Kabelkings Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

12 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een product besteld bij kabelkings…

Een product besteld bij kabelkings bleek later dat ik een verkeerd product te hebben besteld.Heb contact gehad om het product te retourneren en kreeg een vriendelijk antwoordt dat ik het product mag houden want het retourneren kost meer dat het product kost. Tevens wordt de kosten van het product terug gestort!Dat is nog eens service en klant vriendelijk een dikke Pluim voor Kabelkings.Groeten Karel M.

2 de septiembre de 2026

Hoi Karel,
Ontzettend bedankt voor je mooie review en de dikke pluim! Dat is precies waar we het voor doen: meedenken en een fijne service bieden als er een keer iets misgaat. Hopelijk tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering netjes verpakt top!!

Snelle levering netjes verpakt top!!

1 de septiembre de 2026

Hoi Berna,
Ontzettend bedankt voor je mooie review! Dat is precies waar we het voor doen: het netjes verpakken en snel bij je bezorgen. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer!

Snelle bezorging en vriendelijk contact

Snelle bezorging en vriendelijk contact

20 de agosto de 2026

Hoi Leon,
Ontzettend bedankt voor je mooie review! Dat is precies waar we het voor doen: snelle bezorging en een fijne service. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een usb-kabel nodig met…

Ik had een usb-kabel nodig met snellaadfunctie. Makkelijk te vinden op kabelkings en snel geleverd. Prima webshop!

21 de agosto de 2026

Hoi Reinoud,
Ontzettend bedankt voor je mooie review! Dat is precies waar we het voor doen: het je makkelijk maken en alles snel bij je bezorgen. Fijn dat de snellaadkabel zo goed bevalt! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering, bedankt.

15 de julio de 2026

Hoi Parwaneh,
Ontzettend bedankt voor je mooie review! Dat is precies waar we het voor doen: topkwaliteit leveren en het snel bij je bezorgen. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer!

Top kabels en laders!

Had nieuwe lader en kabels nodig. Top kwaliteit spul van kabelkings netjes ruim op tijd afgeleverd.
Aanrader als je aan nieuwe kabels of laders toe bent.
Top!

17 de julio de 2026

Hoi Farhood,
Ontzettend bedankt voor je mooie review! Dat is precies waar we het voor doen: topkwaliteit leveren en het snel bij je bezorgen. Fijn dat de oplader en kabels zo goed bevallen! Veel plezier met je aankoop, bedankt voor de tip en hopelijk tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering, goede kwaliteit en heel netjes verpakt. Onze kabels zaten netjes in een zakje (en niet los in een doos gegooid) en de contactpunten/aansluitingen netjes beschermd met een beschermdopje! Zeker een aanrader hier te bestellen

26 de junio de 2026

Hoi Caatje,
Ontzettend bedankt voor je mooie review! Dat is precies waar we het voor doen: topkwaliteit leveren en alles snel en netjes verzenden! Veel plezier met je aankoop, bedankt voor de aanbeveling en hopelijk tot de volgende keer!

Goed en snel geleverd.

Goed en snel geleverd.

17 de junio de 2026

Hoi Kamran,
Ontzettend bedankt voor je mooie review! Dat is precies waar we het voor doen: snel en goed leveren. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, uitstekende kwaliteit kabels en scherpe prijzen. Netjes verpakt en precies zoals omschreven. Zeker een aanrader voor wie betrouwbare kabels zoekt! Dankjewel!!!

11 de junio de 2026

Hoi Selina,
Ontzettend bedankt voor je mooie review! Dat is precies waar we het voor doen: betrouwbare kabels leveren voor een scherpe prijs en die supersnel bezorgen. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering and goede kwaliteit

Had een oplader met usb c kabel hier gehaald, nog zeer tevreden ermee. Laad sneller dan m'n orginele samsung lader!

5 de junio de 2026

Hoi Tom,
Ontzettend bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat de oplader en USB-C kabel zo goed bevallen. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten, dus fijn dat je dat ook terugziet in het gebruik. Veel plezier ermee en hopelijk tot een volgende keer!

Supersnel geleverd, hoog kwaliteit

Supersnel geleverd. Kabels voelen stevig en kwalitatief aan. Kreeg ook nog een kortingsbon voor mijn volgende bestelling. Toppers bedankt

27 de mayo de 2026

Hoi Pedram,
Ontzettend bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat de kabels goed bevallen en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Fijn dat je bestelling snel in huis was en dat de kortingsbon in de smaak viel. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed product en hele goede service

15 de mayo de 2026

Hoi Ingrid,
Ontzettend bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je blij bent met het product en onze service. Daar doen we het voor. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer!

8 consejos para escribir buenas reseñas.