Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik belde met de klantendienst om mijn e-mail aan te passen en een zeer vriendelijke Jonas bracht dit bijna instant in orde. Bovendien had ik door mijn eigen fout tot de laatste dag gewacht om mijn bo... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

The website has scam websites listed as 'trusted partners'. Not only do I lose a voucher that I can't use, I also lose money since I tried booking through a fraudulent website. Customer support is al... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Erg teleurgesteld.. in het verleden kadonation leren kennen via mijn werkgever. Ik stelde toen vast dat ik ze bij de bijenkorf kon besteden en was onder de indruk van de zeer ruime keuze van winkels.... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Proveedor de regalos corporativos

Escrito por la empresa

Bij Kadonation draait alles rond 'happy moments'. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Want geven wordt eenvoudiger en daardoor leuker dan ooit. Verhoog het werkgeluk van je medewerkers of zakenrelaties door onze Kadonation Geschenken. Een voor een geschenken waarmee je de ontvanger blij maakt. Ga voor de veelzijdige Kadonation Cadeaubon (geldig bij meer dan 80 partners) of voor een van onze hartverwarmende fysieke geschenken. Voor alle persoonlijke en professionele mijlpalen die je wenst te vieren is er een keuze aan geschenken. Zelfs als je een medewerker een hart onder de riem wil steken of gewoon zomaar een bloemetje wenst te sturen. Als particulier kan je bij Kadonation terecht om heel eenvoudig geld in te zamelen samen met je vrienden, familie of collega's voor een gezamenlijk cadeau. Gedaan met de enveloppe die stiekem rond dient te gaan. Vanaf nu kan iedereen bijdragen, zelfs vanop afstand. Is het voor een verjaardag, een afscheid van een collega, een geboorte, ... het maakt niet uit, elke gelegenheid is mogelijk. Leg met iedereen samen en schenk de gelukkige de unieke Kadonation Cadeaubon, te spenderen bij meer dan 80 partners en goede doelen! De keuze is aan de ontvanger. En jij? Jij krijgt sowieso een hartelijke dank je wel!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

3,4

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Zeer fijne samenwerking

Zeer fijne samenwerking. Wat voorheen een tijdrovende opdracht was, om steeds het gepastte geschenk te vinden voor onze medewerkers voor de reguliere gelegenheden zoals verjaardag, afscheid, beterschap, enz ..., maakt het nu veel eenvoudiger. Indien er een onvoorzien probleem opduikt doet het team van Kadonation het nodige om nog op tijd in te grijpen zodat het geschenk alsnog correct kan afgeleverd worden.

2 de julio de 2023

Respuesta de Kadonation

Fijn te horen dat je tevreden bent met ons concept en onze service!

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk. Ruime keuze aan winkels. Ideaal als je snel een geschenk nodig hebt.

Respuesta de Kadonation

Dank je voor je positieve review!

Creation of different vouchers

It was not clear if you could split the amount you gathered over different vouchers at the end. Therefore we had to call your services to find out. It would be an improvement if it was listed somewhere if the amount could be easily split over different vouchers. We almost didn't use Kadonation becasue we thought it was not possible to work with different vouchers. To give you more information: we wanted to give a voucher with one group of people to 6 different teachers. That is the only remark, everything else was great, we received immediate reply when calling and it is a very easy tool to use.

Respuesta de Kadonation

Thank you for your positive review and feedback. We will definitely look into this.

Top!

Zeer leuk concept!

Respuesta de Kadonation

Fijn te horen dat je tevreden bent met ons concept!

Facile à mettre en place

Facile à mettre en place. Nombreux partenaires.
Une étoile en moins car le lien entre les inivités et les donnateurs n'est pas au point.
Impossible dans mon cas d'avoir une liste à jour, donc j'ai du refaire le contrôle manuellement, malgré les invitations lancée par mail et la participation des gens en utilisant le lien dans le mail.

