Jyskbeslag Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har beställt en spanjolett från sverige men jag fick inte återkoppling om är varan skickat eller ska skicka. Ringer och ingen svarar skickat mail fick inte svar eller.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topservice. Jeg manglede en reservedel til et vindue og blev kyndigt guidet til det rigtige produkt. Venlig betjening og hurtig levering 👍👍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En Kolvepaskvil på et ældre vindue havde givet op. Anede ikke om et nyt kunne skaffes. Kontaktede Jysk Beslag og efter at have fremsendt billeder og mål, stod jeg allerede dagen efter med et nyt, som... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 25% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

27 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastisk god service

Fantastisk god service. Jeg skulle bruge en lås til min havedør og var virkelig i tvivl om jeg havde fundet den rette model på firmaets hjemmeside. Skrev til Jyskbeslag en lørdag og medsendte et par fotos og en beskrivelse af beslaget jeg skulle bruge. Jeg modtog svar samme dag og bestilte herefter produktet via hjemmesiden. Modtog låsebeslaget med GLS i dag, tirsdag. God service. Låsebeslaget er nu monteret og virker perfekt.

5 de mayo de 2026

God oplevelse hele vejen

God oplevelse hele vejen. Jens gav super god vejledning, og da jeg havde spørgsmål efter købet, fik jeg hurtig og god hjælp. Meget tilfreds med både produkt og service. Kan klart anbefales.

30 de marzo de 2026

Fantastisk service

Jeg havde brug for hjælp til at vælge den rigtige vare og skrev til Jyskbeslag med en beskrivelse af mit ønske.
Jeg fik hurtigt svar tilbage med professionel vejledning og en liste med links direkte til det jeg havde brug for.
Jeg fik endda gode input til monteringen, som var lige til at følge.
Jeg kan klart anbefale at handle hos Jyskbeslag.dk

30 de marzo de 2026

Skidt skidt skidt.

Hej Jens. Jeg er meget skuffet over din fremgangsmåde i min sag. Det startede fint med info og så gik det ned af bakke. Efter at have ringet mange mange gange og du hver eneste gang siger, “åhhhh min dårlige samvittighed jeg ringer tilbage om 15 min”. Og mail svarer du ikke tilbage på. Og din nye medarbejder der skulle laves løn til.
Jeg kan ikke forstå at du driver en forretning hvor du lever af at vi som kunder bestiller dele fra dig, og at du bare er fuldstændig ligeglad. I øvrigt har du blokeret mit nummer. Hvilket for mig ikke er i orden. Du kunne bare sige du ikke havde tid eller ikke havde de ting der skulle bruges, men som du sagde “ ja dem ligger jeg vist inde med”
Så er det klart jeg prøver at få de dele da jeg ikke kan få dem andre steder.
Det skal lige siges jeg har en kunde som har ventet i måneder på de dele her.
Meget dårlig forretnings stil det her.
Dennis Jacobsen.

17 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget fin og hurtig service

Meget fin og hurtig service, da betalingen ikke gik igennem. Hurtig levering. God oplevelse

10 de marzo de 2026

Hej Henning
Tusind tak for din flotte anmeldelse - det sætter vi stor pris på.
Vi er glade for at høre at du havde en god oplevelse, med både vores service og levering. Tak fordi du handlede hos os - vi håber at kunne hjælpe en anden gang.
Med venlig hilsen Jysk Beslag

Det startede godt ud

Det startede godt ud! Men endte dårligt!

Ringede til Jens den 20. februar da jeg skulle bruge ny paskvil til mit vindue. Allerede her siger han "Jeg ringer lige om 15 minutter" Der gik 2-3 timer, jeg hørte intet og ringede så til ham igen.

Han fandt frem til hvad jeg skulle bruge, og sendte mig en mail med det - Jeg kørte straks afsted for at hente det.

Nu skal det så monteres i vinduet, og her støder jeg lidt panden mod en mur, da tingene ikke rigtigt passer sammen - Jeg skriver til Jens lørdag d 21 feb om formiddagen - Mandag er der intet svar, så sender en mail og spørger om han har modtaget min mail fra lørdag, hvortil han skriver

"Ja, det har jeg, tak for det.

Jeg er desværre ikke nået til den endnu
Vender tilbage i morgen."

Det er så 1 uge siden nu - Jeg har skrevet ikke mindre end 4 gange siden, og har intet hørt endnu.

Så jeg vil bestemt fraråde folk at handle hos jyskbeslag, og jeg ville ønske jeg havde læst de 1 stjernede bedømmelser der allerede er her inde i forvejen før jeg valgte at handle der!

20 de febrero de 2026

Hej Casper
Tak for din anmeldelse - det er vi selvfølgeligt rigtigt kede af at høre, og det er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker at give vores kunder.
Vi har forsøgt at få fat i dig flere gange, samt skrevet til dig, da vi meget gerne vil hjælpe med at finde en god løsning for dig. Du er stadig meget velkommen til at kontakte os, så vi kan få afsluttet sagen på en tilfredsstillende måde for dig.
Tak fordi du valgte Jysk Beslag.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

En rigtig god oplevelse , men

En rigtig god oplevelse , men det trækker ned når man skal betale +90 kr for at sende en pakke under 1 kg med gls , det koster normalt i dk kun ca. 40 kr med gls

1 de marzo de 2026

Respuesta de Jyskbeslag

Tak for din anmeldelse - og de 4 stjerner.
Vi er rigtigt glade for at du har haft en god oplevelse hos os, og vi arbejder løbende på at holde vores fragtomkostninger så konkurrencedygtige som muligt.
Tak for din feedback - og tak fordi du valgte at handle hos Jysk Beslag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Absolut intet at klage over i…

Absolut intet at klage over i forbindelse med forløbet. Dette indebærer info, om at det var den rigtige model stanglås, da den er standard og jeg ikke har den store erfaring med stanglåse og at leveringstiden var hurtig.

24 de febrero de 2026

Respuesta de Jyskbeslag

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse, og at der absolut intet var at klage over i forløbet. Det betyder meget for os hos Jysk Beslag, at vejlede korrekt og sikre en leveringstid, der lever op til dine forventninger. Så tak for din anmeldelse, og tak fordi du valgte at handle hos Jysk Beslag.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.