JyskeGolfbolde.dkOpiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestille bolas til stigegolf, der fuldt ud levede op til forventningerne. Afsendt samme dag med god info undervejs. Postnord bøvlede desværre med at få leveret den, med en tvivlsom begrundelse om en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi modtog i dag vores golfbolde, tees og en teleskop stang bestilt i søndags (2 dage siden). Desværre var teleskop stangen ikke den vi havde bestilt. Skriver til firmaet ved 18 tiden om fejlleveringen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan ikke rose jer nok for den altid gode, hurtige og smertefrie service/levering I yder i JyskeGolfbolde.dk Der er aldrig problemer, og som I lover er varerne altid fremme til den aftalte tid.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mindre end 24 timer efter at jeg bestilte mine bolde, stod pakkeposten ved min dør med dem. Boldenes kvalitet ( det er jo "søbolde" )overraskede mig positivt. Det ligner NYE bolde - nogle med rek... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Perfekt oplevelse

Bestilte både blandede søbolde, og specifikke bolde i grade A og grade B. Boldene levede helt op til forventningen, og der var super hurtig levering (under 24 timer!). Jeg vil helt sikkert handle hos jyskegolfbolde.dk igen.

15 de agosto de 2017

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering

Levering indenfor 24 timer efter bestilling. Det var over al forventning. Boldene er umiddelbart af rigtig fin kvalitet. Glæder mig til at prøve dem.

Kan anbefale denne webshop

20 de julio de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det kan vist ikke gøres bedre

Det kan vist ikke gøres bedre, fuld tilfredshed herfra, indhold i fin kvalitet, levede op til mine forventninger, pakken var i fin orden, forsvarligt indpakket, Pakke er afsendt fra forhandler Afsendt 29-06-2017 13:45 Jeg modtager pakken fra Post Nord, Modtaget 30-06-2017 13:45

30 de junio de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har nu af to omgange bestilt golfbolde hos JyskeGolfbolde.dk og har været ualmindeligt tilfreds begge gange.

Boldene er leveret dagen efter bestilling begge gange og boldene lever fuldt ud op til mine forventninger.

Jeg bestræber mig på at handle mine golfbolde hos jer hver gang!

15 de junio de 2016

Helt perfekt

Bestilte søbolde om eftermiddagen og modtog allerede boldene dagen efter. Kvaliteten var fremragende, taget i betragtning af at det var brugte golfbolde - var mange som nye ! Er ikke sidste gang jeg handler hos dem.

10 de mayo de 2016

Nemt, hurtigt og billigt

Pakken kom dagen efter bestilling og bortset fra enkelte lettere misfarvede bolde, lever de op til kvaliteten som er beskrevet på hjemmesiden. Jeg fik også en god service og hurtigt svar på et spørgsmål. Alt i alt en god oplevelse og jeg vil handle der igen.

25 de agosto de 2015

God service!

Jeg har ikke før anmeldt hjemmesider på Trustpilot, men bliver nødt til det denne gang. Jeg benyttede mig nemlig af anmeldelser herfra, da jeg ville købe bolde fra JyskeGolfbolde. Hvorfor?
Fordi jeg står inde for deres produkt, service og leveringstid.
-Jeg bestilte 100 bolde tirsdag aften. Onsdag morgen modtog jeg en e-mail, at min ordre var modtaget og ville blive sendt. Nu (torsdag) står jeg med boldene i hånden.
Efter min vurdering er 95 % af boldende i den lovede stand (blandede søbolde Grade A)

17 de abril de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk hurtig service og nemt at handle.

Jeg bestiller ca. Ved 17.00 tiden og ca. Kl. 18.15 kommer der e-mail der siger at min ordre nu er sendt afsted. Sikkert nok så lå den på posthuset dagen efter, fordi jeg ikke lige var hjemme når de kom forbi med den.
God service og gode pricer.

24 de noviembre de 2014

Meget tilfreds med handlen

Et perfekt ordreforløb

Vi fik samme dag som vi bestilte, en mail som fortalte at ordren var afsendt og allerede dagen efter modtog vi varerne via Post Danmark.
boldene var over forventet og "mødet" med JyskeGolfbolde en rigtig god oplevelse.

5 de octubre de 2014

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.