøn var en herlig…
SælSafari fra Thyborøn var en herlig oplevelse.
Vi så ikke kun spættede sæler og gråsæler, men også en delfinflok, som skipper Harry fik os helt tæt på - en fantastisk oplevelse, som vi kun kan anbefale.
Sælsafari fra Thyborøn
Sælsafari fra Thyborøn. Jeg er professionel rejseleder, og i den anledning har jeg haft gæster med på sælsafari fra Thyborøn. En fremragende tur midt juni 2021. Vejret var lunt, men overskyet. Fin instruktion inden vi begav os I båden iført redningsveste og egne jakker. Ingen kom til at fryse, selvom bådfører Chresten gav bådens kræfter løs. Vi fik udpeget 4 springende delfiner, som vi fulgte..derefter en stor flok gråsæler, som solede sig. Videre gik det fremad til en del fugle, der dykkede ned efter fisk..og så så vi den ret store spættede sæl ligge lige foran os. Rigelig tid til fotografering og høre Chresten fortælle. Vi sluttede af med at sejle ud til en af de store havvindmøller. Helt tæt på, så vi fornemmede størrelse og kræfter. Alle gæster og jeg var begejstrede.Tak for en professionel oplevelse, som sent vil blive glemt.
Ungerne (og de voksne) kan bruger mange…
Ungerne (og de voksne) kan bruge mange gode timer her.
God læring og gode oplevelser.
Har været afsted flere gange trods 2 timers kørsel. Gør det gerne igen.
EN TUR DER SKAL OPLEVES
Vi var en tur med natursafari traktorbussen. Efter vi er vendt hjem fra ferien i Husby står denne tur som en af de bedste oplevelser på hele ferien.
Super fin vågn, fantastisk guide og spændende historie.
Kan klart anbefales til alle
Really worth a trip.
Really worth a trip.
Brought my 4 year old to the aquarium. A lot of things to touch and play with for kids and adults. Recommended. Tickets can be combined with the Kystcentret Thyborøn...
La experiencia Trustpilot