5 de junio de 2023

Respuesta de Kadonation

Nous vous remercions pour votre commentaire positif et votre feedback. Nous allons revoir ce point avec notre équipe afin que cela ne se reproduise plus à l'avenir. - L'équipe de Kadonation

Recommend it

Easy way to set up a giftcard and raise money. The process for donating is also easy, clear and secure.

Respuesta de Kadonation

Thank you for your positive review!

Gemakkelijk

Gemakkelijk, zeer leuk en uitgebreid gamma, voor ieder wat wils. bonnen zitten dadelijk in je mailbox. Aanrader!

Respuesta de Kadonation

Dank je voor je positieve review!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Extra kosten bij een cadeaubon via groepscadeau

Ik organiseerde een groepscadeau. De opbrengst van deze groepscadeau wordt per E-mail naar alle deelnemers verzonden, nog voor deze is afgesloten. Ik stortte zelfs extra geld om de verzendkosten + kadoosje te dekken. Voor een kadoosje wordt nog 6 EUR gevraagd, hierdoor lijkt het alsof de initiatiefnemer geld heeft achtergehouden.
Kadonation zou hier transparanter kunnen zijn, vooraf vragen aan de initiatiefnemer wat de bedoeling is van het cadeau. Vooraf starten op -6 EUR bijvoorbeeld, of de E-mail pas verzenden als de initiatiefnemer klaar is en daar ook vermelden dat er ook een deel van het bedrag naar het kadoosje en verzendkosten zijn gegaan.

1 de julio de 2023

Respuesta de Kadonation

Hartelijk dank voor uw feedback. Dat wordt zeker gewaardeerd. Er wordt inderdaad €6 aangerekend voor de verwerkings- en leveringskosten van het kadodoosje als je kiest voor een fysieke Kadonation cadeaubon. We zullen kijken welke aanpassingen en/of verduidelijkingen we kunnen maken op onze website om dit voor iedereen duidelijker te maken. Met vriendelijke groeten, Team Kadonation

Zeer fijn initiatief

Zeer fijn initiatief, gebruiksvriendelijke website en ruime keuze van winkels! Ik gebruik Kadonation sinds vorig jaar heel erg vaak voor zowel privé- als groepscadeaus en vooral die laatste is erg handig, omdat niet iedereen eerst apart naar mij moet storten en ik dan moet wachten tot het geld op mijn rekening staat.

Ik ben zeer tevreden!

Respuesta de Kadonation

Dank je voor je positieve review! Fijn te horen dat je Kadonation graag gebruikt voor jouw geschenken.

Super gebruiksvriendelijk

Super gebruiksvriendelijk, handig door vooraf in te stellen deadline+ruime keuze aan winkels om cadeaubon te besteden. Fijn dat elke deelnemer de kans heeft om een persoonlijke boodschap te plaatsen. Iedereen betaalt online dus je hoeft niet te wachten op geld.

20 de junio de 2023

Respuesta de Kadonation

Fijn te horen dat je tevreden bent met ons concept Sandra!

Use of kadonation

Easy system.
The text in the automatic e-mail was is Dutch, perhaps I missed the option to select English, but no major issue.

12 de junio de 2023

Respuesta de Kadonation

Thank you for your positive review!

Goeie ervaring

Snelle digitale levering. Wel moeilijk systeem, als je meerdere bonnen van verschillende waardes bestelt. Waar je je tekst kan schrijven zie je niet welke bon welke waarde heeft.

11 de junio de 2023

Respuesta de Kadonation

Dank je voor je positieve review! We nemen dit zeker mee als feedback - Team Kadonation

avis

facile d'utilisation

8 de junio de 2023

Respuesta de Kadonation

Merci pour votre réaction positive!

Facile à mettre en place

Facile à mettre en place, large choix de partenaires. Peut-être offrir la possibilité de verser l’argent récolté sur le compte de la personne pour laquelle la cagnotte a été initiée, avec un éventuel fee, si l’option chèque cadeau à échanger chez les partenaires n’est pas choisie.

12 de junio de 2023

Respuesta de Kadonation

Merci pour votre réaction positive! Nous sommes heureux que vous soyez satisfait de Kadonation.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.