Gewoonweg S U P E R! Al meerdere keren iets gekocht. Fantastische kwaliteit, ze denkt mee met jou welke kleuren combinaties leuk zouden zijn en je kan volledig zelf personaliseren. Materialen zijn... Ver más
Voor Kerst enkele truien besteld, heel goeie kwaliteit, afgewerkt tot in detail, heel duidelijke kleurenweergave om uit te kiezen wat soms heel moeilijk is, maar je krijgt echt wat je hebt besteld!... Ver más
Super mooi & goeie kwaliteit! Leuk dat je Lisa ook gewoon een berichtje kan sturen via instagram om kleurenadvies of iets anders te vragen. Ook leuk: je krijgt telkens een persoonlijke boodschap bi... Ver más
Kraamcadeau’s gekocht voor m’n metekindje. Enkele weken voor de geboorte “reserveerde” ik al enkele spulletjes en dan moest ik juist nog bij de geboorte de naam van het kindje doorgeven. Nog geen 24... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Gepersonaliseerde geborduurde en bedrukte cadeautjes voor iedereen!
Bélgica
- kadoots.be
Invita a los clientes a opinar
Supermooie en degelijke badjasjes
Supermooie en degelijke badjasjes! De namen staan er heel netjes op! Super tevreden met mijn aankoop!
Enorm blij met de cadeautjes voor de…
Enorm blij met de cadeautjes voor de Peters!
Topfan
Ik schrijf nooit een review maar voor kadoots maak ik een uitzondering! Want wat ben ik tevreden van alle reeds bestelde dingen (verschillende rugzakken, een dekentje). Echt topkwaliteit! En zo zo zo mooi! Ik ben een grote fan!
Super service & super kwaliteit
Super service & super kwaliteit! Echt een aanrader!
Perfecte afwerking
Snelle levering, product perfect afgewerkt en van een hoge kwaliteit!
Zeker en vast meer dan 5 sterren waard!
Super vlotte en vriendelijke…
Super vlotte en vriendelijke communicatie. Mooi artikel, zeker prijs-kwaliteit
Recommended
I received my order and it was a gift for my sister. The items are beautiful and the quality is very good. I recommend !
Super snel, super tevreden!
Heel vriendelijk in de communicatie en de bestelling was super snel klaar! Heel blij met het resultaat!
Heel snelle service en resultaat is…
Heel snelle service en resultaat is mooi en zoals verwacht
Prachtig en snel
Mooi afgewerkt en snelle levering.
Ideale cadeau, voor ieder wat wils.
Heel vlotte communicatie!
Heel vlotte communicatie!
Super vriendelijk en behulpzaam.
Bij twijfel over de kleuren helpt ze jou met foto’s van de producten verder!
Geborduurde mutsen
Hele mooie mutsen met de namen van onze kindjes ontvangen.
Al meerdere malen iets besteld, steeds piekfijn afgewerkt en vlotjes afgeleverd via de ophaalbox!
Top gewoon!!
Top!! Helemaal naar verwachting en beter zelfs. De petere was er erg aangenaam door verrast en er enorm blij mee! Dank je wel!