Gewoonweg S U P E R! Al meerdere keren iets gekocht. Fantastische kwaliteit, ze denkt mee met jou welke kleuren combinaties leuk zouden zijn en je kan volledig zelf personaliseren. Materialen zijn... Ver más
Voor Kerst enkele truien besteld, heel goeie kwaliteit, afgewerkt tot in detail, heel duidelijke kleurenweergave om uit te kiezen wat soms heel moeilijk is, maar je krijgt echt wat je hebt besteld!... Ver más
Super mooi & goeie kwaliteit! Leuk dat je Lisa ook gewoon een berichtje kan sturen via instagram om kleurenadvies of iets anders te vragen. Ook leuk: je krijgt telkens een persoonlijke boodschap bi... Ver más
Kraamcadeau’s gekocht voor m’n metekindje. Enkele weken voor de geboorte “reserveerde” ik al enkele spulletjes en dan moest ik juist nog bij de geboorte de naam van het kindje doorgeven. Nog geen 24... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Gepersonaliseerde geborduurde en bedrukte cadeautjes voor iedereen!
Bélgica
- kadoots.be
Invita a los clientes a opinar
Super service! Mooie kwaliteit.
Zeer tevreden met de hulp die Lisa gaf en de spulletjes die ik ontvangen heb.
Prachtige knuffel en rugzak die heel mooi geborduurd zijn!
Dankjewel ☺️
Voor Kerst enkele truien besteld
Voor Kerst enkele truien besteld, heel goeie kwaliteit, afgewerkt tot in detail, heel duidelijke kleurenweergave om uit te kiezen wat soms heel moeilijk is, maar je krijgt echt wat je hebt besteld!!!
Ik schrijf niet zo vaak reviews maar hier dubbel en dik de 5 sterren waardering waard!!!
Bovendien ook snelle levering, heel leuk om te ontvangen en nog leuker om cadeau te doen aan iemand!
Heel erg bedankt Lisa!
Perfect!!
Heel blij met mijn bestelling. Alles netjes verpakt en er zat een kleine verrassing bij. :)
Altijd mooi afgewerkte producten
Altijd mooi afgewerkte producten, helemaal zoals verwacht.
Persoonlijke touch met een leuk, zelf geschreven bedankje!
Deze keer zat er zelfs een leuke ‘mama’ sleutelhanger bij! Fantastisch toch?!
Mooi afgewerkt
Mooi afgewerkte hoodie met tekst en snel beschikbaar om af te halen.
Super content dikke duim
Heel mooie afwerking
Heel mooie afwerking . mooi en leuk verpakt . Met nog een klein extraatje erbij .
Zeer klantgericht
Heel vriendelijke dame, antwoordt snel op Whatsapp, flexibel! We twijfelden over de maat en mochten de kledij komen passen alvorens te bestellen.
Snelle service en heel klantvriendelijk! Ik raad dit zeker aan bij anderen!
Fijne cadeautip!
Mooie, leuke en ruime keuze aan producten om te laten borduren. Super fijn om cadeau te geven voor een geboorte!
Top service!
Al enkele keren besteld bij Kadoots en steeds zeer tevreden! Snelle levering, goede en snelle hulp bij persoonlijke vragen via Instagram.
Mooie en kwaliteitsvolle productdn met heel snelle service
Altijd heel snellr antwoorden, behulpzaam en snelle en mooie levering!
Aanrader 100%
Dit is gewoon een top bedrijf.
Ik had wat vragen ivm de maten van de pull en ze hebben mij zoo goed gehulpen hierbij waardoor ik niet een product mlest kopen en misschien niks mee was als dit te klein zou zijn. Super goeie kwaliteit en snelle service!
Toppertje gewoon.
Bedankt voor het prachtig
Bedankt voor het prachtig, gepersonaliseerd rugzakje! Ook een hele snelle levering! Top!
Heel tevreden
Wauw, opnieuw heel mooie gepersonaliseerde mutsen gekregen, veel keuze in kleur en lettertypes.. snel geleverd, leuk de extra snoepjes, ballon en persoonlijk kaartje.
Als iemand iets gepersonaliseerd nodig hebben zoals onze knuffels en mutsen raad ik jullie zeker aan
Telkens supergoede service
Fantastische 1ste verjaardag voor Lio
Dank je wel Lisa voor het mooie borduurwerk! Lio zal er een heel leuke eerste verjaardag mee beleven!
Ook heel erg bedankt om het aan mijn schoonmama mee te geven ☺️
Zeer mooi product en snelle levering
Zeer mooi product en snelle levering.
Super tevreden met het gepersonaliseerde rugzakje.
Fantastisch 💕